מחשבות בחלון ליבי

מחשבות בחלון ליבי

באותו יום חורפי,כשהכל נגמר,אולי בעצם היה זה יום טיפה סתווי שתקתי.שתקתי.הדלקתי סיגריה.עץ האזדרכת שמחוץ לחלון חדר השינה שלנו ערום למחצה.המדרכות נקיות מהגשם,וריחו אף יותר חזק מאתמול. צונן פה משהו.אולי ממזג האויר.אולי מהאוירה. לא נגבת את דמעותיי.למה? הלוא, מי אם לא אתה?. אני לא יודעת מה לעשות.סיטואציה קשה. זה הסוף? אבל סוף אינו סוף.וגם לא התחלה. אולי התקדמות שההתנסויות הותירו בנו.פשוט מאוד,אנחנו מתקדמים ושוקלים צעדים קדימה על פי מה שכבר עברנו. אבל איך זה מתקשר לעניין? זה לא מקל על הגעגועים. ויש לי.הרבה. חלק מס´ 2 יגיע עוד מעט just call me an agel,of the morning

מחשבות בחלון ליבי - 2

מה זו השגרה? איזו שגרה יש לי בלעדיך? אין לי תוכן,ואני לא מוצאת עניין.אני עדיין מחכה לך. אני יודעת שזה לשווא שאחכה לך.שאצטרף אליך? תסתדר שם? לבד? בלעדי? בעצם,אתה לא לבד, הייתם שלושה. הלכתם שלושה. לפי הסיפורים והמיתוסים,אתם אמורים להנות,לחיות ללא דאגות. "לחיות" איזו מילה מצחיקה.איזו משמעות היא מקבלת פתאום. בטח שכחת אותי,בעצם,לא נראה לי כל כך,אתה מופיע לי כמעט כל לילה בחלום,אולי זה מכוח ההרגל שלך וכבר אין לך יותר מודעות למה אתה באמת מגיע לחלומותיה של הבחורה המסוימת הזו. ואולי זו אני,אולי אני פשוט ממציאה את דמותך ,כאילו שמכריחה עצמי לראות אותך. סבלנות, גם חלק 3 יגיע just call me an angel,of the morning

מחשבות בחלון ליבי - 3

אומרים,שלב שבור הוא לב שלם,אני שואלת,מה קורה כשהלב מרוסק? אי אפשר לחבר את כל החלקים. תמיד ישארו שביבים שלא נוכל לחבר בחזרה,הוא אף פעם לא יחזור לקדמותו. ישארו בו חללים. חללים שאתה הותרת. חללים שלעולם,אבל לעולם לא יושלמו. אז איך בדיוק הלב המרוסק יהיה לב שלם?. אתה היית העולם שלי.אור השמש,ילד ירח, בנה של איילת השחר. לא רוצה לשמוע את הקלישאות שאומרות "לנצור את הרגעים היפים" או "להזכר באהבה שפרחה ביננו". לא רוצה! . מה? להזכר איך שכשראיתי אותך פעם ראשונה, התאבנתי?, שהתאהבתי בך ב "בוקר טוב" הראשון שאמרת לי? שבפעם הראשונה שהעיניים שלך הביטו בי הרגשתי איך העולם כולו מסתובב ורועד תחת רגליי?,למה שאזכר בזה? כדי שיכאב לי עוד?, שאחרי הנשיקה הראשונה שלנו הייתי בכזה high,שמעולם לא נראה בי?. וכשהלכת,כשעזבת הרגשתי כאילו שאני עומדת לאבד את שפיותי.כל תנועה שעשיתי נעצרה,למעשה,אני עדיין תקועה באותו יום. כולם המשיכו כהרגלו של עולם ואילו אני עצרתי מלכת. משגעת אותי הקלות הזו,הבלתי נסבלת,איך שעולם כמנהגו נוהג,בלעדיך!. אין דבר כזה יותר "סדר היום".אין סדר.אין לי יום,כל הלילה,גם אמש,לא נרדמתי,חיכיתי לבוקר שיבוא, לאור השמש. תחזור כבר,תחזור!! כולם מחכים,כולם מתגעגעים. האנשים,ההרים,הנחלים,שביליה של הארץ שכל כך אהבת,שרצית,שדאגת שכולם יאהבו אותה ממש כשם שאתה אהבת. הכרת כל שביל,פרח וציפור בארץ הזו. איך יכולת לעזוב אותנו? ככה סתם,אפילו מבלי להיפרד. אתה חסר לי.לנו.להם. לי!!!. זה היה הסיפור. תיכף תבוא ה שירה. just call me an angel´of the morning

