מחר!@$^%#!

adida33

New member
מחר!@$^%#!../images/Emo9.gif../images/Emo39.gif../images/Emo106.gif../images/Emo202.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

אוקיי, בגלל שהסידרה מתחילה מחר
תרשמו ציפיות לפרק הראשון.. מה אתם רוצים שיקרה
אני רוצה שבפרק הראשון אמילי תמות
. חח סתם *פנטזיות*. שיראו הרבה את ריד
שתהיה איזה חקירה מעניינת שאי אפשר לנחש מראש מי הרוצח
, שיהיה מתוחכם, וישאיר אותי בפה פעור
. חח תנו יותר טובים משליXD מי שרואה באינטרנט/גילה ספויילרים (אהמהילהאהמ) נא לא להגיד, תודה
.

My Immortal2

New member
מחר!@#@$%^&*

כן גם אני רוצה שאמילי תמות זה יהיה טוב D: ושיהיה יפה, מגניב, מפחיד ומותח כמו תמיד P: (רק שזה לא מפחיד). אה ושהרוצח של אמילי יהיה ריד!!! חעחעחע.
מישהו ראה אתמול הלוחשת לרוחות? אוי זה היה כזה טוב
התענגתי על כל שנייה D: וגם היו קטעים מפחידים היו קטעים שממש קפצתי XD נקווה שימשיך ככה
ג'ניפר לאב היואיט

4hilla4

New member
שאמילי מתה זה לא טוף!../images/Emo11.gif

ראיתי ממש טיפה מהפרק.. הפחיד אותי לאללה! אני מתה על אנדריאה.. הפרק היה ממש ממש מפחיד!

הלוחשת ../images/Emo99.gif

ראיתי את השידור החוזר בלילה בחושך בחדר המפחיד שלי שעושה רעשים וזה היה כלכך טוב!!!!!!!!11

TheSegal

New member
קצת בעייתי מה שאת מצפה, במיוחד בגלל שמשדרים

את העונה הראשונה ולא את השלישית... אמילי עוד לא משתתפת פה. אבל זאת חגיגה לאוהדי אל שהתגעגעו...

adida33

New member
מה?!

מזה משדרים את העונה הראשונה?! לא מתחילה החדשה?

4hilla4

New member
חחחח!!!! ממש לא

העונה החדשה התחילה רק בארצות הברית לפני איזה שבועיים שלושה

adida33

New member
טוב בטח

עכשיו ישימו את העונה הראשונה והשנייה שיהיה כל יום פרק.. כמו נמלטים.. ואז כשייגמר העונה הבאה... לא?

4hilla4

New member
../images/Emo2.gif חס וחלילה חס ושלום!!!!

שאמילי לא תמות
עדי?! איך את מדברת!? אם כבר.. אני אוותר על דר. ספנסר [מכוער] ריד
אם מישהו נוגע באמילי הוא מתתת!!! ולידיעתך!- אני יודעת ספויילרים רק מהמנהלת המהוללת שלנו- עדי!. [ולא נטלי
] אני מצפה.. מהפרק להיות מותח לא לתת לי לנוח לשנייה אחת! סוף חזק, מפתיע, אני רוצה טוויסט בסוף. אני רוצה פרק שישאיר אותי חברת מילים [ולא בגלל שלא הבנתי אותו
] זהו. אמילי לשלטון

למעלה