מחר תחרות!!!!

Juli kleo rullz

New member
מחר תחרות!!!! ../images/Emo15.gif

איזה שווה! מחר יש לי תחרות... אומנם סתם תחרות פנימית אבל כנראה זאת התחרות האחרונה שלי על סוסי ביצפר (אם אני לוקחת את הפנסיון) זה דרסאג'... (המנהל עשה את התחרות במיוחד בשבילי!
) ואני עושה את ה-א'4 הבעיה היחידה היא שבגלל שהייתי שבוע באילת לא היו לי שיעורים... ועשיתי את המבחן פעם 1 עם סוס שאני בכלל לא ארכב עליו בתחרות... ככה שלא נראה לי שיש לי כל כך סיכוי... אבל לא נורא... ננסה...
אז זהו... תאחלו לי בהצלחה... נ.ב יש לי היום שיעור בחמש וחצי על הסוס שאני אתחרה עליו... אם אתם רוצים אני אכתוב פה איך היה לי... אז תכתבו לי אם כן או לא... כדי שאני אדע...

GrEeNwOmAn

New member
בהצלחה~

קרעי שם את כולם, וישר אחרי זה ספרי לנו, עוד לפני המקלחת והשתייה!

niko girl

New member
../images/Emo41.gif|בלון../images/Emo50.gif!|../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

Juli kleo rullz

New member
טוב... התחרות! (מקום שלישי)../images/Emo15.gif

אז ככה... הסוסה שרכבתי עליה זאת ג'וליה (מעניין למה... חחח) עכשיו היא לא עבדה כבר מלא זמן נורמלי אז אתמול היה לי שיעור חרא עליה... 20 דקות רק ריככתי לה את הצוואר ורק בעשר דקות האחרונות היא הייתה פצצה... בקיצור אז היום הייתה התחרות... חיממתי אותה איזה עשרים דקות כי אני הייתי היחידה שהייתה צריכה להוריד אותה על המתג (לפני רכבו כל הקדם... והם לא צריכים להוריד על המתג...) בקיצור חיממתי אותה עשרים דקות והיא ממש לא קיבלה את המתג... אבל לא משנה... ואז הגיע תורי... נכנסתי והתחלתי את המבחן... עכשיו פעם אחת היא שברה לטרוט... אבל חוץ מזה המעברים היו פסדר... אבל היה מבחן ח-ר-א!!!!!!!!!!!
היה כל כך גרוע! חוץ מתנועה אחת בכל מקום השופטת כתבה לי "לא על מתג" "לא ברור על המתג" והכי נוראי...
בעצירה האחרונה: "מעל למתג"!!!!
אבל לא נורא... בקיצור מקום ראשון זכתה עדי בפמן-על רוזי... מקום שני זכה תומר דוידזון- על קוונטום (פוני מאמי) ואני מקום שלישי... אז אני די גאה בעצמי... כי שניהם רוכבים הרבה יותר טוב ממני... ככה שאם הגעתי למקום 3 זה ממש אחלה!
וזהו... ואז שטפתי אותה-ג'וליה והחזרתי אותה (אחרי שנתתי לה גזר ותפוח אדום-מה שהיא הכי אוהבת) וזהו..... אההההההה ואל תשאלו מה קרה לי... אתמול ידעתי שיש לה הפסקה של שעה בין המקצים... אז אמרתי אני אבוא אחפוף אותה ואאכף אותה שוב...טוב אז אני מורידה לה ציוד.... חפפתי אותה... שמתי אותה להתייבש ופתאום המדריכה שלי אומרת יאללה תביאו לי את ג'וליה! אני :-O אני חטפתי שוקקקקקקק תוך דקה איכפתי אותה ואז הפוסמה שהייתה אמורה לרכב עליה-לא הגיעה!!!! אבל לא נורא.... היה לה נעים!

Shai Felton

New member
איזה יופי!../images/Emo13.gif../images/Emo47.gif

כל הכבוד... אלינור ספרי איך לך היה........ גם את היית על ג'וליה לא?

Juli kleo rullz

New member
אני ראיתי את אלינור היום... ../images/Emo15.gif

היא עשתה את הקדם... לא זוכרת איזה... נראה לי שאת הקדם א'4... היא רכבה מאוד יפה....
אבל אני לא יודעת איזה מקום היא לקחה... לא שמתי לב....

מממ../images/Emo1.gif

גם אני הייתי בתחרות על ג'וליה רכבתי בקדם א4 וזכיתי מקום רביעי או חמישי כי אני יודעת שתיים שרכבו לא יודעות לרכב טוב והיה להן ציון פחות ממני.. ממ היה נחמדדד...

niko girl

New member
וואי! איזה יופי! ../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo42.gif

איזו פוסטמה היא.....תהרגי אותה..לאאאאאאאאא........! והעיקר שנהנית!

בהצלחה!

ומזה היית באילךת ולא הודעת לנו?! פפ.. סתם.... תהני בתחרות! ואל תתרגשי מדיי אבל גם אל תהיי אדישה כי שניהם הורסים!

מקום שלישי זה יפה....

במיוחד אם את אומרת ששאר המתחרים יו ברמה יותר גבוהה ממך... דרך אגב בא לך להסביר לי מה זאת אומרת מעל המתג?! כאילו אני יודעת פחות או יותר מזה על המתג אבל מה זה אומר מעל המתג?!

Juli kleo rullz

New member
מעל למתג... ../images/Emo15.gif

מעל המתג אומר ככה: הרי על המתג זה כשהסוס מעוגל ומקבל את המתג... לא מתנגד לו והפה שלו קצת מתחת ליד שלך... מעל למתג אומר שהוא זורק את הראש והפה שלו (כולל המתג) מעל ליד שלך...

למעלה