מחשבה.... כנס לפה...

spidi2

New member
מחשבה.... כנס לפה...

לא נראה לי שמישהו יכעס אם נפתח שרשור נוסף.. וההוא... ההוא הפך להיות צפוף מדי. וזו השאלה שנשאלה בסוף השרשור ההוא: "האם את יכולה להגיד שלמדת מהעבר כיצד לא לחוות יותר בדידות בתוך זוגיות (ואל תלכי לפתרון הקל של לוותר על זוגיות, כי זה לא עונה לשאלה)". אני אתחיל דווקא מהסוף. אני בכלל לא חושבת שלוותר על זוגיות הוא פתרון קל. ממש לא. הרי אנחנו נמצאים תמיד במקום שרוצה להרגיש נאהב, במקום שרוצה להעניק אהבה, ולכן ויתור על זוגיות וכפועל יוצא על אהבה - הוא דבר לא קל לחלוטין. לגבי האם למדתי מהעבר כיצד לא לחוות יותר בדידות בתוך זוגיות
האמת, לא ממש יודעת. יודעת שהיום אני יודעת להנות/להעריך את הלבד שלי. בונה את עצמי מהמקום של אני השלם. לעומת ביטול העצמי במערכת יחסים הקודמת. אני מקווה שהזמן יוכיח שאכן נלמד משהו. אבל איני מתיימרת לומר שהיום יודעת לנהוג אחרת, ממש לא. שיהיה לנו יום של

שמח להתחיל איתך

שירשור חדש. מי יתן ושירשור זה יהיה מענין, מרגש פורה ומפרה לפחות כמו קודמו. איך את מרגישה היום
את ב

spidi2

New member
היום... היום אפשר ללכת מכות../images/Emo88.gif

חשה בטוב. נמצאת בעבודה. כך שרק תכין את האגרופים...

מופיעה לי על המסך הודעת פרסומת

בזו הלשון: "מחשבה אחרת, החצי השני שלך מחכה לך ב-053-999250 " זה הטלפון שלך

spidi2

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בוקר טוב גם לך
אתה רוצה להגיד לי שאתה עדיין מחפש חצאים
אני הייתי הולכת רק על שלם נוסף ליד השלם שלי/עצמי

spidi2

New member
../images/Emo12.gifשלישיות../images/Emo35.gif

גדול עליי... בזוגות לפעמים הולכת לאיבוד. ובמה אני עובדת
אולי כדאי שאשאיר לי קצת סודות בשביל עצמי
במיוחד שהכרטיס שלי מלא לעייפה... ושלך ריק בדאגה...

אני שמח

שאלו הדאגות שלך (הכרטיס הריק שלי). גם אני מאד סודי כפי ששמת לב. אבל אני מוכן לגלות לך סוד אחד אם תגלי סוד משלך. כדרך אגב, כשאת הולכת לאיבוד בזוג - עיקבי אחר האגוזים...

spidi2

New member
אני מאד אוהבת סודות....

של אחרים
אז גלה לי... ואגלה לך...

גילוי הוא

לראות מה שכולם ראו אבל לחשוב מה שאיש עוד לא חשב. איך אוכל לבטוח בך שלא תגלי לאף אחד?

spidi2

New member
הסוד הכי כמוס...

זה אם תצליח להבהיר לי את הדבר הבא. ביום 4/6/03 - פתחת כאן הודעה בשם "זקוקה לאמפתיה". ביום 13/7/03 - פתחת כאן הודעה נוספת בשם "להיעלב זו בחירה". בשתי ההודעות היתה התייחסות אלייך והתייחסות שלך בגוף נקבה. בהודעה שאני פתחתי בחרת להתייחס בגוף זכר. היש אפשרות לקבל הסבר על כך
(בהנחה שיש אפשרות לכינוי: "מחשבה אחרת" - רק עבור משתמש אחד...)

