מחשבות בעקבות ביקורו של הביבר

בלבלות12

New member
מחשבות בעקבות ביקורו של הביבר

בעקבות ביקורו של הביבר התחלתי להתרגש קשות ולהיזכר בקרקס. דמיינו לכם-השנה 95 והדבר הכי חם בפופ האירופי מגיע לארץ! איך אנחנו היינו מתנהגות? האם היינו מצליחות למלא את פארק הירקון? להזכירכו, גם אז אמרו שבעוד 5 שנים אף אחד לא יזכור אותם (מה היה נכון-זכרו אותם אחרי 10 שנים). יושבת עם המשפחה של בעלי ומרגישה כמו שגרירה של הבנות המשוגעות האלה-אני אשכרה מרגישה צורך להצדיק אותן, הרי בעוד חודשיים וקצת אהיה באותו מצב! פעמיים!

orlyshka1

New member
#מחשבות שלי

אני התפדחתי לראות אותן, זה הביך אותי, כי הן נראו מפגרות לגמרי, אבל אז אמרתי לעצמי, בואנה את נראית אותו דבר כשאת רואה את הבנים! אז מי שמך לשפוט??? מאז אני מנסה למצוא צידוק בוגר ואינטלגנטי לאובססיה שלי... חוץ מזה, אני חושבת שאז היינו בכיף ממלאות את פארק הירקון. היום? אני לא בטוחה. זה בעיקר מילא אותי קנאה. למה המפגר הזה יכול לבוא, וטט לא?? וכן, קצת הכניס אותי למשבר זהות

בלבלות12

New member
משבר זהות?

משבר מסוג "מה אני, בחורה אינטליגנטית ובוגרת, עושה פה ב5 בבוקר באוהל ליד איצטדיון כדורגל?" האמת היא שזה לגמרי נושא לעבודה אקדמית רצינית שאפשר לעשות במיוחד עלינו-הערצה לאורך זמן והשפעותיה על האישיות. אח, כמה חבל שאני לא במדעי החברה...

orlyshka1

New member
כן, בדיוק

וזה יכול להיות מעניין, לעשות עבודה כזו. חבל שאני כבר לא באקדמיה.... כמה בנות אנחנו? יש מדגם מייצג? רוב הזמן אני מקדשת את האובססיה בססמא שצריך להגשים חלומות, אבל כשראיתי את בנות ה 16 האלה, פתאום הרגשתי שאני רואה את עצמי במערומיי... בגלל זה אני משתדלת לדבוק בדיונים פילוסופיים ותאורטיים, כדי להדגים לעצמי כנראה שלא אבדה שפיותיי לחלוטין. ושאני לא הפתטית המזדקנת שאני מצטיירת במראה....

בלבלות12

New member
לא, אנחנו בכלל לא פתטיות!

והאמת-מי יכול לשפוט מה עושה טוב לכל אחד ואחת? בחודשים האחרונים יש קצת יותר אור בחיים שלי. ז"א, יש משהו לצפות לו ואני חושבת שהרבה אנשים היו רוצים את זה בתוך חיי היום-יום האפרוריים. בכל זאת-הייתי מאוד רוצה לקבל תשובה מה גורם לילדות בגיל ההתבגרות לחפש ולמצוא להן אליל-ומדובר בילדות מכל מיני רקעים, למה זה תמיד מתבטא בהיסטריה ומה קורה אח"כ-למה חלקינו עוד פה וחלקינו הדומם מתכחש לגמרי למה שהיינו פעם. אם אענה לעצמי-אני אפילו לא יכולה להתחיל לתאר לעצמי שהם היו באים לארץ! כנראה שהייתי מתה או בורחת מהבית, כי אין סיכוי שההורים שלי היו נותנים לי ללכת להופעה.

orlyshka1

New member
"אור בחיים שלי"

מתאר את זה בדיוק. הם עושים אותי שמחה. וזה הצידוק שלי למה שאני עושה. למרות שלפעמים, אני מצליחה לראות את עצמי בעיניים של אחרים,ואני מודה שזה קצת מביך. הבוסית שלי (שגם היא חולה בבארלואית) אומרת שנתקענו שם כי זה נקטע באיבו. כלומר, לא היה לנו קלוזר, לא אנחנו בחרנו להפסיק להעריץ אותם, הם בחרו בשבילנו, ולכן נתקענו בשלב הזה. זה יכול להיות באמת מעניין. אני לא הייתי שואלת את ההורים שלי, גם אז. הם ידעו שאין מה לדבר איתי כשזה נוגע לבנים.

