מחר צילום רחם- אני בלחץ...מקווה שזה יעבור בכמה שפחות כאב...

יויו78

New member
מחר צילום רחם- אני בלחץ...מקווה שזה יעבור בכמה שפחות כאב...

האם הפרופיל ההורמונלי תלוי בצילום רחם? כי מחזור קודם לא הספקתי לעשות - היה שבועות ואני מקווה להספיק לעשות הפעם.אבל אמרו לי שעדיף מקודם לעשות פרופיל ואז צילום כי אולי זה שאני לא מצליחה להיכנס להריון קשור הורמונלית ולא קשור לצילום רחם? זה נכון?
מקווה שאני לא הולכת לעבור את הבדיקה הזו סתם

dogli3

New member
בהצלחה!!

אין לי מושג לגבי מה ששאלת.
רק דבר אחד - את לא תעברי אותה "סתם". גם אם הבעיה היא אחרת, עצם זה שאת בעשייה ופועלת למען היריון זה כבר שווה שתבצעי את הבדיקה הזאת.
אם הבדיקה לא תקינה, תוכלי לטפל.
אם הבדיקה תקינה, יירד ממך לחץ מהכיוון הזה.
&nbsp
מאחלת לך שתעבור בקלות.

secondtime82

New member
בהצלחה!!

לא חושבת שקשור, צילום רחם נועד להבין אם יש איזו בעיה מכנית להיכנס להריון. גם לי יש בחודש הבא ... אז ספרי אחר כך איך היה. מקווה שהכל בסדר

יש אגדה אורבנית

שאחרי צילום רחם קל יותר להיקלט. אני חלק מהאגדה הזו, מאחלת לך גם! (משתפת שלי לא כאב) בהצלחה !

secretita

New member
גם אני מועמדת לצילום רחם

לפי מה שהרופא שלי הסביר לי היום, ביום 3 למחזור לעשות את הבדיקות דם ובאותו חודש גם צילום רחם (כדי לסיים את הכל מהר), הבדיקות והצילום לא קשורים אחד לשני, צריך רק לתקתק הכל וזהו... בהצלחה מחר! תשתפי אחכ איך היה (אני מאוד לחוצה מזה)

יויו78

New member
חזרתי בכדי לספר אחרי הבדיקה

טוב..אז אני אחרי וברוך בורא עולם הכול בסדר לפחות בצילום רחם.
הבדיקה עצמה לא כואבת כ"כ - כואב קצת שהרופא משתמש במכשיר לפתוח את הנרתיק- כמו אצל רופאת נשים וקצת שהוא מזריק את החומר.
למזלי הרע הוא היה צריך לעשותאת זה פעמיים וגם היה צריך לתפור קצת בגלל שדיממתי קצת...רק לי זה קורה..אז במקום בדיקה של חמש דק זה לקח 20...נו שויין.
הייתי מאוד בלחץ ואני שמחה שעברתי את זה ועכשיו אני צריכה לעשות את הפרופיל ההורמונלי ומקווה שזה יהיה תקין גם ובזערת השם, הלוואי שהחוד שהבא הוא החודש שלי.
תחזיקו לי אצבעות?

מאי292

New member
בשורות טובות

לשני פסים בהקדם

secretita

New member
שמחה שהבדיקה יצאה תקינה

.... מה דימום???? תפרו? עם הרדמה? צריך לבוא עם מישהו? שאלתי במוקד כשקבעתי תור ולא ידעו להגיד לי. אני כל כך מפחדת

secondtime82

New member
לי אמרו במוקד מכבי שצריך מלווה

לחדר הבדיקה לא יכולים להיכנס איתך כי זה רנטגן אבל כן שמישהו יחכה לך

יויו78

New member
זה לא מאפיין הדימום עם התפירה...אבל

אבל אני כן ממליצה לבוא עם מישהו...רק בשביל הלחץ...

dogli3

New member
בהחלט בשורות טובות!

מאחלת לך 2 פסים בקרוב מאד!

למעלה