מחשבה קטנה

יעלי9

New member
מחשבה קטנה../images/Emo62.gif

יש לי התלבטות קטנה ורציתי לדעת מה דעתכן.... אני ו"בעלי שיחיה" נשואים חודשיים וחצי אבל עוד כמה ימים סוגרים עשור של זוגיות. נראה לי נורא מוזר בעקבות החתונה לאפס את המונה ולהתחיל לספור מחדש. עד עכשיו אמרנו למי ששאל שאנחנו חברים כמעט עשר שנים, ומעכשיו פתאום צריך לענות - אנחנו נשואים שלושה חודשים. הרווחנו ביושר כל שנה ואני לא מוותרת על אף אחת. אני חושבת שבעצם כבר אין לי התלבטות

הילית*

New member
נשמע לי שאתם צריכים לחגוג בהחלט

את שני התאריכים... מאחלת לכם עוד עשרות שנים ביחד !!!! ושיהיה מזל טוב

אתי@

New member
מבינה לליבך, וכמובן שהגדרות וסמלים

הם חסרי משמעות. מה שחשוב זה ההרגשה שלכם. בכל אופן עשור זה סיבה נהדרת לחגיגות. אנחנו עוד מעט חוגיים 7 שנים ולא נראה לי שאני אוותר על זה
שיהיו עוד המון שנים מאושרות של אהבה

dorlim

New member
יוו, בדיוק הבוקר חשבתי על זה....

בעוד שבועיים אנחנו חוגגים 4 שנות חברות, שזו החגיגה המשותפת האחרונה לפני הנישואין...
תהיתי האם נמשיך ונחגוג גם אחרי הנישואין....

pumpkin

New member
לנו זה בדיוק אותו תאריך

נפגשנו לפני שנתים בנר חמישי של חנוכה וזה נראה לנו הכי טבעי להתחתן בתאריך הזה.

בעד חגיגה כפולה ../images/Emo23.gif

לפני חודש בערך חגגנו, אני והגבר, שלוש שנות זוגיות. יצאנו ל-2C, המקום החביב בראש עזריאלי, ואי שם על כוס קיר (המשקה האהוב עלי) קלטתי, שבעצם ממאי, חוגגים תאריך אחר. אבל הגבר הוא גבר, והוא הודיע לי, שאני זו שהנחלתי לו את הקונספט של ´כל סיבה למסיבה´, וכיוון שיום הווסדנו בנובמבר, ויום נישואינו, בע"ה, במאי - אין שום סיבה לא לחגוג פעמיים. יותר מזה, עוד שבוע, ב-10.12, אנו חוגגים שנה למגורינו יחד. ויש לפחות שני ימי אהבה בשנה (ט"ו באב ו-14.2 הנוצרי). אז באמת, למה לא לחגוג את האהבה בכל הזמדנות שרק אפשר ???

קיר (המשקה, לא זה של הבית)

קיר הוא משקה אלכוהולי שאני מאוד מאוד אוהבת - הוא אפריטיף, יענו שותים לפני הארוחה כדי לפתוח את התאבון, רק שאני עם כושר ההתמודדות שלי עם אלכוהול שותה אותו לאורך כל הארוחה ומתמסטלת בלי לשים לב... קיר עשוי מעירבוב של 2/3-3/4 כוס יין לבן טוב, ו1/3-1/4 כוס ליקר קאסיס (שזה סוג של פירות יער, אני לא יודעת איזה, אני חושבת פטל בר). יש גם קיר רויאל, שבמקום יין לבן זה שמפניה - אבל זה פחות טעים לדעתי. בכל אופן, התמכרתי לקיר כשגרנו בצרפת - ומאז אני פשוט מחזיקה קבוע בבית בקבוק ליקר קאסיס, וכשיש אורחים או אירוע מגניב אני מערבבת לבד. ובמסעדות זה המשקה הקבוע שלי ושל הגבר (שהתמכר לנושא בעקבותיי...) אגב, בנסיעה האחרונה לפאריז טעמתי גם ואריאציות עם ליקר אפרסקים שהיה אחלה. סתם, נסחפתי קצת, אבל אני באמת אוהבת קיר.

galitm

New member
זה המשקה האהוב עליי גם כן !!../images/Emo48.gif

אני לא אשכח איך פעם אחת בפריז לא אכלנו כל היום כי הסתובבנו המון, ובערב נכנסנו לאיזו מסעדה קטנה ונחמדה והזמנו ארוחת ערב, ולפני האוכל - בשביל להתחמם - הזמנתי קיר. זה היה כל כך טעים ואני לא אכלתי כל היום - מה אני אגיד לכן ... כמעט ורקדתי שם על השולחן ... ושי היה מה-זה מבסוט ממני - התחלתי לצחוק ולדבר שטויות (אבל לא כמו שיכורה ממש) ... היה כיף !! יש לי אפילו תמונה ששי צילם אותי שם, מחזיקה את הראש (כי הרגשתי שהוא תיכף נופל..)

יעלי2

New member
גם אני בעד. ואצלנו ההצעה היתה בט"ו

באב והחתונה ביום האהבה הלועזי במקרה לחלוטין. אז גם אנחנו בעד לחגוג שמונה פעמים בשנה. העיקר שיש סיבה לחגיגה! ואת זה תמיד צריך להמשיך "לייצר".

למעלה