מחר: ספיישל OK Computer ברדיו הר הצופים

מחר: ספיישל OK Computer ברדיו הר הצופים

אחרי ששבוע שעבר נאלצנו לדחות את הספיישל מסיבות של חורבן הבית וכאלה, השבוע הגיע הזמן לחגוג עשור לדיסק המופלא הזה. לכבוד המאורע המשמח קיבלנו שעתיים של שידור במקום שעה, ומחר (יום ג' 31.7) אנחנו ("שיחותי עם הפסיכיאטר האלקטרוני") נהיה באולפן מתשע בערב עד אחת עשרה, עם שירים מהדיסק בביצועים המוכרים וגם בביצועים פחות מוכרים, קאברים מפתיעים וגם קצת שירים אחרים של רדיוהד. המשדר של רדיו הר הצופים אמנם מקולקל נכון לעכשיו (וגם כשהוא תקין קשה מאוד לקלוט את התחנה), אבל אפשר לשמוע אותנו בשידור חי באינטרנט, בלינק http://132.64.204.91:8000/listen.pls , באמצעות ווינאמפ, או להכניס למדיה פלייר את הURL http://132.64.204.91:8000 וחוץ מזה, החל מיום שישי בבוקר יהיה ניתן להוריד את התכנית במלואה מאתר אייקאסט, בלינק http://www.icast.co.il/default.aspx?p=Podcast&id=42925&all=1 , וגם מאתר רדיו הר הצופים, בלינק http://msradio.huji.ac.il/AddDocuments/listen.htm . למי שמסתבך עם כל הלינקים, פשוט תשלחו לנו מייל, ל[email protected]. כמובן שאתם מוזמנים גם סתם לשלוח מיילים ולספר מה דעתכם על התכנית. מקוות שתהנו, לילי ותמר, מפיקות ושדרניות "שיחותי עם הפסיכיאטר האלקטרוני".

FunkyMonk

New member
ח"ח !

מקווה שאתרשם לטובה. =) בכל מקרה, שוב אני מודה לכם על הרעיון המבורך להעלות את הקובץ לשמיעה גם לאחר התוכנית עצמה. כי אני, למשל, לא אוכל כנראה להקשיב לה היום. אבל ביום שישי אקשיב לה!

V e g

New member
תודה לכן../images/Emo140.gif

ואני חשבתי שזה אתמול, בשעה 23:00 נזכרתי בזה. ואז מסתבר שזה היה היום, וגם עכשיו פספסתי את זה. אבל מה, טוב באמת שיהיה אפשר לשמוע את זה. רק ע"פ העניין שלכם ברדיוהד והגישה האלטרנטיבית משהו, עושה לי חשק לשמוע את זה, ואני אשמע כשזה יהיה זמין. ואתן מוזמנות לכתוב פה את כל ההגיגים שיש לכם בעניין, או לא בעניין. :)

juventina

New member
תודה :)

האזנתי אתמול לכל התוכנית והיה ממש נחמד :) יש מצב לאיזה פלייליסט? כל הכבוד לכן שעשיתן כבוד לרדיוהד! היה מצחיק בסוף ששמתן את פרנואיד ואז פתאום נגמרה התוכנית בלי סיכומים וכלום :) שוב, היה לי מאוד כיף להאזין, ישר כוח או משהו

תודה בחזרה!

כיף לשמוע שלא רק אנחנו נהנינו. רדיוהד זו אחת הלהקות היחידות ששתינו מסכימות עליה (למי שלא מכיר: לתמר יש טעם אלטרנטיבי למדי, עם נטייה לרעש ולצרחות, וללילי יש טעם יותר רגוע, עם נטייה למיינסטרים ולנוסטלגיה), ועשר שנים לאוקיי קומפיוטר זה לא דבר שניתן להתעלם ממנו. משום מה זכרנו שאמרנו להתראות והיה נחמד לפני פרנואיד אנדרואיד, אבל יכול להיות שלא.... בכל מקרה, פרנואיד אנדרואיד הוא אחלה סיכום לדעתנו. זה שיר שמתמצת את כל מה שיש לשתינו להגיד. כתבנו סוג של כמו-פלייליסט כאן. אולי בקרוב יתפרסם פלייליסט מלא.

