מחשבון נייד....

עופר 123

New member
מחשבון נייד....

שלום לכולם/ן. רציתי לדעת האם ישנו מחשבון קטן, מיוחד לכבדי שמיעה, שניתן להקליד עליו משפטים? במקום להיסחב עם פנקס ועט עבור כל אלו שאינם יודעים את שפת הסימנים, אולי כדאי להשיג איזה מחשבון נייד, ולהקליד ת´שיחה? הרבה יותר מהיר, קל, ומקל על התקשורת עם שומעים. מישהו/י יודע/ת אם יש כזה דבר, ואם כן, היכן ניתן להשיג אותו ומה מחירו? יום נעים
עופר

LordNor

New member
לפי מה שהבנתי ממך...

המכשיר הכי מתאים שעונה לכל הדרישות שלך הוא פאלם פיילוט או פוקט פי סי. למרות שהייתי ממליץ על פוקט פי סי
. (קח בחשבון שהמכשירים הנ"ל יקרים מאוד ולא כוללים רק הקלדת משפטים, הם כוללים עוד אופציות..)

royik

New member
מה עם......

תרגומון? או סתם יומן אלקטרוני, ברבים מהם ניתן לכתוב "רשימות אישיות" בהן ניתן לרשום כמות משפטים סבירה, בנוחות. מבנה המקלדת של התרגומונים הנ"ל הן כמו במחשב, אז זאת לא בעיה. בפאלם פיילוט אם אני לא טועה מרבית התקשורת נעשית באמצעות לחיצת העט - עניין פחות נוח לעיתים...

אם כבר.. אז עדיף פלאפקס...

הפלאפקס הצבעוני מתפקד כמחשב נייד (יש בו כל האפשרויות של מחשב נייד).. אבל הוא די גדול וכבד בהשוואה למכשירים אחרים... אך זו אפשרות נוספת

רן סבן

New member
|לדעתי הכי טוב זה פאלם פיילוט,כי...

הפאלם כולל אופציות אחרות וטובות כמו שלורן אמר. אני עובד בפאלמים בכלנית, ואני מתעסק בזה יום יום... אני ממליץ בחום על פאלם פיילוט מדגם M515 שבו אפשר להוריד כמה תמונות של שפת סימנים או סדרת תמונות...יש שם גם יומן, תאריכון משחקים שאפשר להוריד במחשב...אך זה יקר, שנע במחירים 1800 עד 2300.. יש עוד סוג דומה צבעוני הנ"ל M130...תכנס לאתר של פאלמים, מחשבי כיס(כף יד) וותגלה כמה דברים שיתאימו לרצונותיך. בהצלחה. אכן, זו פעם הראשונה שאני כותב כאן...סתם קפצתי לכאן... השרשור כאן מוצא חן בעיניי...:) כל הכבוד דני ועדי! רן סבן :)

LordNor

New member
עד היום הזה לא ידעת שהיא עדי../images/Emo35.gif

מעניין למה...

לא ולא... לא ידעתי.....

כי היא בעצמה לא מגלה את שמה ומעדיפה שלא... נכון? וככה רק גליתי... :)

אין ברירה, תיאלצי לגלות לכולם שאת

בעצם.. סופרוומן
סתאאם.. קהילתנו קטנה היא ולפיכך זה אך ורק טבעי שמסתקרנים לגבי כינוי מסוים ומי שמאחוריו..

המרחפת

New member
אבל יש לשמור על הגבול

שבין סקרנות לחטטנות. המקרה הזה הוא סקרנות בלבד, כבר נתקלתי במקרים שחצו את קו החטטנות ועברו את גבול הטעם הטוב.

ברוך בואך לכאן.. ולעיניין המכשירים

כל המכשירים כרגע נעים במחירים יוקרתיים.. ולפיכך ההעדפה לגבי כל מכשיר תלוייה בהעדפותיו האישיות של כל אחד ואחד
(ואני.. עדיין חובב פלאפקסים
ואתה.. עדיין חובב פאלמים, כל אחד והעדפותיו..)

רן סבן

New member
אני לא חובב פאלמים...

רק הצעתי הצעה, שלדעתי המכשיר הזה מעולה לפי הרצון של הלורדנר... אני שונא טכנולוגיה, וזה עצוב, אך הגיע הזמן להשתלב פה... אתי, אהבולה, רק גילית עכשיו??מזל טוב ואני חושב שאני יודע איך היא גילתה...חה :)

צלף

New member
אולי כדאי בכל זאת עט ופנקס../images/Emo13.gif

פשוט זה יותר מהר מאשר להקליד הודעה במחשבון...

LordNor

New member
שים לב למה שהוא כתב...

הוא כתב וגם הדגיש שהוא לא מעוניין לסחוב עט ופנקס מכיוון שזה מלחיץ אותו.. והתעניין במחשבון..

חושב שיודע איך גיליתי?

או שהתכוונת אחרת? בכל מקרה, הנה התשובה לחשיבה שלך, שאתה כתבת בפורום "כל הכבוד לדני ועדי" וכך הבנתי שזאת שמכונה המרחפת......

למעלה