מחשבה שלא מפסיקה להציק לי

• פותח הנושא bisty
  • פורסם בתאריך

bisty

New member
מחשבה שלא מפסיקה להציק לי

בילדותי אובחנתי כאפילפטית. היו לי מספר התקפים קלים,ללא פירכוסים ועם השנים הפכו יותר ויותר לדומים להתקפי מיגרנה. אני לוקחת כבר שנים תרופה בשם טגרטול. לקחתי אותה גם במהלך ההריון בפיקוח של נוירולוג. במהלך ההריון היה לי התקף קל אחד. לקראת הלידה ביררתי עם הנוירולוג שטיפל בי ועם המוקד הטרטולוגי של אסף הרופא האם אוכל להניק את בני בעודי נוטלת את התרופה הנ"ל. התשובה היתה חיובית,נאמר לי שהוא מקבל דרך החלב מינון מזערי ביותר שאין סיכוי שיזיק. אחרי הלידה שאלתי שוב בבית החולים,קיבלתי תשובה זהה והתחלתי להניק. הנקתי את בן שנה ושמונה חודשים. כשהתחלנו עם כל האיבחונים והבירורים שאלתי שוב לגבי התרופה ושוב נאמר לי שזה לא אמור להוות בעיה. אז למה נראה לי שהוא התקדם כל כך יפה בחודש האחרון,מאז שהפסיק לינוק? למה נראה לי שאולי בכל זאת זה עשה משהו? היתכן שאני בעצמי עשיתי את זה לבן שלי? מה אתם חושבים? איך אני יכולה לברר את הנושא את זה עם הגורם הכי מוסמך בעולם אחת ולתמיד?

razgalili

New member
הי מיכל

נראה שעשית מה שאת יכולה כדי לוודא שלא יגרם נזק לתינוק שלך. אם התרופה הנ"ל גרמה נזק לתינוק היחידים שאפשר להאשים אותם הם הרופאים שיעצו לך. לא ידוע לי על כל מחקר שמחבר אוטיזם עם שימוש בקראבאמזאפין. אף אחד לא יוכל לענות לך תשובה מלאה.

למעלה