מחשבה שעלתה לי על אקראיות

Gevakumon

New member
מחשבה שעלתה לי על אקראיות

בעקבות דיון קודם על גורל עלתה במוחי המחשבה, שהאקראיות היא מושג תיאורתי בלבד שנובע מחוסר ידע חיוני על מצב כלשהו, שמקריות היא רק בורות ושמזל זה מדע. אני לא רוצה לזיין את השכל יותר מדיי כדי שתוכלו לחשוב קצת לבד על זה. אז תחשבו. ואם אתם לא מבינים על מה אני מדבר לכו להודעה שלי בשרשור על גורל.

IC4

New member
אני דווקא אמשיך פה

[מקסימום נשרשר אחר כך] אני חושב שאני מסכים אם מה שאתה אומר או לפחות מבין את זה אני בכלל מסתכל על כל הדברים לאחרונה באופן בהרבה יותר צבעוני מאשר שחור/לבן כלומר שיש לך את היכולת לשים פילטר מסוים לגבי איך אתה תראה את העולם שבו אתה חי חלק מהענין הוא שאתה יכול להבחין באופן התרחשות מקרים כ"אקראיות" ואתה יכול באותה מידה לקרוא לזה "גורל" או משהו דומה... (גם ככה ITS THE SAME OUTCOME
)

RedStorm

New member
הבנתי כל מילה.

אז כאשר נהיה סופר חכמים ונדע את כל מה שצריך לדעת פיזית ורוחנית בכל מימד וזמן שיכול להיות הדבר הנקא אקראיות לא יהיה כבר קיים אצלנו...:( עצוב!

מצטרף להסכמה בקשר לעניין

ובקשר למובן של רמת מודעות שאנו צריכים להגיע אליה בכדי לדעת את כל ההתרחשויות והעלמת הרעיון שמשהו מלפנינו קורה כצירוף מקרים הוא נמוך ביותר הוא פשוט החלטה על מסע וידיעה שבדרכו אני רוכש את הידע הזו. היו לי מקרים שבהם היה לי יום שלם של אירועים שהתקשרו אחד לשני בצורה מדהימה. אנו פשוט לא רגישים מספיק בכדי לקלוט את כל זה ונשארים כלואים בתוכנו ובצורת התבוננות שלנו. נסו לשחרר ויום אחד פשוט להתבונן בהכל פשוט ללכת עם תחשות הבטן לכל מקום ותראו איך הדברים מסתדרים במשך החודשים האחרונים הימים החלומות והמקרים מתחברים כל הזמן. השאלה היא איך ובמה אתה מתבונן. זה פשוט מאד למען האמת. אה גם צריך -לדעת- שאתה מסוגל לכך כי הרי שאתה מסוגל זו יכולת טבעית התבועה בכולנו. ורדי אתה יכל לבחור שלא להיות חכם ברגע שאתה רוצה. כשאנו עולים על רכבת הרים כשאנו למטה אנו יודעים שהרכבת מסציימת בדיוק ---> שם. אבל כשאתה בה... האם אתה בכלל זוכר איפה התחלת ואיפה אתה הולך לעצור? אתה פשוט זורם עם זה:) הכל עניין של בחירה כמו בהכל..:)

למעלה