מחשבותי הבקר עם משפחות רגב וגולדווסר

eaz1514

New member
מחשבותי הבקר עם משפחות רגב וגולדווסר ../images/Emo104.gif

ימים קשים ביותר של חוסר וודאות, יאוש וגם תקווה זהירה בלב האמהות בשעה זו 8 בבקר לפני שיוודא גורל הבנים, מי יתן וכולם טעו, מחזקת את ידיהן
ולמשפחת שליט אני מאחלת שיזכו לחבק את גלעד במהרה. אילנה אמא של רונן

מצטרפת לחיבוק

יושבת בשקט וחושבת על האמהות ושום מילה לא עוברת לי בראש רק שקט תהומי שקט של ציפיה מתוחה שקט שלפני הסערה אלוהים יהיה איתן פנינה אמא של רפולי

יפית מן

New member
בוקר טוב אם הרבה תקוה בלב עינינו

לשמים אולי ירחם ואהודי ואלעד יצעדו לעבר ההורים והשמחה תפרוץ גדרות לו יהי,לו יהי,כל שנבקש לו יהי אמן ואמן תשועת ה` כהרף עין.אפילו שחרב מונחת על צוארו של אדם על יתיאש מן הרחמים בקרוב אצל גלעד

אחשל

New member
אחרי החדשות, אחרי הוודאות ../images/Emo7.gif

למרות כל ההערכות, למרות התיאורים העובדתיים, אני חושב שאצל כולנו היה שביב תקוה שלפחות אחד מהם יחזור בחיים. לא עוד

יפית מן

New member
שלום בוקר טוב אני הבת של יפית לפני 4 חודשים

שמי הדס ביתה של יפית נפטר לי ילד החיים ברגע אחד מתהפכים כל הבית קורס ההתמודדןת של האובדן שילד חמוד ויפה תואר שלי שנחטף תוך 24 שעות אין לי מילים לתאר את הכאב שאני חשה רק מי שאבד ילד יכול להזדהות ולהבין אותי מגדלים ילד 7 שנים מטפחים משקיעים שומרים עליו בכל מקום שלא יעבור את הכביש לבד שיזהר בעת רכיבה על האופננים וכו ןפתאום בלי התראה מוקדמת נעלם לך הילד בהתחלה בא רגע של הכחשה שזה לא קורה לי אבל אחרי כמה חודשים שאת רואה שהילד לא חוזר הביתה ומיטה אחת פנויה אז את מקבלת את המציאות הקשה עברו4 חודשים וכל יום שעובר נהיה יותר קשה הגעגועים לילד קשים מאד ההתמודדות שלי עם שאר הילדים שהיו בריאים קשה לרוץ לפסכולוגית ולהתמודד עם בעיות של התנהגות כעס מצד הילדים קשהלי להתמודד עם עצמי בקושי אבל עושים הכל בשביל הילדים יש לי 2 בנים ובת חמודים ורק בשבילם מחזיקים ראש שלום הבית שלי ובעלי בעקבות המקרה לא יציב אין לי תמיכה מבעלי למה שקרה וגם לא מצד משפחתו הוא רוצה לעבור דירה ואני לא רוצה נוצרו עוד בעיות בנינו נקוה שיסכים להישאר בבית נקוה שיסתדרו הענינים בתקוה שבקרוב נזכה לביאת משיח ולתחיית המתים ואזכה לראות את מאור ילד של אור שלי קם לתחיה אני יודעת שמאור כרגע בגן עדן ליה הקבה נהנה מזיו השכינה מקוה מאור שאתה שומע אותי ותתפלל עלינו שהיה כבר טוב כבר אין לנו כוח לצרות הבוקר שמעתי על הבשורה על החיילים החטופים ןליבי איתם מהדס אמא של מאור זל ילד של אור

הדס יקרה

החיים כפי שהכרת אינם עוד הלכו לבלי שוב יחד עם ילדך מעתה והלאה מצפים לך חיים אחרים לגמריי. תחשבי על זה כעל ארון בגדים שעברה בו סופת הוריקן יש לך הזדמנות לסדר את הארון מחדש לסדר אותו מחדש כרצונך. כשישבתי "שבעה" חברה שלי שהיא דתיה חרדית אמרה לי את המשל הזה.. לא כל כך הבנתי את זה אז.. החיים שלך ימשיכו להתהפך עוד ועוד כשתוכלי וכשתרגישי מוכנה תקחי עליהם שליטה ותסדרי אותם כרצונך ועד אז ליבי איתך נסי להיות סבלנית כלפי עצמך מהנסיון שלי זה לא נעשה יותר קל אבל כפי שאמרתי לאימך יהיו הפוגות אלוהים איתך

דליה ח

New member
אבדה תקוותנו, אבל...

נכון, היתה לנו תקווה, ואיננה עוד, אבל עכשיו אנחנו למדים על ערך ה אדם שלנו לעומת של אוייבנו. ערך האדם גם כשהוא כבר לא בחיים. להורים שלהם הם שווים אותו הדבר. אני כאמא שכולה כתוצאה מטרור, חייבת להדגיש, אנחנו לא הפסדנו, אנחנו הוכחנו להם כמה שווים הילדים שלנו , בכל מצב. ליבי עם המשפחות, האכזבה תהיה קצרה, אבל ההתמודדות עם הבלתי הפיך היא לכל החיים. כמו קונטר יש המונים בלבנון ובמדינות ערב, לא הוא זה שישנה את מאזן האימה שלנו.

eaz1514

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif החיים מתהפכים שום דבר לא יחזיר אותנו

לאותה נקודה בזמן ביום בשעה שהכל השתנה, שהפכנו למיהשו אחר ממשפחה נורמלית ושמחה בחלקה למשפחה עם ילד חולה אנוש ולאחר מכן למשפחה שכולה. ונכון משתדלים למשוך את העגלה, משתדלים לחיות "חיים רגילים" ולו כדי להזכיר לכולם את הילד שאיננו, לפעמים המשא קשה מנשוא מועדים, נופלים קשה להתרומם, אבל בסופו של יום מצליחים איכשהו לקום לספור עוד יום ועוד שבוע עוד חודש עוד שנה אילנה אמא של רונן

למעלה