מחר עולה הסרט 'אבידות ומציאות' בקולנוע!

LEEkm

New member
מחר עולה הסרט 'אבידות ומציאות' בקולנוע!

כידוע, מיה הצטלמה עד לא מזמן לסרט+סדרה חדשה בשם 'אבידות ומציאות'. לקח לי הרבה זמן להבין מה העניין - זה סרט או סדרה?! אז שאלתי את מיה, והיא אמרה שהם יצרו סדרה שמתוכה לקחו כמה קטעים מרכזיים ועשו ממנה סרט. הסרט מתחיל לרוץ מחר בקולנוע! מומלץ בחום ללכת, כמובן, למיה יש תפקיד ראשי. הסדרה תעלה בפברואר, לפי דבריה של מיה. אם מישהו מעוניין במידע על הדמות שמיה משחקת הוא מוזמן לכתוב לי מסר, אני לא אכתוב כאן כי זה ספויילר.

LEEkm

New member
../images/Emo68.gif(אבל לא ממש בלונדינית...)

למי שמעוניין לדעת, בשביל הסרט\סדרה הזו מיה צבעה את השיער לחום
ואל תדאגו! היא כבר צבעה חזרה לבלונדיני (וזה כ"כ יפה
)

idanias

New member
OMG!

תודה רבה על המידע
ותמיד חשבתי שזה סדרה משום מה

LEEkm

New member
אני חשבתי שאני עומדת להתחרפן,

מצד אחד יש קליפ בערוץ 24 עם שיר של אפרת גוש, ובו יש קטעים מהסרט, וכתוב 'מהסרט אבידות ומציאות', וגם הייתה פרימיירה בסינמטק - ואין פרימיירות לסדרות, מן הסתם.
ומצד שני, בגיליון רייטינג לפני כמה שבועות הייתה תמונה של מיה ועוד כמה שחקניות על השער אז קניתי, וזה גיליון 'מה יהיה לנו בטלוויזיה השנה', והיה כתוב שזה סדרה! אז פשוט שאלתי אותהXD

spukipuki

New member
יאי איזה כיף ^^../images/Emo203.gif

זה כמו "מישהו לרוץ איתו" שעשו סרט וגם שידרו את זה בחלקים בתור סדרה?

LEEkm

New member
זה הסרט הכי יפה בעולם../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif

סרט מרגש, רומנטי, מעורר השראה - וביחד עם זה מצחיק וחמוד. שחקנים מעולים, עלילה מעולה, מוזיקה מעולה, צילום מעולה, בימוי מעולה... באמת אחד הסרטים הישראליים היפים שראיתי אי פעם. וכמובן שמיה מדהימה שם, היא כ"כ ריגשה אותי. יש סצנה שכל מה שהיא עושה בה זה לשבת על כסא, בלי לדבר, בלי לבכות, בלי כלום...רק לשבת, והיא מצליחה להעביר כ"כ הרבה דרך כ"כ מעט מעשים... פשוט מדהימה, כל פעם מחדש שאני רואה אותה אני מתאהבת מחדש בכשרון התיאטרלי האדיר שלה. אנשים, זה סרט פשוט חובה, אני עדיין מוצפת רגשות בגללו. מדהים!

spukipuki

New member
היה היום "מאחורי הקלעים"../images/Emo203.gif

בערוץ הבידור הישראלי, אז יצא לי לראות חלק מהסצנות. אבל זה היה ממש מעניין
היה קטע שהם צילמו בחוץ, והבמאי דרך על חרא של כלב (כנראה בפעם השנייה XD) אז מיה דגן לחשה למצלמה "מסריח"

LEEkm

New member
בטוחה?../images/Emo2.gif

מוזר מאוד... חכי קצת, אם עדיין לא יהיה מקסימום תראי במקום אחר. סביר להניח שבקרוב יהיה

למעלה