מחר

hila3000

New member
מחר

ה-22.11 בשעה 19:00 באולפני מימד (רח' הברזל 3 רמת החייל) יתקיימו צילומים לתוכניתו החדשה של ספי ריבלין - "טוק שואו". למה זה אמור לעניין אתכם? כי בתוכנית יתארחו - אבי נימני, דוד פדרמן. אה כן, וגם בית הבובות
מתי התוכנית תשודר? זה אין לי מושג
:)

mory89

New member
וגם איפה!

הם פשוט אלילים!! עוד כמה חודשים כבר תראו אותי בין הגרופיות שכל פעם שמדברים על מישהו מהם אני יתחיל לצעוק כמו מטורפת.. אבל לפני שהכל יתחיל, אני רק רוצה להגיד.. שאני אוהבת אותם בזכות מי שהם, ובזכות המוזיקה שהם עושים.. ולא בגלל כל הקלוז-אפ שיש שליהם בזמן האחרון, וכל הרעש שיש סביבם.. ד"א, נצל"ש להילה.. יש לי דברים לשלוח לך בשביל פינת התרבות השבועית.. אז תדברי איתי היום ככה ב22:00 אוהבת אותך נסיכה!

hila3000

New member
את מוכנה-

להפסיק להביך אותי?!?!? תודה
וסבבה אם אהיה פה עדיין במשרד ב-22:00, אני אדבר איתך :)

hila3000

New member
חחח

לא הייתי קוראת לזה מכובדת.. אני פשוט בצבא, ובשביל לעשות עבודה צריך משרד.. אבל זה לא כזה מפוצץ כמו שזה נשמע, עם ה"step into my office and we'll talk"

mory89

New member
חחחחח אני מביכה?

אני רק עצמי, ואומרת את מה שאני חושבת.. 'צטערת אחותי!
בכל מקרה, מה שבאתי להגיד לך, ולכל מי שעוד עצבני עליי היום בגלל הנזכרתי לשים תמונות רק ממש מאוחר.. זה שנרדמתי.. פעמיים היום!!! אבל את סולחת לי.. נכון?

eladi88

New member
בע.

יש לי מבחן יום חמישי.... דווקא היה מתאים לי ללכת אבי נמני.בית הבובות. כמו שצריך

hila3000

New member
טלפון להזמנת כרטיסים

ליאור - 052-2450458 נודע לי על זה דרך הצבא, כלומר לפעמים החיילים מקבלים צ'ופרים כרטיסים חינם לכל מיני תוכניות/הצגות/הופעות.. וזה אחד מהם. אבל יש מצב שזה יהיה בחינם גם ל-לא חיילים, כי.. זאת תוכנית חדשה..סטייל יאיר לפיד, שגם בה להשתתף כקהל זה לא עולה כסף.. פשוט להתקשר ולאשר הגעה..

למעלה