מחר סיבוב בבאגי בפולג...חחח

coefly

New member
מחר סיבוב בבאגי בפולג...חחח

מחר בצהריים אם ירצה שמו ויהיו רוחות טובות אני מוכן לעשות לכל מי שרוצה סיבוב בבאגי בחוף פולג אז נקווה שיהיו רוחות טובות ונתראה מחר... וחגית הגיעה הזמן שתבואי כבר...

טרבלסי

New member
אולי תיכתוב את

גדלי העפיפונים שיש לך, ואלו שאתה מישתמש בהם בד"כ כלל?

coefly

New member
יש לי כמה עפיפונים...

קודם כל בראש ובראשונה העפיפון שאני פשוט מאוהב בו זה סי קווד ויש לי אותו בגודל 3.2 ו - 4.2 יש לי עוד פויל (עפיפון) עם כיסים מתנפחים משהו חמוד ביותר של חברת Windtools הוא נקרא Mosquito הוא גם 4.5 ממש עפיפון חמוד..היה קצת יקר אבל שווה כל שקל. הבא בתור שגם אותו אני ממש אוהב זה ה Ozone Frenzy עפיפון ממש חזק עם כוח עילוי אדיר ממש שלא הרגשתי באף עפיפון אחר עדיין. חוץ מזה יש לי עוד איזה כמה עפיפוני גלישה שמכונים היום "קייטים" בכל מיני גדלים שבהם אני משתמש גם לגלישה וגם לבאגי ומאונטיין. מקווה שפירטתי מספיק טוב את העפיפונים שיש לי...חחח
דרך אגב שלא תבין לא נכון אלא העפיפוני כוח שיש לי חות מאלה יש לי עוד מלא עפיפוני פעלולים וכל מיני עפיפונים מעניינים שבניתי ואספתי במשך השנים.

aristo1973

New member
אני בא

טרבלסי אם אתה רוצה נאסא ווינג, אני מוכר את שלי אין לי שימוש בו חוצמזה רוב הסיכויים שיהיה יום קלאסי למאונטיינ

טרבלסי

New member
היה יכול להיות טוב

אבל לא בגודל 4.8 משו בסביבות ה- 3 רוצה לבוא לפארק מחר מאחורי הממדיון? תיראה את הבלייד שלי אפשר גם ליגלוש איתו ד"א

coefly

New member
היה יכול להיות טוב...

היה יכול להיות טוב אם רק היה רוח...לכל אלה שהגיעו ולא מצאו אותי בחוף זה כנראה בגלל שלא היתה רוח וגם בגלל שהלכתי ללמד את אחי הקטן (בן 6) שגם הוא דרך אגב גולש קייט איך להעיף טיסן....חחח...רק חבל שהוא התרסק..
קיצורים נתראה שיהיה רוח..?!

למעלה