מחר

של קוני המניות

ירידות יהיו החודש, אבל לא בעיתוי של לחץ ושל אפשרות לאיבוד שליטה לכן תלמדו כל עוד אין אירוע באמת יוצא דופן הקונים יחזיקו את השוק ויווסתו אותו פן יאבד שליטה ברקע של אירוע כגון זה מחזיקי מניות לא יתנו לכדור שלג להיתגלגל וכמובן לא מתי שהם בפנים במלוא הדרם = לא יצטרפו למכור עם העדר אחרי שהעניינים ירגעו יבוא המימוש כשהכל יהיה בשליטה אם שרון ניפטר חס ושלום קבלו ביטול על הכל=אף אחד לא יסכים לספוג סחורה וכמו שכתבתי בעבר המדד יחטוף משהו באזור 7% שלילי לפי מה שאני שומע ורואה כרגע = ירידה עם תמיכה של קונים

Conquistador

New member
ואם תהינה התפתחויות שליליות?

פעם שניה תוך פחות מחודש לא נשמע טוב.

ariebar

New member
מי לדעתך יקנה מחר מניות?

בימים האחרונים המחזור הוא מעל 1.5 מליארד שקל במניות. אם גם מחר יהיה מחזור כזה. מי לדעתך ירצה מחר לקנות מניות?

n u 1

New member
ariebar

אם מחר המעוף יגיע לירידה של 3% - אני ממצע .

נישמע לא טוב

קשה לי לראות מחר פעיל שיעמוד בפרץ אין ספק פעילים יחטפו מחר או שאולי יהיו הפתעות

חשש גדול בקרב הפעילים

לא יאומן מה שמנהלי קרנות עושים בערב כזה כל מה שמעניין אותם זה להחליף כרגע טלפונים ולבדוק אופי תגובה למחר מצידם הבורסה מחר תיפול השאיפה היא כמובן לתחזק ולתמוך במצבים כאלה מנהל למנהל זאב (הכוונה למנהלי קרנות ומשקיעים) אחד יכול להבטיח שיתמוך והשני יכול להאכיל אותו סחורה מה שבטוח מחר יום קשה בשוק ההון ובמיוחד לציבור המשקיעים

אלה הימים שאני מאושר!!

אותם אלה שכל השנה גונבים את הקטנים מגיע אירוע חיצוני שמזיין אותם בלי שיש בידם מספיק כוח להביא לכיוון שהם רוצים מחר זה בפירוש היום שהכרישים חוטפים גם אם במקרה יש בידם הגנות הפקיעה בסבירות גבוהה תיברח מאזור מועדף עליהם (לדעתי)

מעופניק אולי לא תאמין

אבל אני שמח בשבילך עד לראש. מגיע לך אחרי כל הדם שאנשים יורקים במעוף מחר איך אתה אומר??מזיינים את הכרישים

למעלה