מחשבה מוזרה

אייבורי

New member
מחשבה מוזרה

אתמול בדנג'ן היו שתי לסביות באמת היה להם סאשן מדהים. מה שהיה לי מוזר, האחת הייתה נראת אחלה גבר. באמת, לבריאות. אבל אם אישה אוהבת נשים, מדוע שתבחר לה אישה שנראת כמו גבר ? זה מזכיר לי טבעול, לא בשר אבל מנסים שיראה כמו בשר שהטעם יהיה בשר. אז למה לא לאכול בשר אחרי הכל. מדוע שלא תבחר לה גבר, למה צריכה אישה שנראת גבר. <אייב בתהייה על החיים>

Cגלית

New member
כי יש..

משהו באישה גברית כמו שיש משהווווו אל גבר נשי

אייבורי

New member
אהמממממממממ

אבל היא הייתה הכי גבר גבר בדנג'ן בחיי הרגשתי נער מתבגר לידה.

Cגלית

New member
הצלחתי לראותותה רק בחלקים,

היא הייתה ענקיתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

ולמרות זאת

היתה בה רכות מדהימה. היה קטע, כשכבר לא ישבתם לידי.... שהשפחה שלה רכנה לרגליה וניקתה בלשונה מנעליה בירה שנשפכה בטעות... המבט של השולטת..היה כל כך רך ואוהב שחבל"זזזז ואז... אחרי הכל, כשהנשלטת שלה כרעה לרגליה היא לקחה את היד שלה בידה ובלי שמץ של מניירות... נשקה לידה של הנשלטת. בהמון רוך ואהבה. אגב.. הידעתן שהן נשואות זו לזו? :) זרונת

Cגלית

New member
לא פיספסתי

התענגתי על הרכות והאהבה שקרנה מהן, היה מדהים .

Cגלית

New member
היא בהחלט הייתה גבר גבר

ובכל זאת הייתה בה רכות... שהעזתי לראות רק מרחוק

אייבורי

New member
אולי

עדיין השאלה עומדת בעינה. קצת לא ברור לי הקונספט, אולי אנדוד לפורום לסביות ואקבל אינסייד אינפורמשיין.

לפני שאתה חודר להן...

לפורום...אל תשכח לקבל שיעור לפני הבחינה המקדימה... בכדי לוודא שאתה אכן "לסבית ראויה" - מהי בדיקת פאפ ? זרונת שחייבת להודות..שאחרי הפעם הראשונה שנשאלה.. כבר לא היתה בטוחה בעצמה שהיא אישה :)

אני זוכרת שלפני שנים נכנסתי לערוץ

IRC של לסביות ושאלו אותי שתי שאלות. על אחת לא הייתה לי בעיה לענות (מה ההבדל בין או-בה לטמפקס), אבל על השנייה - שאלו אותי איך קוראים למכשיר שהגינקולוג משתמש בו כדי להסתכל פנימה. ולכי תסבירי להם שאת פשוט לא זוכרת ברגע זה איך קוראים ל-speculum, כי את דוברת עברית במקור... <ונילה לגמרי אישה, אבל לא בהכרח באנגלית>

gidionline80

New member
speculum

מרחיב את הכוס לא משקפת ונילה
ברזנית אחת

נכון.

ובזה משתמש הגינקולוג כדי להסתכל פנימה. צריך להרחיב כדי שאפשר יהיה להסתכל פנימה. ואני לא ברזנית. אתם בוגדים! <ונילה עקשנית>

למעלה