מחר

Nagini Potter

New member
מזל טוב לכולנו!!../images/Emo65.gif../images/Emo176.gif

מי ייתן ונצליח לקרוא את כל הספר באנגלית ולהבין הכל!
מי ייתן והדמות שמתה היא רק קולין קריווי כי הוא לא כזה חשוב!
מי ייתן ודאדלי השמין עוד יותר ובחיים לא תהיה לו חברה!
מי ייתן והספר יהיה בידינו בקרוב / ונצליח להתאפק ולא לקרוא באנגלית!
לי זה לא יקרה Nagini Potter

Silver Fox

New member
מי ייתן...../images/Emo4.gif../images/Emo48.gif

ואתם לא תשימו לי שום ספוילרים! כי אני אצטרך לקרוא בעברית!

KagomeSama

New member
הא!! אנלא מאמינה!!!

אמא שלי הרגע באה ואמרה: "יכול להיות שבדרך לתלאביב נעבור בצומת ספרים. תרצי לקנות את הארי פוטר?" ואני כזה: "איכס, הארי פוטר... מי אוהב את זה בכלל..." חחח סתם סתם... אני מקווה שאני אצליח לקרוא באנגלית...

KagomeSama

New member
איזה ספר סקסי!!! יש לי הארי פוטר!!!

870 עמודים של ספר מושלם... *מתה מרוב אושר*

Silver Fox

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo82.gif

*הולכת לחנוק את מוריה לפני שהיא תתחיל לרדת עלי*

RaistGirl

New member
חחחחחחחח!!!!

מותק הפעם אני איתך!!!! אולי אני אקנה את הספר באנגלית עם קופונים של אמא שלי... נראה לכם שאני אקנה ספר במחיר של 148 שקלים?!?!?! או שיקנו לי אותו בדיוטי פרי... יש לי שני אחים שטסים לחו"ל... ואולי אמא שלי תטוס גם... אחד לאיטליה אחת ליוון ואמא שלי לפראג... ואם אני לא אקנה אותו אני אצטרך לחכות לעברית... חבר'ה: 85 באנגלית 4 יחידות בלי לעשות כלום בשיעורים השנה!!!!!! אז אולי אני אעשה את הקריאה כפרוייקט שאני צריכה לסיים עד תחילת שנת הלימודים...

Nagini Potter

New member
אני לא יודעת אם לקרוא באנגלית או לא

אני ממש בדילמה!! *כוססת ציפורניים* ואני כבר לא מסוגלת להכנס לפורום הארי פוטר, הספויילרים קורצים לי כל הזמן, קשה להתאפק... לי זה לא יקרה Nagini Potter

KagomeSama

New member
אני מציעה שתקראי באנגלית

אבל רק את הגרסה האמריקאית. היא הרבה יותר קלה. קראתי עכשיו את הפרק הראשון וכל כך נהנתי, דווקא בגלל שהוא באנגלית. הוא באמת ספר מדהים, גם באנגלית, ואני לא יכולה להתאפק מלקרוא את הפרק השני! הייתי פעם בפורום ה"פ, בערך לשבוע ודי גורשתי בבושת פנים...

RaistGirl

New member
תחזרי לפורום....

מה הם עשו לך הרעים האלה? תחזרי לפורום כשכל ההתלהבות מהספר החמישי תעבור כי עכשיו יש בלגן בפורום בגלל הספר הזה...

RaistGirl

New member
גו ענת גו ענת../images/Emo70.gif

איזה מפגר הוא
חושב שהוא רייסט המושלם... (טוב לא מושלם... אבל את יודעת למה אני מתכוונת) (פורום רומח הדרקון)

KagomeSama

New member
חחח טנק יו!

הוא משעשע אותי המונים! זה כל כך כיך להיות צינית ^_____^ אי איי איי איי... איזה מפגר... *אנחה*

Nagini Potter

New member
אה, דרך אגב, אם מישהו ממש דאג...

קנו לי את הספר באנגלית (כי אמא שלי לא אוהבת לקרוא בעברית.. כבר אמרתי את זה?) אז כבר קראתי באנגלית, לא יכולתי להתאפק.... אני מנסה לקרוא לאט לאט, כדי שלא ייגמר לי, אבל אני קוראת כל היום אז זה קשה!! מזל שהקצב הרגיל שלי באנגלית הוא איטי.... עכשיו אני בעמוד 300 ומשהו, והייתי ממשיכה, אבל אח שלי פתאום נזכר שגם הוא רוצה לקרוא..
לי זה לא יקרה Nagini Potter Ha ha you're dead You're gonna be dead Just remember what I said Ha ha you're dead Ha ha you're dead Ha ha you're dead

למעלה