מחר-נפגשים בעצרת!

Neta558

New member
מחר-נפגשים בעצרת!

להזכירכם, מחר תתקיים העצרת נגד פיטום אווזים. 18:00, רחבת מוזיאון ת"א. העצרת תמשך עד 22:00 בערך (כך טוענים) כך שיש טעם לבוא באיחור. בפורומים לזכויות בעלי חיים ישנה התארגנות להפגש שוב ליד השלט עם הציור של הצפרדעים שהם ימקמו שם (תמונה בפורום זב"ח 360). מאחר שהרוב כותבים גם שם, וכבר נפגשנו כל הפורומים יחדיו, אני מניחה שגם אנחנו נתראה ליד השלט... בכל מקרה, קריאה אחרונה-בואו בהמוניכם! :) וגם כמובן, מחלקים כרטיסים לפירסום הפורום, הופעות ונאומים, התרגשות אדירה וזיקוקי דינור לכל דורש... (אמת בפירסום?)

vegan

New member
נקודת המפגש של חברי הפורומים

מוגלי תביא את שלט הביצה הירוקה שיזהה את נקודת המפגש. עמית ובונבונייטה התנדבו לאייש את המקום. מירושלים נביא דוכן. הדוכן יוצב באיזור המיועד לעמותות השונות. את הדוכן נוכל גם לנצל לקידום הנושא על ידי הפניית אנשים לאתרים ולפורומים העוסקים בזכויות בעלי חיים. הכנתי רשימה שכזו. מי שיכול לשכפל עותקים ממנה לפני העצרת - שיביא איתו לדוכן. בכל דף מופיעים שני עותקים. אם יש גם גיליוטינה, אפשר לחתוך, אחרת נגזור במקום. בנקודת המפגש יהיו מדבקות אדומות (כמו במפגש הפורומים). על המדבקות נוכל לרשום את הכינוי ו/או השם וכך לזהות זה את זה בין המבקרים הרבים מאד בעצרת. כמובן שאפשר גם לחלק שם את הכרטיסים שהוכנו לפרסום פורום זה.

אני לא יכול להגיע ../images/Emo7.gif

דווקא מאוד רציתי להגיע, אבל יש לי עבודה גדולה לעשות במחשבים, ובוחן בצרפתית לעשות מחר. מקווה שיהיו עוד עצרות כאלה. עם זאת, מכיוון שזאת עצרת די גדולה ולא משמרת מחאה או משהו, ההיעדרות שלי לא בדיוק קריטית. מקווה שיגיעו הרבה אנשים, ודווחו לי איך היה!

למעלה