מחשבה שעברה לי בראש

THE WIZARD 55

New member
מחשבה שעברה לי בראש

אחרי ששתיתי בקבוק אופטלגין נוזלי.. אני מתבוננת במנהיגים הערבים, בח"כים אלו שיושבים בעדאללה, ממציאי האמנות למינהם ובראאד סלאח ירום הודו
ולאיזה מסקנה אני מגיעה, בעצם כבר הגעתי מזמן שכל המעשים שלהם, האמירות שלהם, רק מחזירים את הערבים אחורה. כלום לא השתנה, ולא ישתנה רק השנאה מתחזקת בין אזרחי המדינה היהודים והערבים, הדו קיום מתרחק. במצב כזה, תמיד בודקים מי מרוויח מזה...?.. ולמי זה טוב? למדינת ישראל כמובן, שלא היתה מוכנה בעצם שערבים ישרתו בצבא, תארו לכם שכל ערביי המדינה היו משרתים...חחחחחחחח אין מצב שישראל היתה נותנת יד לזה.. עדיף למדינת ישראל שהערבים תמיד יהיו החלשים תארו לכם ח"כים ערבים שילכו לפי הראש של מדינת ישראל, יוותרו על זכות השיבה, ישלחו את כולם לצבא. זה יהיה מסוכן למדינה. אז מה, הח"כים שלנו סוכנים של המדינה הציונית? ראאד סלאח יתברר כסוכן המוסד הציוני?..אולי כולם בעצם משת"פים....הרי הם עושים את העבודה הכי טובה למדינת ישראל. ותחשבו על זה...

NELLY

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ואייייייייי ענקית אחותי אין עליך ....הרגת אותי עכשיו....

shm490

New member
אם הם יעשו מה שאת מציעה לא יהיו חברי כנסת

ערביים אלה נוכחיים יהרגו ואם תתממש התזה של התערות מלאה במדינה מה הצורך יהיה במפלגות ערביות ? יכול להיות שהיהודי כשסוגר עינים היה רוצה כשיפתח אותם לא יהיו ערבים בארץ ויכול להיות שגם הערבים רוצים כך אך מה שקורה במציאות שהם (היהודי והערבי )נמצאים שם יחד .כל שהם צריכים זה להבין שגם מחר הם יהיו אחד ליד השני ולכן צריכים לחיות יחד .אם יבינו הערבים הישראלים שהם חלק מהמדינה וזאת מדינתם ולא מדינה זמנית עד הקמת מדינה ערבית מהים עד הנהר הם יוכלו להשתלב במדינה .זה לא יקרה ביום אחד וזה יכול לקחת זמן ויש אפליה וגם היא לא תחלוף מהר אך כניסה לחברה לוקחת זמן לשני הצדדים חומות של איבה בין עמים לוקח זמן להפיל . ולמה נראה לך גיוס ערבים לצבא כמסכן את המדינה ? אין כמו הצבא ליצור כור היתוך ,כשמשרתים ביחד ואוכלים וישנים ומדברים ומסתכנים ביחד נופלות הרבה מחיצות ודעות קדומות זה רק יכול לעזור למדינה ולשני הצדדים . זכות השיבה היא לא בידי הערבים הישראלים אלה בידי הנהגת הפלסטינים אם הערבים הישראלים רואים עצמם כפלסטינים אז כאמור אין שום סיכוי לקרוב בין שני האוכלוסיות .

THE WIZARD 55

New member
60 שנה החומה לא נפלה..

מה הצורך במפלגות ערביות?..לשמור על האינטרסים של הערבים והזכויות. גיוס ערבים המוני, שיוויון זכויות מלא לערבים, הרחבת הישובים הערבים נראה לך שישראל רוצה את זה? הצבא ככור היתוך?...אני חושבת שהמדינה רואה בערבים כאוייבים מבית. ולכן לא תרצה להפיל את החומה הזאת. תאר לך ערבים מתגייסים, מבקשים שיוויון מלא, הרחבת ישובים, מס' הערבים מתרבה, אהה ועכשיו יש להם נשק...

