מחשבון סיכויים לטקסס הולדם פוקר ברשת

למה לא ד?

"איזו מהידיים הבאות טובה יותר: א. מלכה -9 סוטד. ב. אס – 5 סוטד. ג. נסיך – 10 סוטד. ד. אס – מלכה אוף סוט. (רמז, התשובה היא לא ד')"

PokerNight

New member
זה בדיוק היתרון שלך עם מחשבון פוקר...

אומרים תמיד שתמונה שווה אלף מילים אז אני פשוט אוסיף תמונה בהצלחה : )

roiebz1

New member
מה שאתה אומר הוא נכון

רק אם כאשר אתה מחזיק אס מלכה, אתה יודע ששחקן אחר מחזיק אס גם כן. זו הסיבה שהJ10 מוביל אמחיש אחרת איזו יד יותר טובה? AQ או KQ? ללא ספק AQ. לעומת זאת, במידה ואני מראש יודע שבשולחן יושב שחקן עם AA, אני כבר מעדיף לשבת עם KQ , והאחוזים שלי יותר גבוהים מהאס מלכה. קיצר.. "איזו יד יותר טובה" זה ניסוח בעייתי..

PokerNight

New member
הניסוח מעט בעייתי באמת אבל...

האמת שהטענה הזו נכונה בשני המקרים., אמנם זה תלוי במספר השחקנים (8 או יותר). ואני אדגים בתמונות. מה שקורה כאשר ישנם שמונה שחקנים או יותר הסיכוי שמישהו קיבל A או Q גודל ולכן הסיכויים לקחת את היד עם AQ אופסוט קטן, הכוח של הJT סוטד הוא בסטרייט ובפלאש מה שמשאיר לו הרבה יותר אווטס. מקווה שזה מוכיח את הנקודה.

לא בדיוק. במצב הספציפי הזה כן.

מן הסתם לAQ נשרפו אאוטים מה שהופך את הJT סוטייד לעדיף. באותה מידה אתה אשאל אותך מה עדיף 23 או AK ? אם אתה רוצה אני אצרף תמונת מסך....

PokerNight

New member
האמת שAK אופסוט טוב יותר מ23 סוטד

גם כאשר נשרפו לו שני אווטס. אבל כמו שאתה יכול לראות במקרה שמתואר למעלה JT סוטד סטטיסטית טוב יותר עבור משחק עם שמונה שחקנים או יותר (בלי להתחשב באווטס שנשרפו לAQ אופסוט). לעומת זאת בהשוואה למשל ל78 סוטד יהיו לך אותו מספר אפשרויות לסטרייט ופלאש כמו עם JT אז הוא יהיה טוב יותר מאשר AK אופסוט (בניגוד ל23 סוטד).

PokerNight

New member
פה הוצאת אווטס לJT ולכן הסיכוי שלו ירד.

העיניין הוא שזה לא משנה כפי שאתה יכול לראות בתמונה ששמתי למעלה. בשמונה שחקנים או יותר עדיף להחזיק ביד JT סוטד מאשר AQ אופסוט בהתחשב בעובדה שאתה לא יודע מה יש לשחקנים אחרים. במילים אחרות אם תמשיך לסרוק את כל מרחב הדוגמאות הספציפיות תגלה שיש יותר מצבים בהם JT סוטד עדיף על AQ אופסוט. החישוב הסטטיסטי לא תמיד אינטואטיבי כל כך במקרים האלה ובגלל זה טוב שיש לך תוכנה שיכולה לעשות את זה במקומך בלייב : )

PokerNight

New member
לעצרי ידידי אתה טועה...

הרי לAK עכשיו יש60 אחוז לנצח, מה שאתה רואה הוא בגלל הסיכוי לתיקו בין הידיים של הAK ובגלל זה לספליט פוט. תסתכל על המצב הבא: (בתמונה)

שוב פעם אתה נותן מצבים ספציפיים ?

אני הייתי מציע לשנות את הטקסט באתר בהמלצה על התוכנה הזו , זה לא ממש מריח מקצועי.

למעלה