והרי הפלייליסט:

Paranoid Android - Sia Lucky - My Brightest Diamond No Surprises - Radiohead, MTV Unplagged Subterrenean Homesick Alien - The String Quartet Airbag - Easy Star All Stars Just - Radiohead Electioneering - Cold War Kids Climbing Up The Walls - Radiohead, Zero 7 Mix Karma Police - Tori Amos Fitter Happier - Samson Dalonoga feat. The Found Sound Orchestra Fitter Happier - Radiohead No Surprises - Marissa Nadler feat. Black Hole Infinity Lucky - John Frusciante A Reminder - Radiohead Let Down - Easy Star All Stars Exit Music (for a film) - Christopher O'riley Street Spirit - Radiohead Climbing Up The Walls - Sara Slean Airbag - Radiohead, live acoustic Karma Police - The Bad Plus Pyramid Song - Radiohead Electioneering - The String Quartet This Mess We're In - PJ Harvey and Tom York Paranoid Android - Radiohead פו, זה היה מתיש..... מצטערות אם יש שגיאות דפוס וכאלה. ואנחנו שוב מזכירות שניתן לשמוע ואף להוריד את השעתיים האלו במלואן בעמוד האייקאסט של שיחותי עם הפסיכיאטר האלקטרוני, החל מעכשיו. לילי ותמר.

FunkyMonk

New member
נשמע מעולה

הורדתי את ההקלטה. תודה רבה! נשמעת אחלה תוכנית (מהפלייליסט לפחות). התחלתי לשמוע, לא אוכל לשמוע כרגע הכל, אבל אני יכול לאמר שהקאבר של sia הטריף אותי וכל כך חבל שהפסקתן אותה בהתחלה... בכל מקרה, רציתי לזכור עוד ח"ח על כך שבאמת בחרתן -לא- לשים את OKC בריפיט, ולשים בעיקר קאברים. אמנם זה גם היה יכול להיות טוב בלי ספק, אבל הספיישל בגל"צ או איפה שזה לא היה, כבר עשה את זה. אז ספיישל של קאברים לדעתי זה מעולה! חוצמזה שתמיד כיף לשמוע קאברים מגניבים לשירים טובים.

Knives Out

New member
מגניב ביותר

לא הספקתי לשמוע כי היה בית"ר נגד קופנהאגן, אבל אני הולך להירדם עם האייפוד עם זה. כל הכבוד ואחלה של עבודה בהקלטה של התוכנית. מקווה שיש לכן קולות נעימים להירדם איתם. | | V (את ההודעה הזאת כתבתי אתמול בלילה ושכחתי לשלוח) שמעתי 14 דקות וכיביתי. הייתי חייב לישון קצת P: אני ממשיך עכשיו. יש לכן צחקוקים ילדותיים מדי פעם, אבל זה חמוד דווקא, ובכלל עשיתן אחלה של בחירה ומחווה לOK COMPUTER. דבר אחד שלא הסכמתי בו זה שזה האלבום הכי מיוחד "ללא ספק" של רדיוהד, אבל חפיף, עשיתן עבודה מעולה

א. אתה צודק לגבי "הכי מיוחד",

זו הגדרה מאוד בעייתי. מה שהתכוונתי לומר היה אולי שהוא היה הכי חדשני לזמנו, או שהוא הכי שינה (אצלי ואצל עוד אנשים) את התפיסה של רדיוהד. זו הבעיה של שידור בלייב, לא תמיד אתה שם לב למה שאתה אומר.... בכל מקרה, אני עומדת מאחורי דבריי וטוענת שאוקיי קומפיוטר הוא ממש מממש מיוחד (אני מניחה מהניק שלך שאתה בעד אמנזיאק :)) ב. לגבי הצחקוקים - אתה ללא ספק צודק גם כאן, אנחנו ילדותיות להחריד ;)

Knives Out

New member
(או בעד KID A)

ואני שמח שלפחות ידעתן על מה אתן מדברות בתוכנית. שמעתי לא מזמן איזה אחד שעשה תוכנית על Nick Drake וזה היה פשוט נורא

KID A הוא דיסק נפלא

למרות שלקח לי המון זמן להבין את זה. גם לנו קורה לפעמים שאין לנו מושג על מה אנחנו מדברות, אבל אנחנו משתדלות להימנע מכך. אני שמחה שלא יצרנו רושם כזה בתכנית על רדיוהד, כי אותם ספציפית אנחנו באמת מכירות לא רע.

למעלה