shm490

New member
כי הסכסוך על האדמה נמשך

היהודים גם כשקיבלו מדינה חיו כלהזמן כעל זמן שאול (כדאי להזכר לפני מלחמת ששת הימים והפחד מפני חורבן )וכל הזמן פחדו שהערבים יצליחו לממש את איומיהם לזרוק אותם לים . גם לאחר כל השנים ישראל משקיע בבטחון יותר מכל מדינה אחרת וזה לא בגלל שהיא רוצה מחר לכבוש את מצרים או סוריה אלה מפני שעדיין קיים בה הפחד מפני אושוויץ ולכן היא שולחת את הילדים לשם שילמדו מה קרה ומה יכול לקראות להם . הקשר הקיים בין הערבים הישראלים לפלסטינים רק מוסיף לאחדות הדעים שיום אחד יחברו אלו לאלה ויחד יצאו נגדנו אז מה הפלא שהם לא מחבבים ערבים ?וכשהציבור שומע וקורא את מה שההנהגה הערבית אומרת ועושה יש תמימות דעים שצריך להצר את צעדי הערבים הישראלים . אף מדינה לא הפילה חומות אנשים הפילו ורובן ללא יריה אחת ,במדינה כמו שלנו שהוקמה כמדינה יהודית הבעיה קשה שבעתיים אך יש גופים ותהליכים שעוזרים בכל זאת למשל הבג"ץ ששומר שזכויות אזרח בסיסיות ישמרו ויש עיתונות חופשית שמעלה אוולות ומציגה אותם לציבור ויש את חיי היום יום שבהם ערבים ויהודים חיים יחד עובדים יחד ולומדים באוניברסיטה יחד ואם גם ישרתו יחד בצבא רק ייטב ,כבר היום משרתים בדווים מוסלמים בצבא ואת אחת הסירות הראשונות (סירת שקד )הקים בדואי אז למה לא חילים מסכנין ? אבל בשביל זה צריך להפוך סוויץ בשני הצדדים . שוויון זכויות מלא בא לאיתו ואני לא מתכוון לשיוויון חוקי אלה לשוויון מחשבתי כי יקח יותר זמן ליהודי לקבל את הערבי כשווה מאשר לאשכנזי לקבל את המרוקאי וגם זה לקח עשרות שנים .

THE WIZARD 55

New member
אנשים הפילו...

כאן כנראה אין רצון, ואין עידוד מהמנהיגים משני הצדדים

מסקנה עגומה ומייאשת מאד...... ../images/Emo7.gif

אין ספק שח"כים לאומנים פלסטינים תורמים לחיזוק הקהל הלאומן-יהודי מהצד השני... אבל מה טוב בזה למדינת ישראל?? קיטובים, פילוגים ומריבות עושים טוב למדינה ולאזרחיה? למה ומדוע??

THE WIZARD 55

New member
זה לא עושה טוב, זה עושה רק רע עופר

הן לערבים והן ליהודים. אבל כנראה שיש רצון להשאיר את המצב כמו שהוא

Coutal

New member
מי אמר לך שזה טוב לישראל?

זה לא טוב לישראל. הוצאות הבטחון לוקחות נתחים נכבדים של התל"ג. חלק ניכר מן האזרחים נדרשים לתרום 3 שנים למדינה. לא קשה לראות כי היעדר שלום הוא מכשול עבור מדינת ישראל. מבלי להיכנס לסוגיה אם שלום אפשרי או לא - קל לראות כי שלום הוא אינטרס מובהק של ישראל. ואגב, בתקופת הממשל הצבאי היו ח"כים כאלה, כנראה שזה למה הממשל הצבאי סיים את תפקידו. אם רא'אד סאלח ודומיו היו אז בקרב ההנהגה, ייתכן שהיינו רואים ממשל צבאי עד היום. וחוץ מזה, מה רע למדינה שדרוזים משרתים? שבדואים משרתים? הנקודה החשובה ביותר אבל היא שאין מסגרת פוליטית כיום שמאפשרת שיתוף בין יהודים לערבים. גם אם תת-קבוצה של הפלשתינים תתמוך פתאום בישראל, ישנם 300 מיליון ערבים בעלי דעה שונה. ואפילו אם תספרי "רק" את המדינות הבעת'יסטיות אשר האידיאולוגיה שלהן כוללת את ישראל בתוכן, תקבלי 45 מיליון איש. והרי כבר ראינו מה סוריה עשתה כדי לחבל בכל צורה של הידברות עם ישראל - הקמת חזית הסירוב ואפילו נסיונות להתנקש בערפאת. ותחשבי על זה...

Mishkafofer

New member
כל הדיבורים על משתפים

זה מזכיר לי את הסרטים המצריים, כל בחור מצרי טוב מפותה על ידי סוכנת מוסד בלונדינית. ממש חיים בקונספירציה.

למעלה