בלבלות12

New member
איך יכול להיות לנו קלוז'ר?

אני מרגישה שזה קצת כמו אהדה לקבוצת כדורגל-את לא מחליטה יום אחד שהפסקת לאהוב אותם. כלומר-את כן, אבל אז הם מוציאים אלבום וגארי שר ככה שבא לך למות במקום ושזה יהיה השיר שינגנו בהלוויה שלך.

אז כככה

כן ,ג'סטין ביביר הוא עולב ! סורי אבל הוא כזה. השירים שלו מעפנים ,הוא בעצמו עם כריזמה של קישוא. בחיי לא יודעת איך הוא נהיה כזה כוכב . הוא כזה לא .. אבל לגבי המעריצות שלו כל מה שיש לי לומר זה ,הייתי שם ואני מבינה אתכן לגמרי. אם טייק דאת היו באים לארץ בשנות ה 90 אני הייתי בדיוק כמו הבנות האלה ,מחכה להם שעות במלון רודפת אחריהם לכל מקום. והיום הטירוף הזה מתבטא בזה שאני טסה עד לונדון לראות אותם לייב ומוכנה לבלות לילה באוהל ליד איצטדיון כדורגל אבל לא אומרת את זה לכל העולם כי כל העולם לא יבין. בשביל זה יש אתכן שלא תזימנו לי את האנשים עם החלוקים הלבנים שיקחו אותי רחוק מכאן ,אתן פשוט תשאלו נו אז עוד כמה ימים נשארו ואני אשיב (75!!!!!)

בלבלות12

New member
75!

אבל האם באמת אנחנו יכולות לשפוט עכשיו אם ג'סטיןם הוא עולב? בואי נאמר את האמת, DWUL הוא לא פאר הבריאה. קצת קשה לי לדבר על כריזמה-כי אני מאוד לא אובייקטיבית, למרות שאני לא מאמינה שיש אדם אחד על פני האדמה שיגיד שרובי לא כריזמטי בטירוף. ומה נגיד אם ג'סטין יעשה את הדרך של רובי בעוד 5 שנים יוציא דברים כמו come undone?מורי-את לא מרגישה צורך להגן עליהן בפני אנשים כי הן בדיוק, אבל בדיוק אנחנו לפני 16 שנה?

אני אסביר לך למה ג'סטין הוא עולב

עזבי בצד את הליריקה "המדהימה", עליה אנחנו באמת לא יכולות לומר כלום
ביחוד לא אחרי שירים כמו DWYL או פרומיסיס או OYTL בקיצור הבנת אותי נכון?! ג'סטין ביבר הגיע לפה ביום ראשון וכל מה שהוא עשה זה להתלונן על זה שהפאפרצי מציקים לו ,שלא כיף לו ושלא נותנים לו פרטיות לטייל. ואני אומרת WTF ? אתה כוכב פופ ענקי ! אתה אמור לדעת כבר שלכל מקום שתלך אליו יגיעו גם הפאפרצי. צר לי אבל אתה אמור למרוח על עצמך חיוך גם אם לא בא לך (לך תלמד מטייק דאת של שנות ה 90 ורבוי ווילימאס בפרט איך עושים את זה טוב.) הוא לא אמור לריב כל היום עם התקשורת, הוא אמור לנצל את הבמה הזאת ולהראות שהכל טוב. ובמקום זה כל מה שהוא עשה זה לקטר. ווואלה היחסי ציבור שהוא עשה לנו הם מהגרועים שיש. כאילו הוא עשה טובה בזה שהוא הסתובב פה בחוץ , צר לי אבל להגיד שבגלל הפרפאצי אתה תשאר כל השבוע בחדר שלך במלון באמת מראה שאתה ילד בן 17 ,סליחה ,7 .. בתכלס עם כל כמות הקיטורים שלו איזה אמן גדול ירצה לבוא לפה ?? אז כן אני חושבת שהוא עולב . ואת יודעת מה ,אם עוד חמש או משהו שנים יצא לו שיר כמו CU זה יהיה סבבה. העניין הוא שאני לא סגורה על זה שהוא יהיה פה עוד חמש שנים.. ושוב אמרתי , אני מבינה לגמרי את המעריצות שלו. שנמסות מכל פלוץ ושכל כך נהנו ממה שהן קיבלו פה. יש לי חניכה לשעבר מהפנימייה שהדרכתי בה שהעלתה ממש אתמול לפייסבוק שלה תמונות מהימים האחרונים ורואים כמה כיף לה וכמה היא נהנתה . ואני שיא המפרגנת כי אני הולכת להנות בדיוק באותה צורה בקיץ. העניין הוא שלכוכב שלהן אין סטאר קוולטי ,הוא פשוט קישוא מיובש! חסר אישיות נחמדה. ודואג להזכיר לנו שהוא בסה"כ ילד בן 17 . ואפילו רובי שהתחיל את הדרך בטייק דאת באותו גיל לא היה עד כדי כך מפגר ..

