מחשבות הגירושים הביאו אותי לחשוב

ש ק ד ב ת

New member
מחשבות הגירושים הביאו אותי לחשוב

שאני כבר לא מאמינה בנישואים שיכולים להמשיך שנים(מה לחיות יחד עם בוג אחד כל החיים?! נשמע לא הגיוני) או לחילופין הביאו לי לתהות עם קיים מושג האהבה.. מה דעתכם על כך?!
שקד

גמ לי זה לא נראה הגיוני..

כאילו זה לא הגיוני שאפשר לסבול בנאדמ במשכ 50 שנה
כאילו שנה שנתיימ עוד פסדר.. אבל חמישימ
איך אפשר
כאילו אני לא מצליחה למצוא סיבה אחת! וזהו..
סימה את דבריה,
צריכה לסתום
-
-

ש ק ד ב ת

New member
../images/Emo20.gifברוכה הבאה../images/Emo20.gif

אז קודם כל ב
ר
ו
כ
ה ה
ב
א
ה
לא הצגת את עצמך באופן פורמלי..אלא השתלבת תוך כדי הענות להודעות בפורום. אז הרשי לי להציג את עצמי,אני שקד אטינגר בת 16 וחצי מהרצליה. ההורים שלי התחילו את הגירושים לפני שבע שנים והשכילו לסיימם לפני שנתיים. אני גרה עם אמא וכמעט ולא בקשר עם אבא.. אני מחזקת אותך על היכולות שלך לכתוב בפורום תמיכה שכזה,אני יודועת כמה זה קשה לעיתים להיפתח לנושא,לכתוב עליוו,לדבר עליו,ולכן קבלי ממני חיבוק חם,אוהב ותומך-רק בשביל ההתחלה
.. ובקשר להודעותייך, יצא לי לאחרונה לראות ולבחון כל מיני זוגות שנשואים,ויצא לי לראות שלעיתים זוג ,חי תחת קורת גג אחת,מנהלים חיים כסדרם,אך אינם מחליפים ולו מילה אחת.. לעומת זאת,אלו שחיים,שמחים,מנהלים שיחות ובעצם תקשורת אלה דווקא הזוגות שלאוו דווקא נשואים.. אני לא רוצה להיות כמו הזוג הראשון שתיארתי הנ"ל.. ואולי עד אז יעבור לי המחשבה הזאת קראי את דבריה של לימור ,הם מראים פרספקטיבה שונה של העניין וזכרי,
you just call out my name and you know wherever I am, I´ll come running just to see you again. winter, spring, summer or fall all you got to do is call and I´ll be there, you´ve got a friend
שקד

מממ..

אני רוני
הבעיה היא שההורימ שלי לא ממש פרודימ..כאילו אני יכולה להגיד שהלוואי שהמ היו אבל לא משנה
סתמ ממ באתי לכאנ כי הייתי חייבת להגיב להודעה מסוימת של ילד מסוימ וראיתי את ההודעה שלך אז הגבתי כי פתאומ חשבתי על זה ברצינות! כאילו ממ בקיצור מה אכפת לי להגיב?? ואני עדיינ לא מאמינה שאפשר לסבול מישהו יותר מארבע שנימ וזהו! חח רוני אין לך סיכוי להתחתן איתי! חח סתמ אותך אפשר לסבול 40 שנה
אז ברוכימ הנמצאים ובלה בלה ואני אולי יכתוב כאן לפעמימ! וזהו :)

Silviya Bamper

New member
המחשבות שלי בעניין

קודם כל ניסיתי לפרש לעצמי מזה בוג... בן זוג, בוגר, בוגבו, בוגי?! העיקר שהבנתי את הרעיון... אחרי שקראתי את ההודעה חיפשתי אנשים שאני מכירה שנשארו נשואים וישר צצו בראשי סבא וסבתא מצד האמא (אני בכוונה לא מזכירה את ההורים של אבא כיוון שלא רואים ממש אהבה באזור...) שאני מסתכלת עליהם אני פשוט לא מפסיקה לחייך. הרבה פעמים יצא לי לחשוב על המושג "אהבה" אם יש אין, מתי זה כבר יבוא... ואז רגע לפני שפיסת התמימות נמחקת והחלטתי שאין בפרוש אין אהבה, אני חושבת על סבא וסבתא. על איך שהם מסתכלים אחד על השנייה על המבט הזה בעיניים שרק אור יש שם ועל החיוך שיש להם כשהם מדברים. אני כ"כ מעריצה אותם, כ"כ מעריכה את היחסים שלהם ועוד בגיל שלהם (שניהם כבר עברו את ה70-75). הם האנשים היחידים שאני מכירה שבאמת נשואים ואוהבים (עכשיו עולה במוחי smd נראה לי שהוא ייתן לך תשובה נאותה...). אני מכירה עוד זוגות נשואים אבל אני לא רואה הרבה אהבה בשמיים שלהם. לכן, אני חושבת שלפעמים ואולי לעיתים קרובות מידי האהבה הופכת אחרי כמה זמן להרגל. וכאשר נכנס ההרגל הם מאמינים שזו בין היתר גם אהבה. אני לא מכלילה בשום פנים ואופן. אני מאמינה שיש אנשים שבאמת ובתמים אוהבים וחיים את (ועם) האהבה שלהם כל יום. שקד, הלוואי והייתי יכולה להישאר תמימה ולאמין שאני בטוח אמצא את אהבת חיי. אך דבר אחד אני יכולה להבטיח לך- שמההכרות הקצרצרה שהייתה לי איתך את (והאישיות המדהימה שלך) לא תקשי על האהבה לדפוק על חלונך. אז תשימי לב טוב טוב
יש אי שם מישהו חושב עלייך מישהו רוצה אותך נורא יש אי שם... יש אי שם מישהו חולם עלייך מישהו אוהב אותך כל כך
יש אי שם... אז אל תבכי הלילה
ראשך הניחי כאן כוכב נופל מאיר את עינך
שואל- "לאן?" ומה תבקשי מלמעלה? אם זה אותי אז הנה אני שלך מזמן... שיר לך שר שיר עצוב סנטימנטאלי שיר שלא משאיר אותך לבד שיר לך שר. השחר מחכה כבר מעבר לפינה השמש מסתובבת עכשיו
בעוד תנועה אני מסתכל על פנייך את חלונך מלטפת קרן אור קטנה יש אי שם מישהו חושב עלייך מישהו רוצה אותך נורא יש אי שם... אני לא יודעת אם זה יגיע אליי מתישהו אבל הסיכוי אכן קיים. מי ייתן ובעוד כמה שנים תסתכלי על ההודעה שכתבת כשאהובך לצידך ואז תחייכי ותגידי... "בטח שיש אהבה" אוהבת (אצלי אלייך זה קיים!), לימור.

