נה נה נה נה , לי יש למחר לקרחנה.
צריך לארגן סידור של הזמן לי ואזמין לך, שמישהו תמיד יזמין שניים אקסטרה. תמיד יהיה מי שיקנה. הולכת להוריד את הטרנס המטמטם ביקום כדי לשכוח.שנים לא השתמשתי במיול. להזמין לפאוסט ופרוג אייז, ואהוד ונעם מהר. מהר. אוי! רמון!צריכה להוריד בוטלג עדכני כדי לראות אם שווה.לא אכפת לי אגדה מהלכת. אה, מי אני, מה אני, מי אני באמת? ומתי קורסנטיה ולאנג לאנג?השמועות על קצריס נכונות? לזכור לא לשמוע מוצרט, זה מחזיר לי את הטוראט. משהו במבנה שלו. מעורר אוסידי וטיקים. אהה. טביאה. אני עד היום מתאבלת על קייל. חייבת לתופס אותו לפני שהוא מתפגר. ושוב את טרנט. ואת אנקל שאמור שהם היו מדהימים. ואת מוריסי.דילן. אני מקרטני אני אוותר. לעשות רשימה לאפריל מאי יוני לאירופה. אה, אנשים שבאמת חיים עכשיו, מה עדיף חטיארים שהם אגדה? חטיארים שהם אגדה ומוסיקאים של מוסיקאים? מוסיקאים בשיאם? לפני שהם פורצים? ואיך? ממיי ספייס ופיצ'פורק? מהביביסי? מ106? לעבור לגור בעיר קצת יותר תוססת? מישהו בא איתי שוב לברלין והפעם לא בעונה ולשכור דירה? אני בקושי קולטת גרמנית מהדיסקים של ברליץ. להזמין מראש, להחליט מי אני ומה אני רוצה. להזמין מראש, ולהחליט מי אני מה הטעם שלי, איזה ז'אנר, סדר עדיפויות, ולהפסיק לשמוע מוסיקה מדכאת. לנשום. לזכור שאני גמדה ואני לא רואה כלום ואין לי אויר אף פעם. אין לי כסף למיינסטרים, מה שאומר שאני צריכה להישאר עם לקחת סיכונים בהופעות של 5 אירו כל ערב. לחרוש. לנשום. לא לאכול. לישון. וכמה קלאסיקות. לא לבזבז את הכסף על שטויות, לזכור, אני לא פאמית, אני לא סתומה שמבזבזת על בגדים שמונצעס ומוזאונים, לאכול טוב, לשיון טוב, לשתות בירה נורמליץ, אני בלאו הכי שיכורה לגמרי אחרי אחת, לקחת מונית כשצריך, לא להרדם בבית קפה שומם עד 2 בלילה ואחר כך הרדם בתחנת טארם עד 4 ומשהו בבוקר. אהה. כל טעות הכי מפגרת עשיתי, ועוד ביולי. ולבלות. אם עוד פעם אחת אני מבלה בהוסטל בהאזנ הלערב קריוקי של תלמידי חטיבה במרום לצאת כשבארים הזולים של פדהיין הם 10 דקות הליכה, אני מתאבדת. הצילו. עומר, אני בונה עליך על שותפות לת"א, אם כי חוזה לת"א מדצמבר, וברלין אפריל מאי יוני קצת חופף. או הודו. או להתקבל למשהו סמסטר ב'.או להרשם לקורס. או חוג. לא קשור. רק צריכה טיפים ושותפים. אין לי חיים. לא יואמן על כמה הופעות שלא קניתי להן כרטסיםפ בזמן אני מתאבלת כבר שנים. למה אני כ"כ מפוזרת ומרחפת? איך הדבנדרה החדש, אני עדיין מחרימה אותו. מקסימילאן הקר שווה?