מחשבות והרהורים לפני ניתוח לב

מחשבות והרהורים לפני ניתוח לב

ראשית,איני מאמין שאני כותב כאן.(שוב). הנה הבעייה/ההתלבטות(ואני חייב לציין שלפחות מבחינת ההגיון ....עוד יש לי ובי)אני מניח שאני יודע את התשובה,אבל.... עקב מום לב מולד,שלפי מס' קרדיולוגים מומחים החמיר (ואף גרם לי רק למס' התעלפויות),הומלץ לי לעבור צינטור אבחנתי ולאחריו ניתוח לב(להחלפת מסתם). אם איני עושה מאמצי יתר,אין כל בעייה. אי די חושש וחרד מהניתוח ויותר מההחלמה. זאת,למרות שנאמר לי כי לאחר הניתוח אחוש בשיפור משמעותי. בנוסף,יש לי ידידה שהיא הומאופתית ובעבר מאוד עזרה לי (ואפילו חשבתי שאנחנו חברים....הייתי נאיבי ) שאמרה לי כעת (ומבלי בכלל שראתה את תוצאות הבדיקות שעברתי) ש"אין כל בעייה ואתה בכלל לא צריך לעבור ניתוח" וש"אם תפנה לחברה שלי שהיא מעין "עוזרת רוחנית" וסוג של "מגדת עתידות" - היא ורק היא בלבד בכוח אמונתה תסייע לי. בכלל - האם יש מצב ,(על אף מס' חוות דעת קרדיולוגיות) שניתן לפתור הסתיידות קשה במסתם אאורטלי בלא ניתוח ?? ההגינות מחייבת אותי לציין שבעבר כשהייתי במצב מנטלי לא קל,נעזרתי הן בטיפות הומאופתיות והן נהגתי (אחת לתקופה) לבקר אצל אותה אישה ולזכות בברכתה. ואכן,מאז הרגשתי השתפרה,למרות "מעידות" קלילות. אני אפילו מתנדב ועוזר לבחור נכה אחת לשבוע. אשמח לקבל תשובה ובהקדם. השקדן המקורי

מחשבות והרהורים

שלום שקדן מקורי אני לא בטוח אם הבנתי למה אתה מצפה. שאתן לך עצה מקצועית בלי לדעת את כל הפרטים ? טיפול הומאופתי לא צריך להינתן על ידי ידידים אלא על ידי הומאופת מקצועי ואוביקטיבי. וזה לא כולל 'טיפות הומאופתיות'. אם אתה בעצמך מעיד שאותה יועצת עשתה לך טוב אז למה לא ללכת אליה. כמובן שזה צריך להיתמך גם בבדיקות הרגילות. בברכה שמואל שלו - מנהל הפורום

תשובה לשמואל שלו

לילה טוב מר שלו ההגיון שלי אומר שאם יש בעייה כמו "הסתיידות קשה והצרות של המסתם האאורטלי ואי ספיקה"" - אזי אין מנוס מניתוח. והתייעצתי עם מספר קרדיולוגים ולא רק מנתחים....בסך הכל מדובר במום מולד שייתכן והחריף גם בעקבות כימותרפיה שקיבלתי ( ארבעה קורסים) לפני ארבע שנים עקב לוקמיה חריפה מילואידית. אז מאיין אותה הומאופתית מתהדרת שהיא יכולה למנוע את הניתוח ועוד להמליץ לי על מגדת עתידות שתפתור לי את הבעייה. וכששאלתי אותה אם היא מעוניינת לראות את תוצאות בדיקת האקו ואמרתי לה שהתעלפתי ואיבדתי את ההכרה היא אומרת שאין כל בעייה - תמהתני !! השקדן המקורי

yigalak

New member
אתה הרי יודע את התשובה

מגדת עתידות יכולה להגיד את העתיד אך לא לרפא אותך ממצב של הסתיידות מסתם בלב היא גם יכולה להגיד לך שהיא יכולה לרפא אז מה ? גם אני יכול להגיד את אותו דבר ואני לא מגיד עתידות וגם לא הומיאופת מה גם שאתה מציג מצב בריאותי כללי "מעורער" במקצת לוקמיה, טיפולים כימותרפיים ... עלפונות הנובעים כנראה מאי אספקת דם תקינה לרקמות הגוף עקב הסתיידות המסתם אני לא הייתי משחק עם זה ההומיאופתיה (הקלאסית ) תוכל לעזור לך להתמודד עם הניתוח - לפני תוך כדי ואחרי , ואחרי , ואחרי אבל מהניתוח יקירי נדמה לי כי אינך יכול לבטל אותו. בחר הומיאופת שילווה אותך ולך תקן את המום המולד - כי הומיאופתיה לא עושה יש מאין ומה שנולדת איתו אינו בר תיקון בהומיאופתיה (תקנו אותי אם אני טועה )

המלצות

שלום לך קשה לי להאמין שהומאופת קלאסי מוסמך יתן לך המלצות כמו אלו שקיבלת נוכח מצבך הבריאותי. אין שום קשר בין הומאופתיה ולעצות כאלו ( הגדת עתידות, ייעוץ רוחני...). אמרתי שאם משהו עושה לך טוב ( ויהיה אשר יהיה ) עשה אותו, אך זה חייב להיתמך גם בעובדות בשטח. כלומר, מימצאים רפואיים. האחריות מחייבת שאם זה לא קורה אז יש לעשות הכל כדי להבטיח את שלומך. בברכה

למעלה