מחשבות אקראיות

סליידר

New member
מחשבות אקראיות

משהו שגנבתי מעונג שבת... מה הרעיון? אקראיות זה כיף. תגיבו להודעה הזאת, ובחלון התגובה פשוט תלחצו CTRL + V. מה הפירוש? אם עשיתם למשהו “Copy”, עכשיו עשיתם לו “Paste”. זה כמו שחרור התוכן התת-מודע של המחשב שלכם, ממש כמו חלומות אקראיים בלילה.

בוא ננסה

http://www.mekusharim.co.il/browse.asp?tid=8604 [אין צורך שתכנסו, בחורה לא נאה במיוחד.]

AnnabeI Lee

New member
אם היא לא נאה במיוחד אין צורך לטרוח

הרי תאכלס, זה הדבר היחיד שחשוב בבחורה...

MetalSinagouge

New member
LOL

נכון. כי עדיף שכולם יעשו חסד עם מכוערות ויביאו ילדים לעולם איתן. לאותם ילדים יהיו רעיונות אחרים בקשר לסטנדרטים לנישואין והם לא ירצו אף אחד\ת מהמכוערות שגדלו בדורן. התוצאה: הכחדה של המין האנושי. אלא אם כן המדענים ימצאו דרך לזווג תאי מין שלא שייכים לאותו מין, ואז העולם היה מתאכלס לאיתו ברקוני-אדם חביבים.

AnnabeI Lee

New member
כי עדיף להביא ילדים עם חסרי הגיון

בסיסי שילמדו את הילדים שלהם כמה יופי חיצוני זה דבר חשוב, דבר שיביא לדורות שלמים של ילדים עם בעיות פרפקציוניזם ותפיסה מעוותת של יופי, מה שמביא לזה שכל עיתון משפץ את התמונות בו וילדות בנות 12 מקיאות את ארוחות הצהריים שלהן. כל זה כמובן בעוד שכל האובססיה הזו לגמרי מסיטה את תשומת ליבם מהעובדה שילדים בדיוק כמוהם עובדים 18 שעות ביום בשביל כלום כסף כדי לייצר את הבגדים היוקרתיים שלהם, ושילדים אחרים גוועים ברעב כי המדינות שלהם לא מסוגלות לתמוך בעצמן כי הן מרוסקות ע"י מלחמות אזרחים שהיו נמנעות עם קצת מחשבה...

MetalSinagouge

New member
הבעיה היא לא התפיסה של יופי, אלא

יופי עצמו. לדוגמא אם אדם נמשך לאיכויות החיצנויות של אדם X, ואדם X הוא אדם שלא שווה לפתוח לינק בשביל לראות את התמונה שלו, מי אנחנו שנישפוט? לדוגמא בכל ציורי הרנסאנס האלה מראים נשים שמנות כי זה נחשב למעלה. היום זה נחשב למחלה, ובקרוב זה שוב יהפוך לנורמה אבל הפעם זה כי אנשים לא יכולים להתמודד עם זה. או בקיצור, אני תומך בלתת לאופי אותו מעמד של יופי. כי זה מה שכל אחד רוצה, את הטוב מ2 הצדדים. אנשים טוענים שיופי הולך עם השנים- וזה נכון. אבל אופי... לא כדאי שאני אתן דוגמאות לאנשים שהאופי שלהם נהרס עם השנים.