Skate Till Die

New member
תגובתי בנושא

דבר ראשון אני רוצה שכולם ימחאו פה מחיאת כף על כך שחיפושית על הירח התקבדה להיות איתנו (זהו כבוד גדול לכולנו)
דבר ראשון גם אני לא ממש האמנתי נישאואים ממושכים אבל אני הולך לפי הגישה הזאתי שלי
לכל אחד יש שם אחת שאיתו/ה הוא יכולה להתחבר (לא ככה יא ראש כחול) שהם מבינים אחד/ת את השני בלי לדבר שזאתי האהבה אמיתית שלו/ה . חוץ מזה שנישאואים אפשר למשוך עם שומרים עליה ומוסיפים עינין לנישאואים וכל הזמן דברים חדשים. טוב זהוי דעתי יש לכם בעיה אז תפנו להנהלה

ש ק ד ב ת

New member
מה שאת עושה לי

את לא יודעת כמה את עוזרת לי,את לא יודעת כמה את תומכת,כמה את חכמה,כמה את כשרונית.. אין פלא שאם כאלה סבא וסבתא,על אמא ואבא אני עדיין לא מכירה מספיק כדי לבחליט,אבל אם כאלה סבא וסבתא אין פלא שיצאה להם נכדה כזאת.. קראתי כרגע הודעה של נערה יקרה ומדהימה שהצליחה בכמה דקות למשוך אותי חזרה ממעמקי עולם הדממה... ההודעה ממנה החזירה לי כוחות ואופטימיות וחשתי כי אני עולה לאט למעלה מתוך המעמקים... זה לא פשוט ולא באחת קורה... זה לאט ובזהירות עם תחנות ביניים (בדיוק כמו בצלילה)... רוצה לאחל לך, ערב טוב ויפה ומוצלח !!!
רוצה לאחל לך לילה קסום מלא אהבה ורוגע
את שנתת לי יד ושלית אותי מתוך הים... הנה שיר אחד שמוקדש במיוחד בשבילך... מוקדש באהבה ללימורוש דברים שרואים משם לא רואים מכאן (מילים: יעקב רוטבליט, לחן: מתי כספי)
לקחת את ידי בידך ואמרת לי: "בואי נרד אל הגן". לקחת את ידי בידך ואמרת לי: "דברים שרואים משם לא רואים מכאן". ניגנת לי שיר על הגיטרה וקולך רעד, רוח בי קמה, רוח שרה, והזמן כאילו עמד. ואני עוד זוכרת כל טעם וריח, את חלקת השדה לאור הירח. קול התן מן הואדי וכובד הפרי בבוסתן - דברים שרואים משם לא רואים מכאן. הייתי לבדי ודרכי אבדה לי, ובאת, באת לי בזמן. הייתי לבדי ודרכי אבדה לי, דברים שרואים משם לא רואים מכאן. נתת לי יד, הראית לי דרך להמון דברים, הבאת חיוך יפה כמו פרח וכוח להאמין ! ואני עוד זוכרת את השיר ששרת, את החלק הטוב מכל מה שאמרת. היי מלאך בשטן - התשוב לעצור את הזמן ? דברים שרואים משם לא רואים מכאן. לקחת את ידי בידך ואמרת לי: "בואי נרד אל הגן". לקחת את ידי בידך ואמרת לי: "דברים שרואים משם לא רואים מכאן." דברים שרואים משם - לא רואים מכאן...
סופ"ש מצויין ורגוע לך לימורוש הטובה והנפלאה !!! בזכותך שבו ועלו לי כמה חיוכים, ...
מאחלת סופ"ש רגוע, מצויין ומוצלח לכולנו !!! שולחת כמה חיבוקים חמים ונשיקות
שלך באופטימיות זהירה (חוזרת לאט) שלך באהבה גדולה
שקד

missundaztood

New member
...........

כשאני חושבת על זה, זה לא מסתדר, לא נראה הגיוני שאפשר לחיות עם אותו אדם כל החיים, כ"כ הרבה שנים-אבל עובדה, יש אנשים רבים שחיים יחד במשך 50 שנים ואף יותר ולא מפסיקים לאהובה אחד את השני. קשה לי להאמין שמישהי כמוני, שזקוקה לשינויים בתכיפות תהיה מסוגלת לחיות עם אותו אדם במשך זמן רב כ"כ.

למעלה