מחשבות,זכרונות

blonda3

New member
מחשבות,זכרונות ../images/Emo98.gif../images/Emo35.gif../images/Emo68.gif

כשהיינו חברים אני והגרוש שלי היתה לו ידידה טובה מימי הלימודים שהיתה מתקשרת אליו כל לילה בשעה 11....והם היו משוחחים..... השיחות היו מתארכות והוא כאילו היה שוכח שאני שם.... היה להם קשר מאד מיוחד לדעתי זה היה קשר של אהבה אלא שהיא אז כבר היתה-נשואה..... אולי אפילו כבר עם ילד אחד לא זוכרת עכשיו... קינאתי בהם בקשר שלהם.... ולמרות זאת התחתנתי איתו. היום אני יודעת שעשיתי טעות. שהסימנים הברורים היו שם כבר אז ושלא הייתי צריכה בכלל להמשיך את הקשר איתו אבל הגורל או שאני-רציתי אחרת. אז עשיתי טעות ושילמתי מחיר. והיום. האם אני לומדת מטעויות? או שאולי חוזרת עליהן שוב? ...סתם משתפת אולי משהו בסיפור הזה יתחבר אל מישהו מכם.... מוכר לכם? נ.ב אני אורחת בפורום אז נעים מאד

ברוכה הבאה לך ../images/Emo142.gif

אכן, מוכר. לפעמים אנחנו חושבים שיש בכוחינו לשנות דברים. לפעמים אפילו יש, אבל לא תמיד. רק את יכולה לענות לעצמך אם את לומדת מטעויות או חוזרת עליהן. לפעמים, צריך לעשות את אותה הטעות מספר פעמים, בכדי ללמוד ממנה [מה שמזכיר לי שב'אלכימאי' יש את המשפט - אם עשית טעות פעם אחת, לא תחזור אליה. אם עשית טעות פעמיים, תחזור עליה גם פעם שלישית'...] ואולי ללכת עם הלב, זו בכלל לא טעות. אומרים שעדיף להצטער על דברים שעשינו מאשר על דברים שלא עשינו.
שיהיה לך.

blonda3

New member
אני...../images/Emo9.gif

לצערי חוזרת על טעויות אבל בדרך שונה..... כלאמר לומדת משהו אחד ובדרך שוכחת משהו אחר.... הולכת עם הלב אבל לפעמים גם עם משאלות הלב.....
כלאמר-מיפה את המציאות
ואז-חוטפת את ה"מכה".
ולגבי משפט הסיכום שלך אהבתי "שעדיף להצטער על דברים שעשינו מאשר על דברים שלא עשינו." המון תודה לך...

סקארלטית שלנו היא מאוד חכמה

ואני מסכימה עם כל מילה שהיא אמרה. ואוסיף עוד דבר קטן אחד - אם את מודעת לטעות וחושבת עליה את כבר מצמצמת את האפשרות שתחזרי עליה

blonda3

New member
ילדת הכוכבים....מסכימה איתך../images/Emo45.gif

שסקארלט מאד חכמה גם אני חשבתי כך כשקראתי את תגובתה.... ואת צודקת אני מודעת לטעויות ומקווה שבעתיד יהיו לי גם הכוחות לעמוד מולן ולא לעשות אותן יותר.... תודה לך
אהבתי את השם שלך

blonda3

New member
../images/Emo8.gifאת צודקת סקארלט

בגיל שלי כבר אמורים ללכת גם קצת לפי המוח...
אני אנסה ליישם.... בתקווה להצליח

למעלה