AnnabeI Lee

New member
רב האנשים שאני הכי מעריכה, הכי

אוהבת והכי רוצה לבלות את שארית חיי איתם הם לא אנשים ששאר החברה (המערבית אולי) היתה מגדירה כאנשים יפים. מעבר לזה, יופי זה דבר (כמו רב הדברים בעולם) שתלוי בסוציאליזציה, במה שיש סביבך ובמה שאתה לומד בתור ילד שצריך להיות. אם נשים (כי הן כרגע יותר מושפעות מזה, אבל לא רק) יבינו שלהעריך את עצמן לפי יופי זה דבר מעוות מבחינה שפיותית, ואם גברים יבינו שלא לפתוח לינק או להתעניין בפרופיל של בחורה שלא עונה על הדרישות המסובבות של העולם זה מעשה שהוא בדיוק כמו לשים טלאי צהוב על שרוולו של יהודי באירופה של סוף שנות השלושים, אז העולם שלנו יראה אחרת, ואני מבטיחה לך שכולנו נהיה מאושרים ובריאים יותר.

MetalSinagouge

New member
יופי היה, קיים ויהיה תמיד.

טוב נו, "תמיד" לא ממש מתאים פה כי שואה גרעינית עושה שפטים בכלדבר בעל צורה. אנחנו כנראה מדברים על דברים שונים. כשאני אומר יופי אני מתכוון למשל לעובדה שהמרחק בין 2 העיניים שווה לרוחב עין אחת. זה משהו שאי אפשר לטשטש עם ג'ינס ב500 ש"ח לדוגמא. זה גם יכול להיות דברים כמו צבע עור ושיער, אבלזה סובייקטיבי. בתקופת הוויקינגים האידיאל היה בלונד ואדום ואנשים (גם גברים) צבעו את השיער שלהם עם כל מיני תרכובות עישביות דוחות. בעבר גם עודף משקל נחשב למחלה, מה שהיום נחשב לפשוט מכשול קטן ואסטתי (אפילו שאנשים מגיעים למשקל 130 ק"ג ודוריטוס משולש זורם להם בדם וקורע את הוורידים.).

Gilliana

New member
,,, Beauty

Is in the eyes of the beholder... סיפרתי לכם כבר על הפרק ב-Twilight Zone שבו מראים בתחילתו בחורה שכל ראשה חבוש?

Gilliana

New member
אז הסיפור הולך כך:

בתחילת הפרק מראים את הנערה חבושה כולה, ואת הרופא שלה - שאת פניו ואת פני האחות לא מראים. הבחורה מביעה את חששה מתוצאות הניתוח הפלסטי שעברה והרופא משדל להרגיעה אותה ואומר לה שאחרי הניתוח העשירי, בודאי שהוא הצליח לתקן את דמותה המעוותת. ומה אם לא? שואלת הבחורה, או אז, מסביר הרופא, היא תילקח למושבה שבה חיים בני-אם מעוותים כמוה ותחיה ביניהם באושר. מגיע רגע האמת - התחבושות מוסרות והבחורה צורחת באימה למראה דמותה המשתקפת במראה. המצלמה מגלה לנו את פניה של אשה יפהפיה, אבל באמת יפהפהיה מדהימה והרופא ה-"מזועזע" מכך שהניתוח שוב נכשל, מנסה להרגיע אותה, תוך שהמצלמה חושפת עכשיו את פניו ואת פניה של האחות ושניהם בעלי... פני חזיר. הבחורה היפהפיה מועברת למושבה שבה חיים "מעוותים" כמוה, וכדי לקחתה לשם מגיע בחור יפה תואר בעצמו המספר לה על קולונית "מוכי הגורל" ולוקח אותה עמו לעיר שבה חיים בני האדם היפים ביותר, אולם בעיני כלל האוכלוסיה - שנראים כחזירים, הם נחשבים למכוערים ומזוויעים במיוחד.

Gilliana

New member
באמת התפלאתי שלא הגבת ../images/Emo13.gif

ד"א, ניסיתי לחפש מידע על סוכנת ה-FBI שטיפלה בעניין של הבאהיים, אבל כנראה שלא זכרתי את שמה המדוייק. תוכל להזכיר לי בבקשה?

AnnabeI Lee

New member
../images/Emo13.gif

Andrea Bocelli es en la actualidad uno de los cantantes italianos de mayor éxito en todo el mundo.

למעלה