מחר פסטיבל סנט קילדה ....

• פותח הנושא Gefen
  • פורסם בתאריך

Gefen

New member
מחר פסטיבל סנט קילדה ....../images/Emo151.gif

במלבורן.. אז למלבורנאים שעדיין אין להם תוכניות למחר- זה בדיוק בשבילכם על החוף, עם הרבה מוסיקה ופנאן, רק שלא ירד לנו גשם... תהנו גפן

Gefen

New member
נו.... איך היה..? ספרו חוויות.....

מה הכי אהבתם? ממה התלהבתם? ממה צחקתם? מה שם אכלתם? ואת מי פגשתם? אז אצלי זה היה ככה.... אהבתי את מופע הפעלולים של האופנוענים, לא יאומן מה אנשים מסוגלים לעשות עם אופנוע (יש לי תמונות וכשאצליח להוריד אותם למחשב מבטיחה להביא..) התלהבתי מכל אווירת ההפנינג הצבעונית. האוסטרלים יודעים לעשות חיים אין ספק בזה... צחקתי מהאגף הכי צפוף בפסטיבל.... מקומות הישיבה שצפו על משחק הכדורעף בנות (בנות חטובות בביקני משחקות כדורעף.... מה רע?) אכלתי שווארמה עם סלט וטחינה, מדוכן של ישראלי, אלא מה? חייבת לציין שהיה מגעיל ביותר, לא לעיס ושמן ממש זוועה...
פגשתי איזה ישראלי שחי פה המון שנים במלבורן. הוא אמר לי שהאוסטרלים גזענים ונוטים לשפוט אנשים על פי צבע עורם וארץ המוצא שלהם. זו לי פעם ראשונה שאני שומעת דבר כזה על האוסטרלים, וזה מאוד הפתיע אותי, בעיקר משום שנאמר מפי אדם שחי פה כל כך הרבה שנים... זהו, היה נחמד בסך הכל (טוב חוץ מהשווארמה..) תמונות מאוחר יותר או מחר... ומי שגם היה שם, קדימה ספרו חוויות משלכם...... גפן

gozala

New member
המעופף הזה נחת בשלום../images/Emo35.gif../images/Emo168.gif

נקווה מאוד שכן.

למעלה