מחר
שבת 22/12
פאטFאנק
!!

boofy1

New member
מחר../images/Emo70.gif שבת 22/12../images/Emo70.gif פאטFאנק ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif !!

יום שבת הזה 22.12 הופעה חינם !!!!!! פאטFאנק !!!!! במועדון הסאבליים (סלמה 54 ת"א) 22:00 בערב!!!!!!

שבקי

New member
אבל זה לא מחר,זה היום!!!

חחחח איזה יום הולך להיות היום יססססס זה מתחיל בשבע וחצי בערב,מסיבה בקומפורט 13 {איפה שהייה הג`פן הישן,לייד סלואו משה} ערב מדהים עם הרכב של גיא מר,הרכב חדש של בנו הנדלר,לוס כפרוס וגם,חלוצי החלל שחוזרים עם חללית הדודה מודל 2008,הופעת בכורה עם הרכב מוגדל ומשובח!!!! כניסה 60 שח. בעשר אני עובר לסבליים שנמצא במרחק 3 דקות הליכה. פחחח אייזה גרוע אני,אני כל הזמן חושב על להקת פאנק יו,אז לא,זה להקת פאט פאנק עים הבסיסט המשוגע והגיטריסט החתיך חחח

Funky Giraffe

New member
אנחנו מחממים את פאנקנשטיין בשישי בבארבי כפ"ס

אם אתה כל הזמן חושב על פאנקיו:)

שבקי

New member
זה טוב

טוב שזה בשישי,חימום לפנקשטין וזה בברבי. רק חבל שזה בכפס.

שבקי

New member
ההופעה של חלוציי החלל

הייה ענק! ראפר,או שייש לך את זה או שאיין לך את זה ולמירו וחמי יש את זה בגדול !!! אייך שהם זזים על הבמה,אייך שמירו מחזיק את המקרופון!!! תענוג! בנו על הבס,פששש,איך הוא מנגן עדין וסקסי חחח פרסון והמכונות,אים הוא לא הייה זה הייה מוזר,אבל הוא הייה והוסיף כל מיני סאונדים. פלומפי B,דווקא כשהוא גיטריס יחיד על הבמה פתאום הוא מתגלה כגיטריסט גרוב מדהים! השיר כמו ציפור שיר ענק,וגם השיר החדש מאוד מזכיר את השיר שובצתי כרהיט,נו,השיר הזה! השירים מהדיסק הראשון של החלוצים,קבלו לבוש חדש וחי ומרענן מאוד חחח!

ס ו ל ר ו

New member
מה עם השיר שחמי שר בשיר 'רק תגידי לי'

בהופעת איחוד? יש לך פרטים עליו?
"אהבה כמו שלך אני לא שוכח.."

BaRbiK

New member
לא, זה היה במחרוזת אחרת ../images/Emo3.gif

באמת איזה שיר זה?

למעלה