מחר

נהניתי, תודה :)

היה מדהים. החלק הראשון של ההופעה קצת צלע, אלון אולארצ'יק די אכזב, אבל מאז שעידן אלתרמן שהופיע במפתיע זה השתפר פלאים. לפני ההופעה ניסינו לנחש איזה שירים רונה תשיר וצדקתי בשלושה ניחושים מתוך ארבעה שירים (חשבתי שתשיר את For no one אבל לא היה). היא פתחה ב The fool on the hill בתרגום מקסים לעברית (לא שלה). אח"כ I've just seen a face שהיה ממש חמוד ומרגש באופן מוזר. לפני זה היא אמרה משהו כמו "אני הולכת לשיר שיר מאד חמוד ושמח ואחריו הרבה שירים מדכאים". אח"כ היא שרה את I will (גם כן שיר מדכא) בתרגום לעברית של עלי מוהר (
), שזה שיר שאני מאד קשורה אליו. בקול של רונה ובעברית הוא התקשר לי פתאום ל"עיניים זרות" ולשירים אחרים שלה, בקטע של "אני אחכה" העצוב-אופטימי הזה. זה היה מאד יפה. היא סיימה בAcross the universe באנגלית, שהיה פשוט יפהפה. היא עשתה את זה יותר בסגנון הקאבר של פיונה אפל מאשר בסגנון הביטלס, אבל זה הוסיף, ובאמת היה נורא עצוב וכמעט בכיתי. בסוף ההופעה כולם עלו לAll you need is love, רונה עשתה קולות. אני חושבת שרוב הקהל לא הכיר אותה אבל בכל זאת מחאו לה כפיים נורא חזק, ואיש אחד שישב לידי וראה שאני מתלהבת (בלשון המעטה) כשהיא עולה, שאל אותי מי זו והקשיב ואמר שהיא באמת נהדרת. גם מי שנתן לי טרמפ הביתה לא הכיר אותה קודם ואמר ש"היא שרה עשר". אח"כ גם דברתי עם רונה (יותר נכון גמגמתי לרונה) והודיתי לה ויצאתי אפילו יותר שמחה ממה שאפשר. היה מדהים באמת.

michelle1231

New member
הו רונה

גם אני הייתי. התרגשתי כמו ילדה קטנה(טוב אני ילדה קטנה). זו הייתה פעם ראשונה שראיתי אותה מופיעה(קצת חבל לי שלא עם השירים שלה) והיא בן אדם כל כך צנוע וביישן, אבל היא יודעת להופיע. זו הייתה הופעה מדהימה ואין לי ספק שאני הולכת להופעה הבאה שלה. אחרי זה פגשתי אותה(גם בפעם הראשונה!) וכולי התלהבתי, אמרתי לה שיש לה מוזיקה מדהימה ויום יבוא ואני אשיר איתה ועם יהודית רביץ :) היא חייכה והחזיקה לי את היד (!!!!) ואמרה שמבחינתה ברור. אין, היא כובשת, ויש לה עיניים יפהפיות. אני אעלה תמונות יותר מאוחר :)

מאיה 1000

New member
היי מיכל .. רואים שנהנת

לפי ההתלהבות שלך רואים שמאוד נהנת בהופעה שלה . לא לשכוח ,הופעה הבאה שתינו ביחד הולכות לראות אותה .

Pockahontass

New member
אוחח.. באמת מבאס , נראה באמת הופעה טובה .

אף פעם לא יצא לי ללכת להופעה שלה ,זה כזה מעצבן . למה לא מעדכנים את האתר שלה ,מתי ההופעות ? =[

למעלה