מחשבות לגבי כמה פרקים

חפY

New member
מחשבות לגבי כמה פרקים../images/Emo58.gif

1. GENDERBENDER- הכי אהבתי את העובדה שהחברה הסודית הזו היא בעצם חוצנים. 2. FALLEN ANGEL- ענק!!! ענק!!! איך מולדר מתווכח בוועדה לקראת סוף הפרק ומכניס להם באבי אביהם. והקטע של ה- hovering meteor (טמבל) של הפקחית ההיא היה בעיני פארודיה על טענות הskeptics שמנסים בכל מחיר להסביר...............
3. DEEP THROAT- עם הציטוט המנצח: "הם פה, נכון?" "הם פה כבר הרבה זמן".
4. CONDUIT- כל הכבוד למולדר
שניסה לשכנע את בתה של האישה ההיא לספר את סיפור החטיפה אבל אמה לא רצתה כי יצחקו עליה. בכלל, ההומור הפנימי של סקאלי ומולדר הורג אותי כל פעם מחדש... למשל בפרק DEEP THROAT שמולדר מתכנן לעקוב אחרי תנועת עב"מים אפשרית בבסיס צבאי, אז סקאלי אומרת: "אז אנחנו הולכים לחפש עב"מים? איך זה ייראה בדו"ח החקירה שלי??
" או בפרק אחר, שמולדר השיג את סרט ניתוח החוצן ב- $29.95 כאילו זה סתם פוּשט.

Gilliana

New member
אכן פרקים מעולים אחד אחד!

ההומור של סקאלי בפרקים האלה דווקא די עיצבן אותי, אבל עם הזמן היא בהחלט השתפרה - אתה עוד תראה, אם לא ראית עדיין that is. ובכלל, זו הזדמנות מצויינת לשאול אם ראית את כל עונות הסדרה ואם לא, אז עד איזו עונה הגעת. לגבי המטאור המרחף, זה בהחלט מזכיר לי מישהו מהפורום השכן...

חפY

New member
אוקי, אז ככה:

1. ראיתי את כל השידור של AXN כלומר עונות 1-3. משום מה, הם החליטו ש"לויס וקלארק" ו"הרקולס" ו-"PSI" (חיקוי עלוב לX-files, אבל בהגשת דן אקרוייד שזו חצי-נחמה) משתלמות יותר לשידור מעונות 4-9 של "תיקים" |אייקון דופק את הראש בקיר| 2. פעם בימי ערוץ 2 ה"עליזים" (עם הפרסומות והחדשות למי שזוכר, ואני לצערי זוכר היטב) ראיתי כמה פרקים מעונות מתקדמות יותר- אבל אני לא זוכר מהפרקים עצמם כלום. נראה ש-AXN לא ישדרו את ההמשך. 3. נ.ב- ראיתי ב-STAR WORLD לפני כמה שנים אבל פה ושם ואשמח להיזכר שוב
בינתיים בשבועות האחרונים ראיתי את הפרקים הנ"ל ב-PEEKVID.COM כאשר הזיכרונות משידורי AXN עדיין טבועים בי.
בושה ל-AXN כבר אמרתי?

Gilliana

New member
בהחלט בושה ל-AXN ../images/Emo31.gif

אבל ישנם פתרונות אחרים. צור איתי קשר בפרטי או במייל לקבלת הסברים...

1Shir

New member
פרקי העב"מים בעונה 1 היו כ"כ מעולים

בכלל כל סצנה עם DEEP THROAT היתה מצוינת לטעמי.... לא היה אפשר לא לאהוב אותו, בכלל לא משנה לי לאיזה "צד" הוא שייך. נראה לי שבסוף של FALLEN ANGEL זה היה שהוא אומר שם למישהו שהוא השאיר את מולדר ב-FBI כדי לשמור את האויבים קרוב יותר?.. משפט כ"כ מוכר, ובכל זאת הוא אמר אותו בצורה מדהימה ומלכותית. אהבתי מאוד. ונראה לי שהסרט זה מפרק כפול בעונה השלישית, שכחתי כרגע את השם.... כן, זה רק מראה כמה התחום הזה "אפור" (GREY MEN?!..) מודחק לשוליים, מוזנח ולא מטופל ברצינות.. לא ככה? וב- DEEP THROAT סקאלי עדיין לא התרגלה כי זה רק הפרק השני.... אז נסלח לה על ההערה הזאת
.

העונה הראשונה../images/Emo99.gif

התמימות, ההומור, הכל שם משובח. (מלבד השיער של סקאלי) אלה פרקים מעולים בגלל הסיפור העלילתי והמעבר, בניית היחסי עבודה של מאלדר וסקאלי הההכרות אחד עם השני וההכרות שלנו איתם. הרבה זמן לא ראיתי פרקים מהעונה הראשונה (מלבד הפיילוט שאני מתרפקת עליו מדי פעם) ואולי זאת הזדמנות לחזור אליהם.

חפY

New member
ממליץ גם על "ROLAND"../images/Emo58.gif

סיום מרטיט לבבות, עלילה מרתקת!

Gilliana

New member
זה בכלל לא חור

אל תשכחי בתגובה למה היא אומרת את זה. מאלדר לא שואל אותה האם יש לה Siblings, הוא אומר לה "יש לך אח, נכון?" - בלשון זכר, Brother. לפיכך - תשובתה שיש לה שניים הגיונית לגמרי ואין בה משום כל חור.

אמנם הוא שאל אותה על אחים

בלשון זכר רק שבנושא השאלה (טלפתיה בין אחים) אין שום הקשר אם זה אחות או אח.

1Shir

New member
הלוואי שזה היה החור שיש בסדרה....

גם אני מסכימה שזה לא ממש חור, זה גבולי....

Gilliana

New member
נכון, אבל זה לא משנה את השאלה שלו

אילו היה שואל אותה אם יש לה Siblings, אז נכון - היא היתה צריה לענות שיש לה שני אחים ואחות.

1Shir

New member
כן אבל נראה לי שהיא מתכוונת שסקאלי

היתה אמורה לענות לפי מהות השאלה ולא לפי השאלה הטכנית... מצד שני זאת סקאלי אז מי יודע (סתם, סתם)

Gilliana

New member
לא יודעת

אני מאמינה שאם היו שואלים אותי אם יש לי אח, והיה לי ותר מאח זכר אחד (בלי קשר לאחיות) - הייתי עונה שיש לי שניים או שלושה או כמה שלא יהיה, ולא הייתי מזכירה אחות. לעומת זאת אם היו שואלים אותי אם יש לי אחים - הייתי מזכירה את האחים בני כל המינים. רבל אולי זאת רק אני...

למעלה