מחר ניתוח

sivic101

New member
מחר ניתוח

זקוקה למילות הרגעה...
אני לא מצליחה אפילו להבין מה מפחיד אותי

בכל אופן, בקרוב מתחילה צום ושתיית מרוקן, אולי עם הריקון של המעי תתנקה גם כל החרדה הזו שקמתי איתה הבוקר.
הולכת לעשות נשימות...שבת שלום לכולן

nsharoni

New member
בהצלחה

תעשי לך איזה גונייט ענק ותצללי לתוכו, זה מה שהרגיע אותי. והידיעה שאחכ אמור להיות טוב יותר.
שיהיה רק בשורות טובות והצלחה.....

לואי84

New member
בהצלחה רבה

שהכל יעבור בשלום, עם התאוששות קלה ומהירה ותוצאות טובות

jusi1

New member
בהצלחה

היי
המון בהצלחה!!! יעבור מהר אפילו לא תשימי לב.
והחלמה מהיאה
ספרי איך היה...

jusi1

New member
בהצלחה

עזר לי לפני לראות כל מיני סרטונים מצחיקים וחמודים וכל הזמן חשבתי יאלה אחרי אהיה נקיה ולא יכאב יותר!!!

sivic101

New member
היום שאחרי...

קצת מצחיק, אבל חיכיתי שישחררו אותי הביתה כדי לכתוב לכן.
נותחתי אתמול, דר שינמן הגדיר את הניתוח כהצלחה. הוא הפריד הדבקויות של השחלות לאגן, הוציא ציסטות שחלתיות ומוקד רקטווגינלי שאני לא יודעת איך החיים שלי הולכים להראות בלעדיו...
עכשיו אני בבית- אמורה לנוח אבל שום תנוחה לא ממש נוחה לי. אני מרגישה כמו בלון גז שרוצה להתפוצץ ומפחדת לעשות תנועות לא נכונות.
רציתי לשאול האם יש לכן המלצות מיוחדות לתקופת ההחלמה עכשיו ומה אוכלים כדי להחזיר את המעיים לעבודה ? (היתה לי מעורבות מעי בניתוח, גם שם הגזים הורגי אותי- זה כואב יותר מכל שאר התופעות שאחרי הניתוח).
וגם- לפי המחזור הייתי אמורה לקבל ווסת מחר. מן הסתם זה לא יקרה בגלל הניתוח, נכון?

אשמח לשמוע את דעתכן ונסיונכן...

שמיץ1

New member
החלמה מהירה!

מומלץ ללכת כמה שאפשר. זה עוזר גם להפסיק את הכאבים מהגז שבעזרתו ניפחו את הבטן במהלך הניתוח, גם להתניע מחדש את המעים, וגם להחלמה הכללית.
המחזור עשוי להגיע ועשוי שלא להגיע...
לגבי תזונה, תלוי מה מותר לך לאכול. בדר"כ אחרי מעורבות מעי ממליצים על כלכלה רכה. לא כדאי להתחיל מיד עם מזון סיבי שקשה לעכל.

לואי84

New member
החלמה מהירה

אם זה עדיין רלוונטי אז ללכת אכן עוזר נגד הגז. תתחילי לאט לאט להתסובב בבית, מה שאת יכולה. אני ישנתי על הגב אבל בזוית גבוהה (חצי ישיבה כזה..)
אל תתאמצי יותר מדי, תנוחי מהמטלות של הבית.

sivic101

New member
דימום ווגינלי

אתמול בלילה התחיל דימום ווגינלי עם התכווצויות חזקות ברחם- מניחה שזה מחזור (מרגיש כמו התכווצויות מחזור). זה לא משהו בעייתי נכון?
סוף סוף הייתי בשירותים ולראשונה מאז 20 שנה לא היו לי כאבים שמלווים את היציאה (חסל סדר מוקד רקטווגינלי!)
מרגישה הרבה יותר טוב ומסתובבת הרבה, רק הבטן נראית כאילו אני בחודש חמישי

תודה רבה על העצות והתמיכה
היחידות שיכולות להבין אותי באמת...

שמיץ1

New member
מחזור ראשון מיד אחרי ניתוח

יכול להיות יותר כואב מהבאים אחריו. מקווה שכך יהיה אצלך.

תרגישי טוב!

לואי84

New member
טוב לשמוע את זה

כי אני קיבלתי מחזור שבוע אחרי הניתוח שלי (על אף הגלולות) והוא היה אחד הכואבים שהיו לי. זה די הלחיץ אותי, במיוחד אחרי שקראתי פה בפורום שבנות כתבו שלא כאב להן במחזור שאחרי הניתוח... אז אני ממש מקווה שאת צודקת :)

jusi1

New member
היי

לגבי מחזור אני לא אמורה חקבח כי אני ישר על דיכוי...בכל מקרה אני עוד שבוע לפני...לגבי הבטן גם אצלי הבטן נפוחה כמו חודש ששי בערך...את ול הייתי בביקורת אמל הרופא הוא בדק אמר הכל תקין וכנראה בגלל העצירות עדיין יש נפיחות בבטן...מקווה שלאט לאט תרד...
תרגישי טוב!!!

jusi1

New member
החלמה מהירה!!

מחה לשמע שאת אחרי ושעבר מעולה.
עברתי ניתוח לפני שבועיים אז מבינה אותך מאוד לגבי כאבי כתפיים בהחלט אלכה עוזרת..לי עבר אחרי שבוע לאט לאט הכאב פחת...למרות שבשלושת הימים הראשונים בבית בקושי אלכתי אבל אחכ עשיתי אליכות בדירה...מקווה שיעבור לך מהר
תרגישי טוב והחלמה מהירה

למעלה