מחר על הבוקר אמורה להיות לי שיחה

בוזיקית

New member
מחר על הבוקר אמורה להיות לי שיחה

עם הבוס. אני לא עומדת בקצב. הוא דורש הסבר מה קורה לי. האמת - לא ממש אכפת לו מה קורה לי - הוא רוצה רק לדעת מדוע אין לי תפוקה, ויש לי הרבה טעויות. מה אני אגיד לו? שאני לא ישנה בלילות? שאני לא מרוכזת? שהוא צודק? (הוא באמת צודק!) שאני מדוכאת? איך אני מתרצת את זה בלי להישמע פתטית? הוא ידוע כאדם שניזון מהשפלת זולתו... בקיצור, החרדות שבות ועולות, והמוח מחפש בקדחתנות סיבות, תירוצים, הסברים, משהו שיישמע הגון אך לא מצטדק. אמיתי, אך לא מתרפס. למישהו יש רעיון בשבילי?

לא לתרץ ../images/Emo39.gif

ולא להשקיע אנרגיות באיזה אדם הוא (ניזון מהשפלות וכו'). מה שחשוב זה האמת ואת. אם הוא צודק- תודי בזה ותסבירי למה זה קורה בלי להכנס לפרטים רבים מדי או לחשיפה אישית מיותרת. תהיי עניינית. אם יש משהו שאת רוצה לבקש כדי שזה יעזור לך לעמוד בקצב, זה הזמן לבקש ממנו. אם יש מסקנות שהגעת אליהם בעצמך איך לתפקד טוב יותר- אמרי לו והראי כוונה לשפר את מה שאת מסכימה שדורש שפור. למשל, "כן אני יודעת שאני לא מצליחה ככה וככה. זה בגלל שבזמן האחרון אני מתקשה ל ככה וככה. אני מתכוונת לעשות ככה וככה כדי שזה ישתפר ואוכל לחזור לתפוקה מלאה כמו בעבר. (ואפשר גם- אשמח לדבר איתך עוד X זמן כדי לראות אם אתה מרגיש בשפור)" משהו בסגנון. תתכונני מראש לפגישה ולמה שאת רוצה לומר ותדבקי בזה. נסי להשאיר רגשות בצד. המשימה שלך כרגע היא לעבור את השיחה הזו נכון. אחר כך המשימה תהיה - אכן לשפר את התפקוד.
מחכים לשמוע איך היה.

בוזיקית

New member
תודה לך גילה ../images/Emo79.gif

תיראי, הבעייה שלי היא חוסר ריכוז בגלל הדיכאון, החרדה, וחוסר משווע בשעות שינה. איך אני מסבירה לו את זה בלי לחשוף יותר מדי? איך אני מסבירה את זה והכי חשוב - איך אני משפרת את זה או מודיעה לו שאני משפרת את זה, אם אני בעצמי לא יודעת איך להתגבר על זה? אני פשוט מנקרת שם על השולחן, קוראת כל עמוד 3 פעמים לפחות, וצורכת כמויות גדולות של קולה דיאט כדי להתמודד עם העייפות. אני לא יודעת איך הוא יוכל לעזור לי בזה. אני לא יודעת איך לעזור לעצמי. אני על סף יאוש...

את יכולה

להגיד שאת מסכימה איתו שאת לא מספיקה כפי שהיית רוצה להספיק. שאת סובלת בזמן האחרון מהפרעות בשינה ושאת מתקשה להתרכז בגלל העייפות. אמרי שיש בכוונתך לגשת לרופא המשפחה ולנסות לטפל בכך ושאת מקווה שתצליחי לשפר את ההספק בזמן הקרוב. משהו כזה, אני לא מכניסה לך מלים לפה. את מכירה טוב יותר ממני את הבוס ואת הסטואציה. מה שחשוב לא פחות מהשיחה אתו - זה מה באמת תעשי כדי להתגבר על העייפות. את צריכה לחשוב איך את מטפלת בזה (תרופתית, פסיכולוגית חדשה או בדרך אחרת).

למעלה