הלילה הזה - א´

הגיע הלילה ואיתו השתיקה שתיקה חרישית,קשה,שתיקה חלשה פרפרים רוקדים בריצוד האורות שיר ישן שמתנגן,מעלה זכרונות במבט ראית מה עובר עלי בנשיקה ידעת את מאווי מלבי שמעת רחשיי אמרת שתמיד תהיה איתי,עימדי ונתתי לך את האהבה בכל מאודי just call me an angel,of the morning

ה מוזה

New member
לב שהתרסק ..לעולם יישאר מרוסק.

לב שבור הוא לא לב שלם ולב מרוסק לעולם יהיה כזה. וכל שנוכל הוא לנסות להדביק פה פאצ´ ושם פאצ´ להסתיר קצת השברים לפעמים נצליח יותר לפעמים נצליח פחות כמו בובת חרסינה שבירה ועדינה שנשרה לה מיד של ילדה נשברה לרסיסים ,לחתיכות קטנות מנסים להדביק אותה היא אכן שלמה , עומדת לה ככה יציבה אך אם נתקרב ונביט בה בשימת לב סימני השבירה עדיין שם .. ככה גם הלב ...שמתרסק אין כאב שנשכח ונעלם כלא היה אין צלקת שנעלמת בדרך פלא ואין אהבה למי שהלך ולא יחזור מתמוססת ומתאדה לחלל הריק היא שם ..בין רסיסי הלב ובכל יום שעובר ובכל לילה שמזדחל אספי רסיס ..ועוד רסיס.. עד שליבך יתאחה .. ובבוא הזמן יוכל להכיל בחדריו אהבה אחרת שתלטף את הרסיסים עד שיהיו פחות כואבים .. מלאכית הבוקר .. כאבך הוא כאב של נשמה אוהבת וכמחווה אוהבת שחררי אותו שיוכל לנוח בשלום על משכבו ..

הלילה הזה -ב´

ירד הלילה והרחוב נדם שקט ברחוב,אין קול,אין אדם עץ האזדרכת-מפאת העונה- במלוא מבושיו בוכה על הבטן,מתהפכת על הגב מתי תגיע? עוד מעט כבר השחר יפציע כוכב חיוור מציץ מבין אלומות האור ושאר הכוכבים כמעט ולא יצאו,אולי בגלל הקור just call me an angel,of the morning

הלילה הזה -ג´- ואחרון

ונותרתי עם הלילה הזה הלילה הקשה עם כל שתיקותיו עם הפרפרים והאורות עם המבט והמחשבות עם הלילה הזה וכל שיריו והשקט שעובר ברחובותיו עם הלילה הזה והזכרונות עם הלילה הזה ושלושה ארונות,מכוסים ברגבי אדמה עם הלילה הזה שלא מוצאת בו נחמה עם הלילה הזה והכוכב והוא שהלך למען ה "ארץ שנאהב" והלילה הזה והלילה הזה,עם כל שתיקותיו עם הלילה הזה just call me an angel,of the morning

ה מוזה

New member
"הלילה הזה וכל שיריו "

כל הכוכבים מילים: דוד ד´אור לחן: דוד ד´אור רוצה אליך ולא יודע איך עוד לא, עוד לא את לא יודעת כמה זה כואב עכשיו, אצלו... כל הכוכבים נופלים כל האמיצים עוזבים על מי שצעק, שותק כל מי שצחק, בוכה. הוא גר קרוב אבל הוא לא אתך עוד לא, עוד לא כולם יודעים, את בשבילו עכשיו הכל, הכל...

למעלה