מחר שאיבה

מצב
הנושא נעול.
מחר שאיבה

מחר שאיבה
כבר כמה ימים יש לי כאבי בטן ויציאות רכות במיוחד נראה לי כי זה קשור בהשפעות המנוגון+שחלות נפוחות תאחלו לי בהצלחה ושהפעם זה יהיה מוצלח יותר מפעם קודמת ויחזיק 9 חודשים ולא שבעה שבועות

אםל2

New member
כלנית../images/Emo141.gif, בהצלחה לך מכל הלב!

מחר שאיבה
כבר כמה ימים יש לי כאבי בטן ויציאות רכות במיוחד נראה לי כי זה קשור בהשפעות המנוגון+שחלות נפוחות תאחלו לי בהצלחה ושהפעם זה יהיה מוצלח יותר מפעם קודמת ויחזיק 9 חודשים ולא שבעה שבועות
כלנית
, בהצלחה לך מכל הלב!
מחזיקה לך אצבעות (היום בפורום יש דרישה להרבה אצבעות!) ליבול מוצלח, הפריות רבות, עוברונים חזקים ובריאים, השרשה טובה והריון
ארוך ובריא! אעקוב בדריכות - אז אל תשכחי לעדכן!

hillawr

New member
../images/Emo50.gif

מחר שאיבה

ומחזיקה לך את כל האצבעות שלי.

../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

מחר שאיבה

מחזיקים לך מיליון אצהעות לסחיבה של 9 חודשים מלאים,שלמים ובריאים בהצלחה, ה-
של נועה

אני מוסיפה את האצבעות שלי !!|בהצלחה

מחר שאיבה
אני מוסיפה את האצבעות שלי !!|בהצלחה

כל כך מקווה בשבילך, כלנית

מחר שאיבה
שהפעם תהיה הפעם|סגדש|!!!! מקווה שנשאבו הרבה ביציות ושהיו הפריות יפות, ושבקרוב בקרוב תוכלי לבשר לנתנאל המתוק שהוא יהיה אח בכור!

שאבו אותי

שהפעם תהיה הפעם|סגדש|!!!! מקווה שנשאבו הרבה ביציות ושהיו הפריות יפות, ושבקרוב בקרוב תוכלי לבשר לנתנאל המתוק שהוא יהיה אח בכור!
שאבו אותי
אחרי שעתיים בכבישים בגללה משאית שהתהפכה במסובים הגעו לתל השומר קיבלו אותנו יפה מאוד אח"כ יבשו אותנו כמעט עד אחת בצהריים סוף סוף נכנסתי הלכתי לישון אחרי דיסקוס מעמיק עם הרופא לגבי פילוסופית החיים שלו ושלי... התעוררתי מקופלת מכאבים קיבלתי זריקה נגד כאבים שלא ממש עזרה ורק אחרי שכמעט קפצתי להם מהמיטה בהתאוששות התברר כי השאירו לי איזשהיא טיובה או צינורית או איך שתקראו לזה תקועה בפנים לעצירת דימום ברגע שהרופא הוציא את זה הפכתי להיות בן אדם חדש ב3 בערך יצאנו לכוון הבית ועכשיו מצבי שפיר כלנית

שכחתי לציין כי

שאבו אותי
אחרי שעתיים בכבישים בגללה משאית שהתהפכה במסובים הגעו לתל השומר קיבלו אותנו יפה מאוד אח"כ יבשו אותנו כמעט עד אחת בצהריים סוף סוף נכנסתי הלכתי לישון אחרי דיסקוס מעמיק עם הרופא לגבי פילוסופית החיים שלו ושלי... התעוררתי מקופלת מכאבים קיבלתי זריקה נגד כאבים שלא ממש עזרה ורק אחרי שכמעט קפצתי להם מהמיטה בהתאוששות התברר כי השאירו לי איזשהיא טיובה או צינורית או איך שתקראו לזה תקועה בפנים לעצירת דימום ברגע שהרופא הוציא את זה הפכתי להיות בן אדם חדש ב3 בערך יצאנו לכוון הבית ועכשיו מצבי שפיר כלנית
שכחתי לציין כי
נשאבו 5 בייציות נקווה שיהיו הפריות טובות והריון תקין ובעוד 9 חודשים יהיה לנתנאל אח או אחות או שנייהם

לימי5

New member
שיהיה בהצלחה! אני מחזיקה ../images/Emo45.gif

מחר שאיבה
שיהיה בהצלחה! אני מחזיקה

לך אצבעות

בהצלחה

מחר שאיבה
בהצלחה
שרק יעבור בהצלחה, תנוחי כמו שצריך ונחזיק לך אצבעות..

מצב
הנושא נעול.
למעלה