מחר...

מחר...

מחר אמור היה להיות יום הולדתו ה-53 של עוזי חיטמן. עכשיו הוא איננו. אני רק יכולה לאחל שיזכרו אותו ואת שיריו לנצח. הוא כל כך חשוב. קחו כמה דקות ותחשבו כמה הוא תרם לארץ הזאת. איזה אדם נפלא הוא היה! יהי זכרו ברוך. "מי ידע שכך יהיה, שבכמה לילות ללא אמא, תהפוך מנער ותהיה לבחור מסתער קדימה..." "גם אני ניגנתי בארץ הזאת, שירים שנבטו מאדמתה..." "השירים, המשחקים, איפה הם עכשיו? אולי לפני, אולי בצדדי, אולי מאחורי הגב..."

ranch22

New member
עוזי..

הכנתי סרט לזכרו. "כינור שמייבב מרטיט מיתר בלב,והוא ממש בנשמתי". אין אפשרות לשכוח. תודה.

לועזי!! ועוד משהו!!

אני רואה עכשיו את המופע ב-24 ואני חייבת לציין שזה מופע מחלל כבוד!!! ביצועים גרועים-זיופים, טעויות במילים, הצאות מנגינה וכו'... לא מכבד בכלל את עוזי היקר!!!

ranch22

New member
בדיוק...

איזה זיופים!!!!! כל המופע אני צועקת להם:"תפסיקו להרוס לו את השירים,אידיוטים!". גועל נפש!

נכון

חוץ מרועי בר נתן ואוהד חיטמן שבאמת נתנו את הביצועים הכי טובים. גם מיקה שדה הייתה לא רעה, ומומי לוי אם הוא לא היה משנה את הפזמון הראשון... וגם הסאונד לעיתים התפקשש... חבל

מה? הם זייפו ברמות, כאילו הוא

מזל שהוא נתן לקהל לשיר, זה היה המקום היחיד בלי זיופים

שישיץ

New member
לא מסכימה.

בתור מעריצה ענקית של הלהקה, אני מאוד אוהבת את הקול שלו, הרגש שיש לו כשהוא שר.. ברור שעדיף שישיר שירים שלו, כמו כל אחד אחר, אבל לדעתי הם מצוינים.

ואני צעקתי

להפסיק את הקרקס...
... לא לעיניין בכלל... אבל היו כמה ביצועים טובים, זה כן.

ranch22

New member
עצוב...

פשוט עצוב לראות את הדברים האלה,רואים איזה "כבוד" נותנים לעוזי זה כמו חילול המת,שיעשו טובה אם כבר הם רוצים להנציח אותו באמת אז שיעשו את זה לפחות יפה ושלא נשווה בין מה שהם עשו לאהוד מנור וכמה אנשים היו לעומת המופע הזה!

זה מה שאני חשבתי..

ממש הרסו את השירים, חוץ מאוהד המדהים! בכיתי כלכך..!!! לפחות בסוף המופע הביאו קליפ של מחרוזת שירי עוזי חיטמן ז"ל.! והיה גם ת'קליפ "עכשיו התור לאהבה"

ranch22

New member
כן...

אלו הדברים היחידים שהיו טובים במופע,ואוהד לפחות באמת לא זייף ושר מאוד יפה!!! רק חבל שהשאר לא.

המופע לזכרו של עוזי חיטמן ז"ל

מנקודת המבט שלי: אתמול בערב, היה מופע לזכרו של עוזי חיטמן ז"ל בערוץ 24. האמנים לקחו את השירים שלו, ופשוט עשו להם גרסאות שונות, קצביות וצעירות יותר, חלקם ממש הרסו ת`שירים, גם בביצוע, וגם בנגינה. חוץ מאוהד חיטמן (ולא אני לא משוחדת)
שלקח ברצינות את השיר, ובכלל את הביצוע והנגינה, שר שיר מעולה, "אל תגעו באהבה", שר עם הרבה רגש, עוצמה, וראו שהוא שר מהלב, ולא רק בגלל שהופה יש עליו מצלמה!.... במחצית ההופעה עלה לבמה עידו חיטמן בנו של עוזי, שריגש אותי במה שאמר לקהל, ולנו שצפו מהטלויזיה. הראו קטעים של כל מיני אמנים שעבדו והכירו אישית את עוזי חיטמן ז"ל, כמו ליאור נרקיס שסיפר על השיר שכתב לו עוזי : "חתול רחוב". לפחות בסוף המופע הביאו שני קליפים של עוזי : "עכשיו התור לאהבה", ומחרוזת שירי הילדים של עוזי, בהופעה, כמה בכיתי!! זה היה גם יום הולדתו ה53 של עוזי
הכי כאב לי שבעצם לקחו את השירים שלו ופשוט "הרסו" אותם, איפה הכבוד?? ורועי בר נתן.. באמת מה זה מופע בידור? חסר רק ליצנים וזהו...... לדעתי היו יכולים קצת יותר להשתדל, זה לא מופע בידור...!!!!! אה וכמעט ושכחתי, עידו העניק את המדליה לזכרו של עוזי, למפיקה של הערב זה הכי ריגש אותי..!!!!! כן ירבו עוד מופעים לזכרו, שלא ישכחו אותו לעולם!

הייתי דיי בשוק...

אפשר לעשות עיבוד... ואפשר לעשות אותו יפה ואפשר לעשות שיר חדש... שזה מה שעשו!!! שינו/הוסיפו/שכחו מלים וכמובן שינו במעט את הלחן!! הביצוע הטוב ביותר היה של אוהד. היו גם כמה טעויות בעברית של אומנים ואני לא בטוחה שזה היה משמח את עוזי. אני מקווה שכשיעשו ערב לזכרו יעשו אותו עם אומנים טובים כמו יגאל בשן, ליאור נרקיס וכו'... כאלה שהכירו את עוזי!!!

ranch22

New member
לא סתם...

יגאל בשן לא היה סתם חברש לו הם היו חברים ממש ממש טובים,הם היו צריכים לעשות ערב עם אנשים שהם כמו משפחה בשבילו ואולי גם עם המשפחה עצמה,לא סתם להביא זמרים שלא הכירו אותו ושרו את השירים שלו כאילו זה מופע שלהם ושיר שלהם שהם שינו אותו לגמרי. באמת חבל שככה היה הערב,ציפיתי להרבה יותר.... אני חושבת שעוזי היה לוקח את זה מאוד קשה אם הוא היה רואה ערב כזה בשבילו בחייו.

תגובה

תאמת אני אהבתי הכל חוץ מהביצוע של עדי היא באת הרסה את השיר אבל חוץ ממנה היה ערב יפה ,במיוחד ריגש אותי כמו שאמרת שעידו העניק את המדליה למפיקה והקטעים בסוף שהביאו 2 קליפים שלו

למעלה