מעבירים את זה הלאה
אני אתן דוגמא... 1. ספר מומלץ -
ימי שלישי עם מורי / מיץ' אלבום. סיפור על אדם זקן שנפרד מהעולם בסדרת מפגשים עם סטודנט שלו. מדובר במפגשים אמיתיים, שהפכו לספר... ואני אצטט משם קטע שאימצתי לחיים : הסיפור הוא על גל קטן, עולה ויורד באוקיינוס, נהנה מכל רגע. הוא נהנה מהרוח ומהאוויר הרענן - עד שהוא מבחין בגלים לפניו, המתנפצים על החוף. "אלוהים זה נורא" אומר הגל, "תראו מה עומד לקרות לי!" ואז מגיע גל נוסף. הוא רואה את הגל הראשון, שנראה עצוב, והוא אומר לו "למה אתה נראה כל כך עצוב?" הגל הראשון אומר "אתה לא מבין! כולנו עומדים להתרסק! כל הגלים עומדים להפוך לאין! נכון זה נורא?" הגל השני אומר "לא, אתה לא מבין. אתה לא גל. אתה חלק מהאוקיינוס..." 2. הסדנא שאני רוצה להמליץ עליה, נקראת
"קבוצות תרגול בשיווק עצמי". במסגרת המפגשים הללו, מעבר לנטוורקינג, מתמקדים בשאלה אחת : "מה אני עושה לשיווק העסק שלי בחודש הקרוב?" אני מצאתי את עצמי מחכה למפגשים, כדי לבחון איך התקדמתי, האם עמדתי במטרות החודשיות שלי, ומה המטרות החדשות... 3. כלי אימוני שאני משתמש בו בתקופה האחרונה, בחיי האישיים - ערכת
"לחשוב כמו זברה" הערכה מוציאה ממני פרצי יצירתיות, מאפשרת לי לחשוב מזוויות שונות - בכל פעם אני בוחר קלף של חיה, שמסמל סוג של דרך חשיבה, ומשתמש בדרך החשיבה הזאת, כדי לקדם את מטרותיי. לי זה עובד!! אני העברתי את זה הלאה...עכשיו תורכם
נועם