מחר!

bib2

New member
מחר!

ההופעה באבן יהודה תתקים כמתוכנן,כן? אני אהיה שם.. מי מגיע?

califia

New member
אין מצב. אין סיכוי. מה נגמרו? מי מזמין מראש.

ליום רביעי לאמצע שומקום? ממתי רונה כ"כ פופלרית? תחזרי לעשות אוונגרד רונה! תהיי בלתי נסבלת לאוזן האנושית או משהו! תורידי יותר נמוך את הקול, תעלי לפיטש בלתי נסבל, תעשי קאוורים למוסיקה המחרידה ביקום, שאגב מהי? תני לרנרט לנגן תופים ולערן לעשות קולות רקע, משהו. תחזרי להלחין וולך, ותעברי סולם כל שורה. לא, לסקלי. תדברי עם רונן שפירא , הוא יתן לך טיפים על הלחנה מוצלחת. אה, אדריאן ריץ', זהו. תעשי אופרת רוק לאלבום קונספט לפי באר הבדידות. בעצם אורלנדו יותר מתאים. אם הלחינו אופרת רוק לפי אשר של פו ולפי,טוב, שוב לחרוש את וויקי, נתקלתי רק בקלאסיות בנות זמננו. איש הפיל.

califia

New member
נה נה נה נה , לי יש למחר לקרחנה.

צריך לארגן סידור של הזמן לי ואזמין לך, שמישהו תמיד יזמין שניים אקסטרה. תמיד יהיה מי שיקנה. הולכת להוריד את הטרנס המטמטם ביקום כדי לשכוח.שנים לא השתמשתי במיול. להזמין לפאוסט ופרוג אייז, ואהוד ונעם מהר. מהר. אוי! רמון!צריכה להוריד בוטלג עדכני כדי לראות אם שווה.לא אכפת לי אגדה מהלכת. אה, מי אני, מה אני, מי אני באמת? ומתי קורסנטיה ולאנג לאנג?השמועות על קצריס נכונות? לזכור לא לשמוע מוצרט, זה מחזיר לי את הטוראט. משהו במבנה שלו. מעורר אוסידי וטיקים. אהה. טביאה. אני עד היום מתאבלת על קייל. חייבת לתופס אותו לפני שהוא מתפגר. ושוב את טרנט. ואת אנקל שאמור שהם היו מדהימים. ואת מוריסי.דילן. אני מקרטני אני אוותר. לעשות רשימה לאפריל מאי יוני לאירופה. אה, אנשים שבאמת חיים עכשיו, מה עדיף חטיארים שהם אגדה? חטיארים שהם אגדה ומוסיקאים של מוסיקאים? מוסיקאים בשיאם? לפני שהם פורצים? ואיך? ממיי ספייס ופיצ'פורק? מהביביסי? מ106? לעבור לגור בעיר קצת יותר תוססת? מישהו בא איתי שוב לברלין והפעם לא בעונה ולשכור דירה? אני בקושי קולטת גרמנית מהדיסקים של ברליץ. להזמין מראש, להחליט מי אני ומה אני רוצה. להזמין מראש, ולהחליט מי אני מה הטעם שלי, איזה ז'אנר, סדר עדיפויות, ולהפסיק לשמוע מוסיקה מדכאת. לנשום. לזכור שאני גמדה ואני לא רואה כלום ואין לי אויר אף פעם. אין לי כסף למיינסטרים, מה שאומר שאני צריכה להישאר עם לקחת סיכונים בהופעות של 5 אירו כל ערב. לחרוש. לנשום. לא לאכול. לישון. וכמה קלאסיקות. לא לבזבז את הכסף על שטויות, לזכור, אני לא פאמית, אני לא סתומה שמבזבזת על בגדים שמונצעס ומוזאונים, לאכול טוב, לשיון טוב, לשתות בירה נורמליץ, אני בלאו הכי שיכורה לגמרי אחרי אחת, לקחת מונית כשצריך, לא להרדם בבית קפה שומם עד 2 בלילה ואחר כך הרדם בתחנת טארם עד 4 ומשהו בבוקר. אהה. כל טעות הכי מפגרת עשיתי, ועוד ביולי. ולבלות. אם עוד פעם אחת אני מבלה בהוסטל בהאזנ הלערב קריוקי של תלמידי חטיבה במרום לצאת כשבארים הזולים של פדהיין הם 10 דקות הליכה, אני מתאבדת. הצילו. עומר, אני בונה עליך על שותפות לת"א, אם כי חוזה לת"א מדצמבר, וברלין אפריל מאי יוני קצת חופף. או הודו. או להתקבל למשהו סמסטר ב'.או להרשם לקורס. או חוג. לא קשור. רק צריכה טיפים ושותפים. אין לי חיים. לא יואמן על כמה הופעות שלא קניתי להן כרטסיםפ בזמן אני מתאבלת כבר שנים. למה אני כ"כ מפוזרת ומרחפת? איך הדבנדרה החדש, אני עדיין מחרימה אותו. מקסימילאן הקר שווה?

