מחר שוב קב"ן למי שזוכר...בסוף זה הגיע :(
מ מחבקת עצים סדרתית New member 4/4/13 #5 בהצלחה! אני מקווה שתצליח להבהיר את מה שחשוב לך ולקבל התייחסות הולמת. אל תשכח לעדכן אותנו!!
ה האני הפנימי1 New member 4/4/13 #8 פרופיל 21,המלצה לפטור בפועל קיבלתי פיק ברכיים בפנים,כמעט ולא דיברתי...ובכל זאת יד אלוקים סידרה את הכל
פרופיל 21,המלצה לפטור בפועל קיבלתי פיק ברכיים בפנים,כמעט ולא דיברתי...ובכל זאת יד אלוקים סידרה את הכל
L Lady Stark New member 4/4/13 #9 יופי! זה אתה סידרת, כפרה עליך לא אלוקים מסתבר שגם בצבא אפשר למצוא בני אדם.
מ מחבקת עצים סדרתית New member 4/4/13 #12 טוב לשמוע! אני שמחה שאחרי כל הלחץ והדאגה, הכל הסתדר כמו שצריך! אל תלך לאיבוד בלי מסגרת, תנסה למצוא את המקום שלך
טוב לשמוע! אני שמחה שאחרי כל הלחץ והדאגה, הכל הסתדר כמו שצריך! אל תלך לאיבוד בלי מסגרת, תנסה למצוא את המקום שלך
ה האני הפנימי1 New member 5/4/13 #15 תודה רבה לכולן,מחמם ת'לב.... סתם שאלה שמציקה לי,אין גברים מדוכאים?
L Lady Stark New member 5/4/13 #16 שמעתי שיש אחד או שניים כאלה... ועכשיו באמת, יש גברים מדוכאים אבל הסטטיסטיקות טוענות שיותר נשים עוברות דיכאון בחיים שלהן מגברים. ואולי פשוט הרוח הנשית השלטת בפורום הזה מבריחה את הגברים? סתם
שמעתי שיש אחד או שניים כאלה... ועכשיו באמת, יש גברים מדוכאים אבל הסטטיסטיקות טוענות שיותר נשים עוברות דיכאון בחיים שלהן מגברים. ואולי פשוט הרוח הנשית השלטת בפורום הזה מבריחה את הגברים? סתם
מ מחבקת עצים סדרתית New member 5/4/13 #17 אני רוצה להוסיף שבהרבה מקרים גברים לא מטפלים בדיכאון שלהם. יש הכחשה מסביב לזה, כי דיכאון נחשב כחולשה, כמשהו שהוא לא-גברי.
אני רוצה להוסיף שבהרבה מקרים גברים לא מטפלים בדיכאון שלהם. יש הכחשה מסביב לזה, כי דיכאון נחשב כחולשה, כמשהו שהוא לא-גברי.
L Lady Stark New member 5/4/13 #18 לצערי נתקלתי במקרים כאלו והכי קשה זה כשזה קורה להורים לילדים, שבהכחשת המצב מענישים גם את עצמם וגם את הילדים.
לצערי נתקלתי במקרים כאלו והכי קשה זה כשזה קורה להורים לילדים, שבהכחשת המצב מענישים גם את עצמם וגם את הילדים.
ה האני הפנימי1 New member 7/4/13 #19 תודה על התשובות יקירות... מאוד החכמתי...אגב,אצל הקב"ן בטעות אמרתי לו שיש לי מחשבות אובדניות "אחת ל..." על אף שאין לי,האם זה יכול לפגוע ברשיון הנהיגה?
תודה על התשובות יקירות... מאוד החכמתי...אגב,אצל הקב"ן בטעות אמרתי לו שיש לי מחשבות אובדניות "אחת ל..." על אף שאין לי,האם זה יכול לפגוע ברשיון הנהיגה?