מחר נקנה עוד מנגו

lady_anne

New member
מחר נקנה עוד מנגו ../images/Emo35.gif

נכנעתי למצב הבטחוני ולטרנד, והחלטתי לרכוש לבת שלי פלאפון. מהגדרת הצרכים (שלי - לא שלה) עולה שאני מחפשת פלאפון פשוט, שניתן יהיה לחייג ממנו רק ל- 3 מספרים (טלפון בבית, פלאפון של אמא ופלאפון של אבא) ולקבל שיחות נכנסות ללא הגבלה. מישהו יכול להמליץ על מכשיר ומסלול הולמים?

MaD-d0g

New member
מנגו? 3 מספרים? כאילו וואו!

מנגו? 3 מספרים? כאילו וואו? כאילו Where are living ? זה ממש Out חח.. לא משנה הממ אני לא חושב שקיים כזה מכשיר בשוק... אני חושב שכדאי לקנות ברשת סלקום את מכשיר הטוקמן, הפועל בשיטת ה"לא דיברת - לא שילמת".. תוכלי לקנות לבת שלך פעם בכמה זמן כרטיס דיבור.. ואם היא תרצה לפטפט, היא תצתרך לשלם... לדעתי זה מסלול מאוד אטרקטיבי לצעירים

Chewbacca

New member
בכל מכשיר של orange

יש פונקציה שנקראת מספרים מורשים. הפונקציה מאפשר לבעל המכשיר לקבוע בעזרת קוד עד 20 מספרים שרק אליהם אפשר לחייג. ככה שאת יכולה להכניס רק את שלושת המספרים הנ"ל והבת שלך תוכל לחייג רק אליהם. חסרון יחסי בשיטה הנ"ל הוא שזה לא חוסם שליחת הודעות כתובת אלא מאפשר לשלוח הודעות לכל היעדים (20 אג´ להודעה).

חסרון נוסף

אין גישה בכלל לזכרון שבכרטיס סים. כל ההודעות שמקבלי, שיחות, הכל זה רק רושם את המספר, לא שם.

lady_anne

New member
תודה לכולם, והערה למאד-דוג

ילדה בת 9 עם 7000 חברות כמו הבת שלי תגמור כרטיס טוקמן של 500 שקל ביומיים. הרעיון הוא לאפשר תקשורת בינינו, ולא לרושש את חשבון הבנק שלי...

למעלה