מחשבה שעולה לי תמיד

4נילס

New member
מחשבה שעולה לי תמיד

לכול החבריים שנימצאים אני אוהב אותכם ואני מבאר שבע בישבילי האתרים של היתמכריות הוא עוד מכור כוח כמו הספונסר הצעדיים הספרות השירות החברותה ואני תמיד שואל את עצמי ואני מציע את עצמי אם היה לנו צט שיכולים לדבר בוא רק מכורים חשבתם על זה פעם להיתחלק להביע דעה לשמוע דיעות אחרות שיחות אחרות עם ספונסרים אחרים מה אתם חושבים ? אני חושב שזה היה עוד מקור כוח שהיינו יכולים להיתייעל בו למרות שאני חושב שצריך לבדוק איך זה הולך עם המסורות רק חשבתי לי איך היה היה לי חשוב לשתף את החבריים שלי אוהב אותכם אורי מבאר שבע

אורי יקר - יש לנו צ'ט

וכל שצריך לעשות הוא להזמין את החברותא להצטרף.. פשוט לחץ על קישור : צ'אט הפורום בדף הפורום, והזמן את החברים. מאמינה שרבים יענו. אפשר גם לקבוע "פגישה ב"צ'אטוויל" לשעה מסויימת.. הנה, מיניתי אותך לקובע הפגישות. ו..ברוך בואך אורי.

4נילס

New member
אני שמח

אני שמח שענית לי אני תמיד מנסה להיכנס ואנימוצא את עצמי לבד אבל תודה על המינוי שלי ואני מאוד שמח ברצון אני מיצטרף ליזום כול מיני פגישות בצט באהבה

OA ענת

New member
אורי

שלום וברוך הבא! אני נמצאת על המחשב בכל מיני שעות לא שעות, קבועות לא קבועות... מאוד קשה לי להתחייב על שעה שבה אהיה חופשיה לצ'וטט, אבל אם הרוב יחליטו על שעה נוחה - אשתדל להופיע! ענת

4נילס

New member
שמח לשמוע ממך ענת

ענת אם יש לך חבריים שאנחנו ביחד יכולים להזריים לצט ונדבר אני מאוד השמח ותודה על ההענות שלך אורי

נבט9044

New member
יופי של רעיון ../images/Emo45.gif

ניסיתי להציע אותו בפורום אחר, ולא ממש הלך, אז אולי ננסה גם כאן. אפשר להחליט שכל שעה עגולה בערב [9:00, 10:00, 11:00] היא שעה פוטנציאלית לצאט, וכך מי שיהיה בסביבה ויתאים לו ייכנס וננסה. גם לדעתי שיחות און ליין - משהו כמו סוג של פגישה, יכוליות פשוט נהדר.

4נילס

New member
שלום לך נבט

אני שמח שאתה מעוניין לעזור לי הייתי מאוד שמח לקבל ממך עזרה לצרף אלנו אנשים לשעה קבועה וכול מי שמעוניין יצטרף בברכה היום ב10 הודעתי אני מכוה שיהיו חברים אם לא יהיו כמו בתוכנית להמשיך להתמיד ואני שמח על עזרתך אורי

4נילס

New member
היי אישה

בכול זאת תודה מיוחדת לך הכונה אותה כונה אני מאוד מעריך תודה אישה

נבט9044

New member
ושוב תבלבלת,,,

לא לך אני עוזרת לעצמי ומתוך כך גם לקבוצה אני זקוקה לך לפחות כמו שאתה זקוק לי

למעלה