בלבלות12

New member
OYTL הוא שיר אדיר!

רק שהוא היה גדול עליהם בכמה מידות אז... ילדים בני 20 שרים על "תבחר את אהבתך בזהירות". אהבתי אותו מאוד באולטימייט. קשה לי לשפוט לגבי ג'סטין-לא מכירה אותו בכלל ולא רוצה להכיר. אבל נוטה להסכים איתך לגבי סטאר קווליטי-למרות שטייק ד'אט הקפידו בכל ריאיון ובכל תוכנית טלוויזיה להתנהג כמו חבורת ילדים מפגרים (וחוצפנים!)-טוב, בואי נודה באמת, בעיקר רובי הציג את החזות הזאת. אני חושבת שהיום פשוט הרבה יותר מקובל להתבכיין באופן כללי והבכיינות שלו נובעת מעלייתו המהירה מאוד (לעומת הבנים שלנו, שדרכם לא היתה קלה למרות היותם מוצר מוצלח עד מאוד). היום בהסתכלות לאחור קשה לי לומר מה היה כ"כ מיוחד בהם ולמה לא בחרתי למשל באיסט 17. היה שם משהו שנייג'ל המניאק ידע לזהות ואני טרם למדתי. אז מהו אותו סטאר קווליטי?

orlyshka1

New member
כנראה שהיה בהם משהו

בכל אחד היה משהו מיוחד, וכנראה, וקשה לי להודות בזה כי אני לא רואה את זה, שלג'סטין יש משהו כזה. אם מסתכלים על רובי זה קסם שלא נגמר, ככה גם מארק (בימים ההם בכלל...), גארי.... טוב, הוא בדיוק הטעם שלי, והוא מקרין אינטלגנציה מוזיקלית שקשה לעמוד מולה (את זה נגיד אין לג'סטין בכלל, ולא משנה שאני גם לא רואה את הקסם שבו) והווארד וג'ייסון... בימים ההם.... זה כנראה הספיק להיות רקדנים כוסונים. הם היו מוצר מעולה, ואני לא רואה את ג'סטין ככזה, אבל כנראה שאני כבר לא בגיל המתאים...

Barlowen

New member
צודקת ב100%

אני זוכרת את גרי אומר בסרט שלא משנה כמה זמן נימשכת התהילה שלך אתה צריך ליזכור לנצל אותה טוב מה שהג'סטין ביבר הזה עושה להפך...כי הוא רק מקטר כל הזמן,ואתם עוד תיראו שהוא עוד יעשה בעיות בעתיד...

אני אגיד לכן משהו..

כל הפילוסופים אומרים שאנשים שמרגישים בתוכם ילדים הם אנשים עם שאיפות יותר גדולות שחיים יותר את החיים ונהנים מהם יותר!!! אל תשאלו אותי את שמות הפילוסופים
בקיצור ביום האחרון לחיינו רק אנחנו נרגיש האם נהנינו מהחיים או חשבנו כל הזמן מה אחרים יגידו וויתרנו על עצמנו!!! לכן do what you like do what you want!!!! ותעשו חיים בהופעה ותצחקו ותשתולללו כמו שאתן מרגישות!! ואז נחזור לפורום ונתחרפן על ההופעות ביחד

למעלה