מחר - 4.1 יום הולדת 15 ל-
- הידעתם ?

Sודית

New member
מחר - 4.1 יום הולדת 15 ל-
- הידעתם ?

וזוהי הודעת הנהלת תפוז : - "" אתר תפוז חוגג יום הולדת בשבוע חגיגי ביותר - תחרויות עם פרסים שווים, הקרנת סרט מיוחדת לגולשים - ועוד המון המון הפתעות...... יום ההולדת יחל ב-4.1 ויסתיים ב-11.1 - אתם מוזמנים להשתתף ולחגוג איתנו בשלל הפעילויות בפורומים "" כדאי לכם להשתתף, השרשורים שייפתחו כמובן יקודמו וגם יזכו לתהילת עולם במשרדי הנהלתה . על כן חברים, רציתי להכין אותכם למחר......ושלא תבריזו..... הלילה, בחצות, אפתח שירשור לכבוד המומולדת של תפוז. הנושא יהיה - "החוויה הכי הכי שהיתה לי בתפוז" ז"א חוויה מכל סוג שהו. משהו הכי יפה שקרה לכם בפרדס..... הכי מוזר, הכי מדליק, הכי הזוי....בקיצור - הכי הכי. תכינו כבר את הסיפורים שלכם ולאחר שאפתח את ההודעה תוכלו לשרשר אליה את הסיפורים שלכם - רק שתדעו - הנהנלת תפוז מסתובבת בכל הפרדס לבדוק, לראות, לקרוא ולבחור את הסיפורים הכי שווים.....אז קדימה להתחיל להכין אותם.

Sודית

New member
ועוד דבר חברה

כל אחד מכם מוזמן לפתוח מחר שירשור הנוגע בנושא. לדוגמה : - שירשור שירים....על תפוז או פרדס או מומולדת שירשור על מתנות מומולדת אתם גם מוזמנים לחבר שירי אהבה לתפוז או.....איך הגעתי לפרדס אהבות או רומנים שהיו לי בפרדס (תרתי
) הזכרון היפה ביותר שיש לי מהפרדס בקיצור......מחר במיוחד וכל השבוע יוקדש ברובו לפרדס. כל רעיון הקשור לנ"ל יתקבל בשימחה.....נעשה שבוע של שמחה וצחוקים. אני במתח איזה רעיונות יש כאן לחברה.....תפתיעו.....תדליקו......תביאו דברים שווים. אפשר להתחיל בול בחצות......מתאים לסינדרלות.

Sודית

New member
יש לי בקשה .....

למי בא להכין לפתיח שלמעלה (שם אופו שכתוב ברוכים הבאים) איזו ברכה יפה למומולדת של תפוז??? אני יודעת שיש כאן כמה חברה שטובים בזה, כמו השייח וטומי, שיודעים לעבד דברים כאלה..... אולי יש עוד מישו שיודע, אשמח נורא לקבל הצעות לברכה שווה. מי מרים את הכפפה?

הימון78

New member
כבדה הכפפה הזו - למה להרים?

מזל טוב לפרדס כי: התפוזים התפוזים טובים באלף אחוזים מן הזהב מן הזהב שמחפשים אותו לשווא.. מזל טוב.

הימון78

New member
או משהו כזה:

החפוזים החפוזים טובים בעשרות מונים מן המוכר והישן שמשעמם אותי נורא...

Sודית

New member
שאלתי ברצינות בהודעה שלי "יש לי בקשה" למעלה

לא שאלתי....ביקשתי.....

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
ניסיתי לכתוב מה שביקשת

אבל כשהגעתי לסעיף של הרומנים המחשב הוציא לי לפתע הודעת שגיאה Not enough memory.

שוש אור

New member
יש לי הערה, בל י להעליב

השימוש החוזר במילה "מומולדת" במקום יום הולדת ... נורא צורם לעיני ולאוזני. אבל זו אני ....

למעלה