מחר!!!!!!!

SoulDancer

New member
מחר!!!!!!!

מחר מתחילים יב'...
אני לא מאמינה ש"היום שלעולם לא יגיע" אשכרה הגיע...!!!! עזבו את זה שלא ארגנתי כלום עדיין ועשיתי רק 20 תרגילים במתמ' מתוך 248...חחח

../images/Emo10.gif../images/Emo13.gif

אני לא עצובה ממש על זה שחוזרים לבי"ס כי אני חוזרת לפגוש את חברות שלי שלא ראיתי ואני בבי"ס דמוקרטי אז לא לומדים הרבה
אבל בכל זאת השנה יש לי בגרות!!!!!!!!!!!!:-'(

Retama

New member
היית אולי במפגש תיכונים בחדרה?

לפני שנתיים נראה לי :p

noaelharar

New member
מה?!

את צריכה לשמוח שאת כבר בי"ב.. לפי מה ששמעתי זו הכיתה הכי כייפית שיש.. חוץ מזה, הזמן במילא עובר בטיללללללל ואת לא תרגישי אותה.. וכשהיא תגמר, תהיי רק עצובה.. כמו כל דבר שנגמר.. אז נצלי את השנה האחרונה שלך בתור תלמידה הכי טוב שאפשר.. בהצלחה לך בהכל :) ושנה טובה וכייפית לכולם!

כן... אנחנו זקנות.

פעם יא' ו-יב' נראה כזה גדול, מיוחד ורחוק. ועכשיו זה פשוט לא.
לא מאמינה שהרגע הגיע. נמ.
לכולם.

assafein

New member
מקווה שהשנה תעבור כמו קודמותיה../images/Emo13.gif

מהר וקל
רק שיגיע פסח!! אחר כך שהזמן יעצר
נמאס לי כבר עם ירוק על הכתף
שנה טובה

רחלונה

New member
בהצלחה לכולם מחר..

הלוואי שהשנה תעבור מהררר והבגריות יהיו קלות כמו שנה שעברה =] בהצלחה לכולםם

L I L O C H

New member
בהצלחה לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

וכן, מסתבר שהיום הזה הגיע....:| נו טוב... זה אומר שעוד שנה גרעין...:) נתנחם בזה... חחחחחח =]] יאללה אנשים הגיע הזמו להשקיע בלימודים, ולא לשכוח גם במכבי!!! אפשר לעשות את זה ביחד, להשקיע בשניהם!! =]] =]]]

SoulDancer

New member
לילך!!!

הדבר היחיד שמנחם אותי זה הגרעין נראה לי..חחחחח יאללה עוד חצי שנה

noamsheron

New member
היה נחמד ביותר../images/Emo9.gif

מחנכת מעולה, מורה מעולה למתמטיקה [הכי חשוב
], אחלה מורה לאנגלית... כיתה חביבה... אבל המבנה פיייייייצי
קיצר.. נחמד
איך היה לכם

noamsheron

New member
חח יאא אני אוהבת לדבר על זה../images/Emo13.gif

מחנכת - יהודית ראובן
היא ממש חמודה
מתמטיקה - טלי עגנון
אחת המעולווווות, אני כ"כ שמחה שאני איתה
אנגלית - מרדכי... חח.. נראה מחר איך הוא
ערבית - רחלי...
איזה יוווופי לשון - לימור פרץ... היא סבבה כזו... כשהיא לא עצבנית
תנ"ך - אליכין בן נון... [וואלה אין לי מושג מי זה חח] היסטוריה - מיכאל לנדאו
הוא כזה מעעופף...
ועוד יש בגרות השנה
ספרות - לילך כימיה - [מ]אפרת קורן ביולוגיה - יהודית ראובן פיזיקה - רוני אולמן [איך הוא
] חינוך תעבורתי - אללה איזה מקצווע
איזה עודד אחד הוא המורה.. ספורט - נראלי אפרת... בעזרת השששם
חח אממ זהו נראלי
אהה ותיאטרון עם עמית, כמובן