bזוהר

New member
../images/Emo10.gif

כבר היה הרבה כן ולא... בסוף תיארתי לעצמי שנגמרו הכרטיסים והיום התקשרתי ונגמרו. אבל אני חייבת ללכת לבנימינה או לחיפה

bib2

New member
וואי נפתח שרשור חדש בטעות רציתי לכתוב תגובה!

איזה פאדיחה..מצטערת :\

bib2

New member
וואו!

כל כך חבל,שריינתי לי בצד כרטיסים מיום ראשון,מי שדיברתי איתה אמרה שהיום\מחר יגמרו... באסה!:| אני אתן לכם דיווח איך היה!

גם אני אדווח ../images/Emo13.gif

אני כ"כ שמחה שהבחורה שאני הולכת איתה הזמינה כרטיסים, כי אני בטח הייתי פשוט הולכת לשם באופטימיות ונתקעת.

bזוהר

New member
עד כמה שאני זוכרת, אין אפשרות להזמין

כרטיסים מראש להופעות במרתף 10... פשוט להגיע בזמן פתיחת דלתות..

אפילו הרבה לפני פתיחת דלתות

שלא תהיו אחרונים שנכנסים ותתקעו (למרות שמידה מסויימת זה לשים לעצמי רגל להציע לכולם לבוא מוקדם מאד
)

califia

New member
אני, אנוכי, שלי. טו טיים. אבן יהודה,לא אור.

כל המלל שכתבתי פשוט נעלם. המסך התרענן בלי לשאול אותי. ובחזור אין זכר. למה? חבל. אני הולכת. ואני שואלת שוב אם יש מישהו שרוצה ללכת איתי להופעות ביחד, בכפ"ס או בת"א. זהו. קצר ולעניין.

califia

New member
רגע, אם אנחנו מארגנים מיני הפגנה ודורשים להיכ

להיכנס, יש לנו יכולת התאגדות לפי החוק, נכון? אמורה להיות לנו זכות ראשונים על המקומות הטובים. למה אנחנו לא מזמינים לכל ההופעות מראש כקבוצה ומשריינים את השולחנות השווים? נו! ולנדנד לתמונע בבקשה. ולשריין את כל השורה השניה במרכז.ולא לבוא בזוג. זוגות מוגלים כלאחר כבוד למדרגות הלוליניות. וזאפא. וצוותא. ועינב. עינב קרוב לי לאוטובוס. ותזכירו לי את כל רשימת הבארים עם מוסיקה חינם/בזול. רונה כבר גדולה עליהם? ריף רף. ביאליק. בלום. מרסנד. פרילנד. היו עוד. ואם יש משהו שווה להודיע לי בזמן! אני מבודדת פה חברתית ומוסיקלית לחלויטן. תחשהו שאני גרה בקוטב ואין לי אינטרנט. אחרי החשבון של המאה אלף שקל לרופאי שיניים מסוגים שונים לא נשאר לי כסף לבזק.

Mickughin

New member
אניD:

[נו, אני יודעת שאני לא קשורה, אבל אני צריכה לפרוק את ההתלהבות איפשהו...] אגב, היום התקשרה אלי איזו מישהי מהבית קפה, היא שאלה אותי כזה "שלום, רצינו לדעת אם את מתכוונת להגיע היום להופעה של..נו, איך קוראים לה [נשמעת לחישה ברקע] אה, כן, רונה קינן?..." נראה לי שהסיבה שהכרטיסים אזלו כל-כך מהר (מזל שהתקשרתי ביום ראשוןD: ) היא שיש בבית קפה הזה משהו כמו 20 מקומות...

bזוהר

New member
כן זה מקום ממש קטן

אני כ"כ מקנאה בכל מי שהולך תחזרו מהר לספר איך היה:(

למעלה