מחר (שבת) רונה מתארחת בשעה 11 בבוקר בערוץ 22

מיריתי3

New member
מחר (שבת) רונה מתארחת בשעה 11 בבוקר בערוץ 22

רונה מתארחת מחר (10.07) בתוכנית "פסקול ישראלי" של יואב קוטנר בשעה 11 בבוקר. רונה מתארחת משום האלבום החדש שלה, ותשיר שם כמה שירים מהאלבום. אני לא יודעת מה איתכן, אבל אני קמה כל יום בחופש הזה בשעה 3 בצהריים, אבל רק בשביל התוכנית אני אקום. וקשה לי לקום :( חחחח לילה טוב ושבת שלום.

מיריתי3

New member
רציני אני לא יודעת.. ,,,

אבל את ראית ש"בכשקוצים היו קוצים" ערן ויץ ניגן עם כוס, ולא עם הברזל הרגיל? חח זה היה אילתור? אותי זה הצחיק. - קמתי היום !! אמאאלהה! אני רגילה לקום ב-3 בצהריים!

daniel ben ari

New member
נראה לי שזה פשוט צולם מזמן..

כי גם אין שום אזכור ודיבור על אלבום חדש.. אולי זה היה בגל הכרה שאחרי יואל פשוט

מיריתי3

New member
אני חושבת שהם היו צריכים לצלם כזה חדש!!!

עם השירים של האלבום החדש כמובן! זה היה מגניב אם הם היו מנגנים את "הפרש המהורהר" ואת "זמן פציעות". אבל ראיתן שערן ויץ ניגן עם כוס? זה היה אילתור? חחח אותי זה הצחיק מאווד

מיריתי3

New member
צודקת, גם זה >>

אני הייתי בשוק כשראיתי אותה עם שיער פזור. ממתי היא מפזרת את השיער שלה, כשהוא לא יוצא לבד מגומיית השיער? (שלא לדבר על "כמו שיורד גשם", שהיא הייתה צעירה ומתוקה להפליא) אני חושבת שיש לה שיער ממש יפה! לדעתי "הקול שקורא לי" היה השיר הכי יפה שרונה ביצעה בתוכנית הקצרה הזאת. באותם רגעים הייתי ממש מבסוטית!

מיריתי3

New member
בקשר לנגינה עם הכוס-

סליחה שלא ראיתי את ההודעה הקודמת שלך:( אני הייתי מופתעת משום שבפסטיבל ישראל הוא ניגן עם ברזל מעוגל כזה.. לא ידעתי שהוא מנגן עם כוס, אבל אני מודה שזה היה משעשע :))

chen1litvak

New member
לנגן עם בקבוק בירה זה יותר מגניב

או לקחת את הבקבוק ולשבור אותו שתהיה רק הפייה ואז להכניס את האצבע כמו עם המתכת, אבל רוב הניסיונות ליצור חתיכה כזאת לרוב כוללות הרבה דם.

שלא תדעו באיזה שעה קמתי.. ><

חבל שפספסתי את רונה עם פזור אגב עכשיו היא ברשת ג בתוכנית מאחורי השירים, עם חיים משהו עכשיו יש את הפרש המהורהר :)

NaniBani

New member
אתמול קניתי את הדיסק!!! :)

עוד לא יצא לי לשמוע אותו, אבל מן הסתם זה יקרה עוד כמה שעות כשאחזור הביתה :):)

למעלה