מחר

קמנצינד

New member
מחר

מחר, יום שישי ה11.9 משמרת מחאה מול בית ראש הממשלה, בשעה 10:30 (פינת הרחובות עזה ורמב"ן)
 
כמה באו?האם ראש-הממשלה ראה אותם?מה זה עשה לו?

כמה באו למשמרת המתקיימת כבר , נדמה לי, יותר משנתיים ? האם ראש-הממשלה בכלל עבר במקום וראה את אנשי-המשמרת ? אולי הוא בכלל כבר בוילה שלו בקיסריה, כדרכו בכל סוף-שבוע ? ואם ראה - מה זה 'עושה לו' ? זה משפיע ? יש לכם, אנשי-המשמרת, משוב על השפעת עמידתכם שם ? ולגבי 'אוהל-המחאה' הסמוך: הוא מאוייש 24 שעות ביממה, 7 יממות בשבוע, או רק בשעות היום, ולא בשישי-שבת ? מה האפקט, ומה כל זה קידם למען קבלת אות-חיים מגלעד ? במה זה עזר לזרז את חזרתו הביתה ? 3 ורבע שנים, רבותיי ! למה אנחנו מחכים ? לעוד 3 ורבע שנים, או 7 וחצי, או 24, כמו לגבי רון ארד ? אם לא יוכח שגלעד עדיין חי - על חגי הדס באמצעות ראש-הממשלה להודיע שבמועד קרוב וחד-משמעי (ללא סחבת ו'מועדים קובעים' חדשים לבקרים !) יופסק המו"מ העקיף עם המחזיקים בגלעד, כי כנראה אין יותר על מה לשאת ולתת ! גם על רון ארד כבר לא נושאים ונותנים, רק מציעים פרס כספי ענק למי ש'יביא מידע אמין' על גורלו. נצרף את הצעת-הפרס גם על הבאת-מידע על גלעד שליט, ונשב ונחכה עד בוש !
 
אתה מתעצל לקרוא 10 שאלות,כל אחת בכמה מילים?

או שאתה לא מוצא תשובות אמיתיות והגיוניות ? קרא בעיון את השאלות, כי לעניות דעתי, לתשובות עליהן יש משמעות לגבי הפעילות שעושים למען גלעד שליט - האם היא בכלל אפקטיבית או שזאת פעילות סרק: פול גז בניוטרל.
 

קמנצינד

New member
יותר ממה שאני מתעצל לקרוא 'רק' עשר שאלות....

אין לי כוח לקרוא אותן 'בעיון', ועוד יותר מזה- אין לי כוח לענות עליהן ! אענה על השאלה שבכותרת : למרות שהייתי שם, אין לי מושג מה זה 'עשה' לראש הממשלה.... ראית ? מצאתי תשובה אמיתית והגיונית !
 
לך אין כוח לקרוא ולענות. כמה כוח צריך גלעד

לך "אין כוח" כדבריך (אתה מתעצל כדבריי) לקרוא ולענות. ראה כמה כוח צריך בחור בן 19 ביום שבייתו ובן 23 כיום כדי לשרוד, בעוד אנחנו מלהגים. כן גם אני, חוץ מעוד כמה דברים שאני עושה ואינם מתפרסמים פה, במועדון-החברתי של "המפטפטים על גלעד" (כן. גם אני). כל שבקשתי זה לבדוק מה מהדברים שעושים למען גלעד הוא בעל השפעה ומה לא. נוסף להטפות המוסר מחד וידיעת-הכל מאידך, של גב' יונה1. מספיק קצר לטעמך ?
 

קמנצינד

New member
יש לי עצה בשבילך :

יש אחד שכותב כאן בפורום די הרבה. שם המשתמש שלו הוא דן בן תרצה. היתה לי הזכות לפגוש אותו באחת ההפגנות. עצתי אליך- לפנות אליו במסר פרטי, או על גבי הפורום. הוא בחור עם המון נסיון חיים, שהנושא מאוד חשוב לו. אולי הוא יסכים לענות על כל השאלות שלך.
 
למעלה