יכול להיות שאני

גם גבר וגם אישה? זה שאת עוקבת אחרי זה כבר מחמיא לי. והנה סוד קטן - גם אני עקבתי אחריך אבל לא עד כדי כך רחוק. הסתכלתי מה עשית אחרי שהלכתי אתמול בערב. הנה כך מפתחים יחסי אמון הדדים
איך את מעדיפה אותי
בשבילך אני מוכן להיות אפילו

spidi2

New member
אני אוהבת לשחק ב"בלשים"../images/Emo11.gif

במקרה הזה, דווקא קראתי את הדברים שנמצאים בטאגליינס כבר לפני ההתכתבות ביננו. ואתמול בחרתי לבדוק את זה שוב, כי רציתי לבדוק אם אני זו שלא טועה בפנייה שלי אליך כגבר ולא כאל אישה. סביר להניח שניצב מולי גבר מכיוון שרק גבר מסוגל להוציא אמירה שכזו: "בשבילך אני מוכן להיות אפילו
". (
) וסביר להניח שניצב מולי גבר, מכיוון שתמיד הוא יבחר ללכת סחור סחור במקום לתת תשובה חד-משמעית...
מראש על ההכללה - אם יש עוד אנשים שקוראים אותנו...
) אזזזזזזז.... עוד לא גילית לי סוד, ולכן אין לי חובה לגלות לך דבר...

spidi2

New member
מישהו/י נבהל/ה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo8.gif

אהבתי את הצרוף

של שלושת השורות שלך: 1) שרק גבר מסוגל להוציא אמירה שכזו ... 2) שתמיד גבר יבחר ללכת סחור סחור במקום לתת תשובה חד-משמעית... 3) אוהבת את כולכם בזכות ולמרות מה שאתם.... ועכשיו כמה שאלות: 1) אם את כבר יודעת שאני גבר אז האם את עדיין צריכה הצהרה רשמית שלי
2) האם הצהרה רשמית שלי (חתומה) בהקשר למיני תספק אותך
או במחשבה שניה מילה של גבר לא שווה כלום
ואז יכול להיות שגם הצהרה רשמית לא תעזור כי יתכן שאני אישה (ואז ההצהרה אולי בכל זאת אמיתי?). 3) נניח שעל הצהרה רשמית שלי את לא סומכת (הרי הוכחתי בעבר שאני חלקלק |נחש| ) כיצד אוכל להוכיח את מיני כך שאת תגיעי לסיפוק

spidi2

New member
וה וה וי וה.... (סתם סינית)

אתה רוצה להגיד לי ש... כל מה שכתבתי בצורה מאד משועשעת...(לפחות בשבילי...) נקרא על-ידך כאילו שונאת גברים אנוכי
הנה... כבר בעיות בתקשורת
ממש לא חשוב מה ההסקות שלי, ההסקות שלי נובעות ממשחק הבלשים שלי. אבל בהחלט הייתי שמחה לקרוא את ההסבר שלך. ו... בשלב זה, ממש לא חשוב אם את/ה גבר או אשה... אוהבת את הראש, זה הכל
אז יש הסבר מעניין (ואפילו לא מעניין) לסיפור
תספר/י לי... ואני מתחייבת לגלות סוד שתבקש/י שאגלה....
לגבי החתימה שלי - אוהבת את ...... (ופה הנקודות מביעות את המשך המשפט
) זה מיועד לפורום ה
שלי.

להלך פתרון החידה

הסיפור אמיתי
העדפתי לכתוב אותו בלשון נקבה משלוש סיבות: 1) הרגשתי מועקה גדולה מאד מהמקרה עצמו. הכתיבה בלשון נקבה יצרה אצלי קצת ריחוק, כאילו זה לא ממש הסיפור שלי, וכך הקלה עלי את העומס הנפשי. זה עזר לי טיפונת להסתכל על הכל מהצד, ולהוציא את עצמי מהסבך. 2) היה מענין ומאתגר לנסות ולראות את הכל מעיניים של אישה. 3) לא רציתי שאנשים שמכירים אותי יזהו אותי (סודות... את יודעת). היה לי חשוב לשמור על אנונימיות בזמנו. ועכשיו את חייבת לי סוד

spidi2

New member
אכן כן... חייבת אני בגילוי סוד...

מה רוצה אתה לדעת
ברחמנות

למעלה