מחר!!!פלד, אורטגה והלייזרים VS קוואמי והחלבות

venue central

New member
מחר!!!פלד, אורטגה והלייזרים VS קוואמי והחלבות

מחר >>> לבונטין 7 >>> 22:00 קוואמי והחלבות - מלחמת הפופ טייקס טו דה סטייג' VS פלד, אורטגה והלייזרים - מפגן היפ-הופ חורך אוזניים לא שמעתם שהיפ-הופ מנגנים בלייב??? הכינו את שיניי הזהב שלכם!!!

חולוני

New member
40.

היית בא אבל כבר קניתי כרטיס לג'ולייט אנד דה ליקס בזאפה...חבל שזה באותו יום.

יאנגי

New member
בונא אחי שמעתי את המיקס טייפ וואו איזה רמה

ציפיתי שתהיו כמו שאר ה"ראפ האלתרנטיבי" אבל וואלה הבאתם משהו לפנים פשששש פעם ראיתי את אורטגה לפני איזה 7 שנים מופיע באיזה מועדון בראשון לא התלהבתי מה ששמעתי כאן מדובר באחד מהאנשים הכי מוכשרים שיש תמשיכו ככה!!!!!!!!!!!!!!!!

volatile

New member
הייתי

והיה מצוין. נתחיל לפי הסדר... קוואמי והחלבות היו מצויינים. כולם נתנו שם הכל במיוחד קוואמי ובשבילי זו היתה הפעם הראשונה שבה שמעתי את העיבודים החדשים ואני חייב להגיד שאת רובם אהבתי מאוד (חוץ מאולי עשר שקשה להתחרות במקור המטורף). פלד ואורטגה היו חזקים מאוד. דיקציה מצויינת, נוכחות. הלהקה הוסיפה, אורטגה הפציץ בפלואו המטורף ביותר במזרח התיכון (ואני לא מגזים). כל הכבוד על ערב מצויין וחבל שלא היו יותר אנשים (או דוויק), כי הם הפסידו הופעות מצויינות. פלג.

dweck2k

New member
הייתי בווליום לייבל עם ביט69

למרות שהיה מגניב, אנחנו כולה שני אנשים שעובדים בלייבל, והשני נתקע בעבודה אחרת שלו, אז לצערי הרב הפסדתי את הערב שעבדנו עליו... חבל, אבל אני מבטיח לכם שיהיו עוד הופעות! 13.9 - פלד ואורטגה בסאונד סיסטם פסט ובברזילי תלת פאזי (לא עם הלהקה הפעם) דוויק

dweck2k

New member
יותר קרוב מזה אין

מועדון "ברזילי" גאה להציג: "תלת-פאזי" מסיבת ראש השנה – חגיגה על שלוש רחבות חמישי. 13 לספטמבר 2007. 22 +. 24:00. 70 ₪ בדלת. 60 ₪ לנרשמים מראש באתר "ברזילי". בראש השנה הקרב אנחנו ממשיכים את המסורת שפיתחנו בברזילי ומנחיתים עליכם את "תלת-פאזי". מגה מסיבה שחולשת על שלושה רחבות ומציפה את כל מה שטרי ובועט באנדרגראונד התל אביבי. הלוקיישן המקופד שהכנו בשבילכם ייחשף ביום האירוע. אז מה בתפריט ? פאזה ראשונה: בוטי בייס, בולטימור ואלקטרו ברייקס. "בוטניקה" (הבס, הגרוב, הנשמה), נדב רביד ואגוזי, תותחי בס ותיקים, יפתחו לנו את השנה באלקטרוניקה בסית מטונפת. הסאונדים הכי חדשים ומפתיעים. כל מה שטוב במוסיקה בעולם המודרני, שאנחנו כ-תלאביב, לוקחים בו חלק פעיל בימים אלה, הרבה בזכות הרכבים כמו "בוטניקה". לפניהם ינגנו וולטר דה איינשטיין פרוג, מ"כהן @ מושון" , יוגו אחד מנציגה הבכירים של סצנת הביטים השבורים שמככב בליין PAG. ואחריהם יסגור כלבתא שייצג אותנו נאמנה לאחרונה בפסטיבל סונאר הספרדי. פאזה שנייה: Fאנק, היפ הופ ופטיפונים. המדובר הוא בחגיגה משולבת מטווורפת של כל מה ששחור, מרקיד ועושה לסאונד את הרעש המחרמן של השריטה של המחט על הפטיפון. על העמדה יעלו כישרונות ענקיים: ווידו, מרביעיית סוליקו, בתמהיל של ראגא ודאנסהול משובח, די.ג'יי מש הסקרצ'ר החד פעמי והבלתי מתכלה, די.ג'יי אלארם אלוף הפריסטייל מהתחרות האחרונה ומאג'ימאן איש הקראנק מהדרום המלוכלך. הרזידנטים יארחו את "פלד ואורטגה", צמד Fאנקי רענן בביצה, שעושה גם היפ-הופ ואף חימם את שבק' ס בהופעת האיחוד שלהם, הצמד מופיע שנייה לפני יציאת אלבום הבכורה שלהם!. פאזה שלישית: דאבסטפ, גריים ודראם אנד בייס. הפאזה השלישית תוקדש לביט השבור,ותבעיר רחבה עם כל מה שחם בשוליים של המוסיקה האלקטרונית העכשווית,על גזרת הדאב-סטפ הז'אנר הפורץ של השנה הנוכחית הופקדו נאסטי האביט יחדיו עם האקטיק , מיד לאחר מכן בלאקליסטד ופין יחרכו את הרכבה עם הצד הקשה של הדראם אנד בייס ולקשים ביותר שישרדו עד אז מצפה מנה חמה של ראגא-ג'אנגל מבית סנסי סאונד! מאסיב ריספקט! כאמור הלוקיישן יתפרסם ביום האירוע בטלפון 0525090202 או באתר של ברזילי.

StasikD

New member
מעולה ../images/Emo70.gif

מסיבת התלת פאזי הקודמת עם הרכב דומה, הייתה פשוט אדירה!

The Rattlesnake

New member
ואוו זה מטורף!

לא הייתי שנה שעברה בלי נדר השנה
! כן ירבו מסיבות כאלה

TeeAnTee

New member
מעולה!!!

הייתי בראשונה, בשניה לא הייתי כי הייתי באמסטרדם, בזאת אני הולך להיות.

esvee

New member
היה פאקינג ענק

הסאונד בהופעה של קוואמי היה קצת מוזר (בדיוק כמו בעיר הבירה, הלהקה עולה עליו ובקושי שומעים) "לסביות שולטות בעולם שלי" - שיר ענק, ביצוע ענק פלד ואורטגה (+אירוח של אקסום) - נתנו בראש אחושלוקיםתוכים. חבל שהקהל קצת התפזר - הפסד שלהם. לאחרונה היפ הופ ישראלי מפתיע אותי כל פעם מחדש, בין אם זה קאשי וקוואמי בג'י ספוט (הפי דייז), ההופעה הזאת.. יש תקווה? big fucking thumbs up

L O L As Thing

New member
היה מעולה..

קוואמי השקיע כל כך הרבה בהופעה,בשירה..ובעצם בכל דבר שעשה על הבמה,אחת ההופעות הטובות שראיתי. פלד ואורטגה היו מעולים!! השירים בועטים,הקצב ממכר ומגניב,פשוט כיף גדול. חזרתי לבסיס עייפה כל כך..אבל זה היה שווה את זה...מחכה כבר לברזילי בשבת..

למעלה