מחר שדונת מתגייסת!

RVD18

New member
מחר שדונת מתגייסת!

בת-אל שיהיה גיוס קל...! קחי הכל בקלות ותהני (עם כל השבתות שתקבלי בטוח תהני
) המון המון בהצלחה
(ולא לצעוק יותר מדי על המפקדות
)
מקווה שתראי את זה בזמן =]

מיטללל

New member
פשוט בושה

אני לא מאמינה ששכחתי או אולי הדחקתי?
קשה להאמין אבל יום הגיוס הגיע :) היום לו חיכית,ציפית,התחרטת על כך וחוזר חלילה.. עכשיו זה הצ'אנס שלך להתחיל תקופה חדשה, ולהפוך אותה לתקופה מדהימה, מספקת ומהנה כאחד. אומנם זה לא יהיה קל יהיה בכי יהיו געגועים, דיגומים, ולא מעט עצבים אבל את לא תתייאשי! בכל רגע קשה קחי נשימה עמוקה, אחת כזו שממלאת את כל הריאות ואחריה מרגישים "ואווו" מטורף.. תשנני לעצמך "קטן עליי" ותמשיכי... תנסי לחייך כמה שיותר גם כשקשה, כשקר, כשחם, כשרוצים נורא לחזור הביתה, שהמפקד עושה פוזות, כשרגעי השביזות תוקפים ובגדול.. זכרי, חיוך עושה המון חיוך עושה קסמים. בת אל, מהמעט שהכרתי, באמת שהכרתי ילדה מדהימה. כזו שלא עשו באצבע, כזו שתסתדר. אני באמת מאמינה בך ובטוחה שיהיה לך טוב. תזכרי שאם את צריכה משהו אני לרשותך! אוי ואבוי אם את שוכחת אותנו! שיהיה מלאן בהצלחה ובכיף. נתגעגע כל כך :(
מיטל

מיטללל

New member
מה סמיילי מה ?

ספרי לנו איך את מרגישה, כמה את מתרגשת, כמה תתגעגעי אלינו....

חחחחח כפרה עלייך

אני אתגעגע המון... לכמה אנשים כאן במיוחד! תהיו בקשר!!! אני מאוד מתרגשת וחברה שלי המצחיקה הזאת כאן כדי להרגיע אותי או להצחיק אותי (כבר כואבות הלחיים חחח).. אין לי מושג מה אני מרגישה.. זה מאוד מוזר לי... אני חושבת על מחר איך אני מרימה את התיק הכבד הזה (אולי אבא יבוא איתי לבקום
חח) בעזרת השםםם הכל יהיה טוב ושמח.. בכל מצב רע תמיד יכול להיות גם טוב... שלב חדש בחיים שלי... מתחיל!!! קבלו אותו במחיאות כפיים :) (חכו עוד כמה זמן לכל התלונות והקיטורים שלי..תתכוננו
)

הודעה מחברה של בת-אל

סתם כי בא לי לכתוב לה גם למרות שאני אצלה חהחהח
ונעבור לנושא לכבודו התכנסנו כאן היום: ששששששבבבבבבבבללללללללווווווווווולללללללללללללללללהההההההההה תאומה שלי שיהיה לך גיוס הכי קל תשמרי על עצמך
אני לא צריכה להגיד לך שתעשי חיים כי זה יהיה שכונה תמיד נשארת
קחי הכל בחיוך כמו תמיד כי את עושה את זה הכי טוב מכולם
אם המפקדת תרים ת'אף אל תהרגי אותה תני לטאוויל להנות מזה חהחהחהחה
אני אתגעגע המון אפילו יותר מדי
כל שבת שישאירו אותך אני אצלך תהיי בטוחה
אל תשכחי את כל המשוגעים שמחכים לך בבית אהממ אפצצצ'י
משוגעת אני אוהבת אותך המון אפילו יותר מדי
אביבית
שבלולות שולטות

pain is MY love

New member
בובה!

המון המון בהצלחה!!! לא להתרגש. בסוף הכל עובר... תזכרי את זה! פשוט תכניסי לך לראש שהכל הצגה אחת גדולה ואם מרינה עברה את זה כל אחד יכול לעבור את זה
תהני ותפיקי את המיטב מכל רגע!

L y c a n

New member
בהצלחה ענקית!!!!!!!!!!!!!!!!

תהני הרבה, ואל תסבלי יותר מדי.. הכל חוויה

למעלה