מחשבה קטנה

omni4

New member
מחשבה קטנה

כששרף הגיע לפיינל פור הוא פתאום היה מושיע, עכשיו שהוא הפסיד לחולון (שנתנה עונה ענקית) הוא פתאום לוזר? צבועים, הוא קיבל קבוצה שלא רק הוא בנה, הגיע כמאמן "חירום", אז עם כל הכבוד, שרף הוא לא כשלון ענק אפילו שלא לקח אליפות. עודד קטש היה לוקח אליפות? גביע? היה מגיע ליתרון ביתיות ברבע גמר היורוליג? זאת לא נדע, אבל להגיד ששרף הוא לוזר? בבקשה, בלעדיו לא נראה לי שמכבי הייתה מגיעה ליתרון ביתיות ברבע גמר היורוליג.

princes15

New member
אולי הוא הביא למכבי כמה נצחונות,

אבל זה עדיין לא מספיק. כשקבוצה מפסידה בכזו עקביות, זה אומר דרשני.

אבי83808

New member
צודק, אבל

שרף הוא לא יודע לנהל בכלל קבוצה. ראינו שהוא לא מכניס את ליאור אליהו וטל בורשטיין בכלל, הם לא יכולים לתרום לקבוצה? אני לא מבין אותו. לגבי קטש אני גם בספק אם הינו מגיעים ל-TOP16 כי הוא צעיר וזה כנראה גדול עליו. מכבי לא היתה חייבת להביא את שרף כי היו עוד מאמנים.

asafsuf2

New member
תזכיר לי איזה מאמני על

היו פנויים בשוק בתחילת ינואר. וגם תזכיר לי איזה מאמני על מועמדים היום לאמן את מכבי. דרוקר? שהפסיד את האליפות בבלגיה לפני כמה ימים? פיני ובלאט, שעוד לא הגיעו לפיינל פור מחוץ למכבי ונזרקו מהקבוצות שלהם? אולי אפי, שקרס עם הקבוצה שלו אחרי פציעה של שחקן אחד?

tchai

New member
שרף לוזדר

איך תגיד ךי? איך?65:57 והמשחק בידיים של מכבי,איך ?למה כמו חמורים ללכת על גרסיה?ולא וויצי'ץ,וגם נגד צאסק"א,משחק יכול להיות של מכבי אני כבר לא מדבר על ההתמוטטות מול הפועל י-ם ובכלל איך אפשר להצליח לריב עם טל בורשטיין,עם ליאור אליהו, ולהוריד את הביטחון לווי'ציץ הביתה ומהר

bendelac

New member
הבטחון של וייציץ ירד בגלל הפציעות שלו לא בגלל

שרף. שרף אולי לא תרם להעלות לו את הביטחון אבל באיבוד הביטחון הוא לא אשם!

למעלה