אורני המקורית
Active member
חשה צורך לשתף אתכם בדעה שגיבשתי בנושא. היה טעים אבל הייתה הרגשה שזוהי מנה שלא מתאימה לשום קטגוריה. מנה בשרית אבל עיקרה ביצים. סוג של חביתה משודרגת. לא התאימה לי כחלופה למנה עיקרית של שבת. ביום שישי חיים כהן הביא בהשראתה את הקציצות של אימא שלו שמאופיינות באותו תיבול של בצל ופטרוזיליה, והבנתי שמה שריגש אותו באודישן, היה טעמי העיג'ה אבל הם חיברו אותו לאותן קציצות. לדעתי אכן כדאי להכין קציצות בשר של ממש, עם או בלי לחם שרוי וסחוט, ולשנות את יחסי הכוחות בתוך הקציצות - יותר בשר ופחות ביצה. חיים כהן הוסיף את הלחם וטיגן את הקציצות. אני מתכננת לוותר על הלחם ולאפות את הקציצות. לא יודעת אם אעשה זאת לכבוד השבת הקרובה (יש לי תכניות אחרות המשלבות בשר טחון) או בשבת שאחריה. כמובן שאדווח.