מחר שוב לימודים איזה באסה!!! מעניין מאוד..... האם התאומות אולסן לומדות מחר?
מ מלכת היופי של 2004 New member 15/2/03 #1 מחר שוב לימודים ../images/Emo7.gif איזה באסה!!! מעניין מאוד..... האם התאומות אולסן לומדות מחר?
C Coo¢k£i ²°°² New member 15/2/03 #2 ../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif ברור ... ש ... לא יום ראשון מה את סתומה בשביל זה לפתוח הודעה חדשה זה אפילו לא ראוי להודעה משורשרת ...
../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif ברור ... ש ... לא יום ראשון מה את סתומה בשביל זה לפתוח הודעה חדשה זה אפילו לא ראוי להודעה משורשרת ...
S Super Keshet New member 15/2/03 #4 ../images/Emo118.gif../images/Emo46.gif לא מסכימה איתך עמרוש... התאומות נוצריות והן הולכות לכנסייה בראשון או שלא, בכל מקרה אין לימודים בראשון בארה"ב... מניאקים!
../images/Emo118.gif../images/Emo46.gif לא מסכימה איתך עמרוש... התאומות נוצריות והן הולכות לכנסייה בראשון או שלא, בכל מקרה אין לימודים בראשון בארה"ב... מניאקים!
C Coo¢k£i ²°°² New member 15/2/03 #8 ../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif תקראי שוב ת'הודעה שלי , ותנסי להבין מה כתבת . זה בדיוק מה שאמרתי , יום ראשון - הולכים לכנסיה או לא , אבל אין לימושדים
../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif תקראי שוב ת'הודעה שלי , ותנסי להבין מה כתבת . זה בדיוק מה שאמרתי , יום ראשון - הולכים לכנסיה או לא , אבל אין לימושדים
S Super Keshet New member 15/2/03 #3 ../images/Emo118.gif ../images/Emo46.gif למה לפתוח הודעה חדשה? קשה לשרשר למקום אחר זה כל כך חשוב
מ מלכת היופי של 2004 New member 15/2/03 #5 כן../images/Emo46.gif לי זה חשוב ואם יש לך עם זה בעיות אז יש לך בעיות ולא מעניין אותי מצידי שמוטי ימחוק את ההודעה
כן../images/Emo46.gif לי זה חשוב ואם יש לך עם זה בעיות אז יש לך בעיות ולא מעניין אותי מצידי שמוטי ימחוק את ההודעה
S Super Keshet New member 15/2/03 #6 ../images/Emo118.gif../images/Emo46.gif.... או קייי../images/Emo70.gif למה אני בכלל מגיבה ? שיעזור לי אלוהים!!
../images/Emo118.gif../images/Emo46.gif.... או קייי../images/Emo70.gif למה אני בכלל מגיבה ? שיעזור לי אלוהים!!
S Super Keshet New member 15/2/03 #7 ../images/Emo118.gif../images/Emo46.gif... ויש לך שיגאת כתיב בחתי מה יסים=ישים