מחשבה על שינוי מין בגיל 29

אור 3211

New member
תודה על התוגבה !

באמת זה הליך.. אומנם לא עבר הרבה זמן אבל כבר מרגישה שדברים ברורים יותר
��

אור 3211

New member
לא :)

להפך.. אני מרגיש שהנפש נשית
אבל זה לא מוקרן ויזואלית
התחושות שלי הרגשות שלי
הפנטזיות שלי הם די של נשים ..
אבל כלפי חוץ אני לא

אור 3211

New member
מחשבה על שינוי מין בגיל 29

הייתי שמח להתייעץ
מישהי שעברה/עוברת שינוי מין מזכר לנקבה בסביבות הגיל שלי ?
המחשבה עלתה בפרקים מסוימים בחיים
תמיד העדפתי לא להתמודד איתה ולהדחיק עכשיו זה כבר מרגיש נוח יותר לאחר מספר התנסויות בלבוש שמאוד אהבתי את התוצאה והייתי רוצה להיות יותר נשי שזה ירגיש יותר טבעי ופחות מחופש שאוכל לצאת לדייט ככה שאוכל לישון עם מישהו ולא לפחד
וכאן צצות הרבה שאלות .. תמיד הרגשתי איפשהו באמצע .. לא לכאן ולא לשם וזה מתסכל אותי ונראה לי שיהיה פשוט יותר לבחור צד מאשר להיות באמצע
אולי אני חושב על השינוי מהסיבות הלא נכונות ?
אולי תהיה חרטה ?
הכרתי בגיל ההתבגרות טרנסיות לא עברתי או עובר את אותו התהליך שהן עברו
אני תמיד נמשכתי לסטרייטים תמיד אהבתי שהפרטנר שלי מתייחס אלי כאל אשה אבל המחשבה על אך זה ירגיש ביום ביום יום עדיין מעורפלת
מצד שני שאני רואה טרנסיות אני מאוד מקנא בהן ואומר לעצמי שכ"כ הייתי רוצה להיות במקומם

ברור לי שזה אינדיבדואלי .. וזה משהו פנימי אבל אולי מישהו/י חווה משהו דומה
ויוכל לחשוף אותי קצת יותר אולי יש כאלה שעברו תהליך פנימי קצת שונה מאלה שהרגישו נשים כלואות בגוף גברי

מעט רקע
בגיל מאוד צעיר עד גיל הגן נהגתי ללבוש נעליים לשים איפור לשים סדין כשיער ארוך (אפילו נשארתי שנה בגן בגלל זה) ��
עד אמצע יסודי הייתי ילד דיי עדין ונשי
מה שלא היה פשוט .. נלחמתי בזה בכל דרך אפשרית כדאי להשתלב בחברה.. התחספסתי אם הזמן נהייתי דיי גברי יחסית בדיבור ובהתנהגות אבל חיצונית אני דיי נערי למדתי לפתח פוביה שאפילו פאה בפורים לא הייתי מסוגל לשים בשביל לא להתמודד אם המחשבות האלה
ועכשיו הכל צף....

למעלה