מחר ניתוח

מחר ניתוח

טיפים לרגע לפני?

מלחיץ אותי קצת הצום לפני. אני מודאגת קצת מזה שהוא יהיה רעב. אני צריכה להפסיק להניק אותו עד 4 וחצי לפנות בוקר.

רגיעה ושלוות נפש

אלו הם שני דברים שאתם צריכים בעת הזו, היו רגועים ושלווי נפש עד כמה שאפשר על אף שזה כמעט בלתי אפשרי, חבקו את המתוק הקטן ונשקו אותו המון, זה יעזור לכם ובעיקר לו,,, קיראו פרק כ' בספר תהילים, תוך כדי הקריאה נסו להבין את משמעות המילים האדירות הללו, בהצלחה בעזרת השם יתברך.

MiMamiMexicana

New member
אני הייתי ממש לחוצה מזה, בסוף היה

ממש סבבה, הוא לקח מוצץ והיה רק על הידיים מה שלא קרה קודם אבל כמעט לא בכה, קחי בחשבון שהם מזמינים ל7 אבל לא באמת מחניסים ב7 אז את יכולה לקחת עוד קצת זמן עם ההנקה (אנחנו נכנסנו ב8:20) ותנסי לבקש שיעשו בהרדמה מקומית, אצלינו היה מתוכנן עם הרדמה אפידורלית וברגע האחרון ממש ד"ר בקר החליטה לעשות הרדמה מקומית, תוך רבע שעה הקטנצ'יק יצא מחדר ניתוח, היה בהשגחה שעתיים והלכנו הביתה, אחרי שיצא הוא בכלל לא רצה לינוק ורק ישן וישן וישן וישן =) בהצלחה!
(הכל כמובן אם מדובר על שניידר)

זהו, אנחנו אחרי. הכל עבר בשלום

ההרדמה הייתה מלאה ועידו התעורר כ 3 שעות אחרי הניתוח ועדיין הוא עם שאריות של טשטוש. הוא ניסה (וגם אני
) להדביק קצת את ה 9 שעות שהוא לא אכל בהן אבל מזל שיש לו רזרבות

עכשיו נתחיל להכין את עצמנו לשלב הנעליים... עוד 3 שבועות בתקווה שהכל יהיה בסדר.

לילה טוב ותודה על התמיכה ועל העצות.

רעות881

New member
ניתוחון

הייי רציתי לדעת איך עידו מרגיש?
אנחנו היום היינו בביקורת ואמרו לנו שנצטרך את הניתוח.
אני ממש חוששת. איך תינוקת בגיל חודשיים לא תאכל 9 שעות?
אני לא יודעת איך אפשר להתמודד עם זה

talamar82

New member
למה לא לאכול 9 שעות?

אם היא תיכנס ראשונה והיא תיכנס ראשונה כי תינוקת בת חודשיים היא נכנסת בערך בשמונה בבוקר ולא משנה מה יגידו לך לפני זה הם לא מתחילים....אז היא צריכה 4 שעות לפני זה לא לאכול...
זיו נכנס לניתוח גם בגיל חודשיים, הערתי אותו בלילה לאכול ארוחה אחרונה..בשעה שש וחצי בערך כבר היינו בסורוקה כי אמרו לנו שבשבע מנתחים...
מהרגע שהגעתי לסורוקה לא הורדתי את זיו מהיידים כי הוא יישן ופחדתי פחד מוות שיתעורר ויבכה שהוא רעב... עד שהנחתי אותו בחדר הניתוח הוא לא התעורר.

רעות881

New member
אני אתקשר אלייך ונקבע אני גרה קרוב אלייך

מי ניתח את זיו?
ויזל אמר לנו שיש הרבה אנשים שמחכים לניתוח.
בן כמה זיו היום? שירה בת חודשיים ועשרה ימים והיום אנחנו צריכים להתחיל עם הנעליים.
להצעתך אני יקנה את הנעליים של גון מיטשל למרות שכבר קניתי.
איך אני יודעת מידה?

רעות881

New member
ראיתי את ההודעה

ראיתי את ההודעה שרשמת לי בקשר לטופס.
ובקשר לפורום זה באמת באמת עוזר.
פגשתי אתמול בביקורת אבא עם תינוק בן יום שעשו לו גבס בשני הרגליים.
אז אמרתי לו שיכנסו לפורום שזה באמת מרגיע ועוזר.

עידו מרגיש טוב

מה שהיה קשה זה לא הניתוח אלא ההרדמה המלאה, כלומר ההתאוששות ממנה. נתנו לו בסך הכל פעם אחת אקמולי במהלך הערב כי היה נראה שהוא לא רגוע לגמרי וזה ממש עזר.

הוא לא אכל 9 שעות לא כי אמרו לנו אלא כי האכלתי אותו פעם אחרונה ב 4 לפנות בוקר. הוא היה אמור להכנס ראשון לניתוח, בסוף נכנס שני וגם זה רק ב9 ואז אחרי שהוא יצא מהניתוח הוא לא רצה לאכול ועד שהוא התעורר לגמרי ואכל עברו 9 שעות...
בסופו של דבר הוא השלים יפה מאוד את החסר. הוא אכל יותר כל הערב ובמהלך הלילה העניין כבר לא הורגש בכלל.

בהצלחה!

למעלה