Galla2

New member
חח גם אני אוהבת לדבר על זה אז אני אגיב לך חח

מחנכת-אני לא ממש מכירה את יהודית אבל אם את אומרת שהיא חמודה חח.. מתמטיקה- טלי עגנון באמת אחת המעולות!בין המורות הטובות באמת ההית ספר..אגב כמה יחידות את?5? אנגלית- מרדכי..חח אל תפגעי מזה אם הוא לא יאהב אותך..חח הוא לא אוהב אף תלמידה..אבל יהיה לכם מצחיק בשיעורים.. ערבית- למדתי צרפתית[איכס] אבל שמעתי שרחלי היא מורה מעולה ויש לה כתב כזה יפה!! חחח לשון- לימור היא ממש חמודה..היא גם מורה יחסית טובה..אבל קשה לה להשתלט על הכיתה..במיוחד שלנו חח..הגענו לאיזה שיעור שהיו בכיתה רק איזה 10 אנשים חח..זה היה מצחיק תנך- חח גם לנו יש את המורה הזה ובחיים שלי לא ראיתי אותו אז אני לא יכולה להגיב על זה.. היסטוריה- מיכאל..תדעו לכם שכמה שקשה ללמוד איתו הוא הכי טוב מכל המורים להסטוריה כי הוא מגיש על ציונים גבוהים שזה ממש ממש חשוב..כי בתכלס כולם לומדים בסוף מהמיקוד אבל העיקר שיהיה לכם ציון מגן גבוה..לעומת מורים אחרים שלא נותנים מעל 90 ספרות- על איזה לילך את מדברת? כימיה- אני לא הכי התחברתי לאפרת אבל מה שטוב שהיא מבריזה מלא חחחח ביולוגיה- שוב אני לא מכירה את יהודית ראובן פיזיקה- אוו רוניי..חמודדד..אבל קשה קשה קשה..צריך להיות ברמת ריכוז מטורפת בשביל להבין מה הולך בשיעורים..ועצה שלי אני יודעת שהרבה יאבדו ריכוז בשיעורים שלו או פשוט לא יופיעו, אם באלך להצליח תנסי בכוח להכריח את עצמך להתרכז..הוא עושה מבחנים שבקלות אפשר להוציא ציונים גבוהים כי זה אותם שאלות שהוא עושה בשיעור..בקיצור להקשיב! חינוך תעבורתי- חח חשבתי שזה רק ליא..אבל מסתבר שלא..עדיין לא היה לנו אז אני לא יודעת מה להגיד לך על זה.. ספורט- אפרת היא מלכההה!!!! אחת המורות שאני יותר אוהבת..הרווחתם! ותאטרון- עמית חמודדדד!! אבל יהיה לכם מלא מלא מלא מלא שעות של עיוני וכדאי לך לרשום כל דבר שהוא אומר..ואם את צריכה סיכומים יש לי מלא זה המקצוע שהכי הרבה השקעתי בו חח..אז יש לי גם סיכומים טובים וזה..אז אם באלך דברי איתי.. וזהוו חחח..חפרתי אבל לא נורא.. שתיהיה שנה טובה לכולללםםם!!!(:) גל

noamsheron

New member
../images/Emo13.gif

יהודית ממש חמודה
היא חברותית כזו ונחמדה.. אז זה סבבה... אני 5 יחידות [חזקים.. אבאל'ה] עם טלי... אני מתה עליה כ"כ
חח מרדכי פוווווזל.. חחח אבל חמוד רחלי אחת הטובות
בקשר לאליכין אני אגלה מחר... מחר יש לנו שיעור
ספרות - לילך ספיר... לא הייתי היום בשיעור שלה כי יצאתי לגיוסים, אבל אמרו לי שהיא ממש מותק
היום היה לנו שעתיים פיזיקה... די הבנתי את מה שהוא אמר, אבל אני צריכה לחזור על זה קצת.. נגיד את זה ככה
חח ואני באמת עם אפרת בספורט
חח איך שמחחחתי
והיא בכלל לא כעסה עליי על זה שאיחרתי לה ב25 דק' לשיעור בגלל הגיוסים
חחח כפררררעליה
בקשר לתיאטרון, אם אצטרך עזרה/סיכומים, אדבר איתך
תודה
שששנה מעווולה לכולללם
[חחחח גל, איזו שיחת מורים פתחנו פה באמצע הפורום
לא נעים.. חח]

למעלה