מחשבות לעתיד.

• פותח הנושא DS9
  • פורסם בתאריך

DS9

New member
מחשבות לעתיד.

אוניל (השוטר המושחת) שולח עוד שוטרים לשכונה בעקבות הדרשה או בעקבות שוחד? והאם השוטרים האלו יפעילו כוח מוגזם במעצר אנשים בשכונה? האם בת' מסדרת לעצמה תחליף למקרה ש JJ חוזר בארון (הכוונה שלזמר בבר)? האם JJ מסדר תחליף לבת' (המלצרית הויטנאמית)? ושאלה אחרונה האם JJ יפול בשבי?

karin87871

New member
!!!!

לא ניראה לי שהוא יפול בשבי !! ואם כן.. אז זה יהיה מאוד עצוב):

../images/Emo58.gif

אממ JJ יהיה MIA (מיסינג אין אקשין) יחשבו שהוא מת אבל (חס וחלילה טפו טפו טפו) הוא לא... לדעתי JJ ובת' יחזרו אני לא יודעת לגבי חתונה...

לא הייתי מאוד ברורה.. ../images/Emo58.gif

JJ יחזור בשלום הבייתה לארהב (
) אבל אני לא יודעת אם הוא ובת' יחזרו להוית זוג

אוף אני מתה שהם יחזרו../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

הם כאלה חמודים ביחד
והגיטריסט הזה שאיתה כל הזמן עכשיו מעצבן

DS9

New member
היה ברור שהוא יחזור לארה"ב

אבל אני קצת עצוב בגלל זה. הרי אני התחלתי לצפות בתוכנית בגלל שהוא התגיס ( טוב אז צפיתי עוד קודם עם אחותי [ טוב בלי אחותי כי היא אפתה במטבח ואני עדכנתי אותה בהתרחשויות ] ). עכשיו אני רק יכול לקוות שהוא יגשים את חלומו ויהפוך לאסטרונאוט (ואם לא תמיד תשאר פאטי עם העקיצות שלה)

bustelo

New member
האמת ?

JJ קצת מעצבן עם המורעלות שלו על הצבא ,הרי הוא נמצא בווייטנם כבר זמן ממושך ועבר דברים קשים שהיו צריכים להבשיל אצלו הבנה שהפעולות והמלחמה שם היא טעות אחת גדולה....אגב יש לו מינוק בדרך ,אחיו הקטן צריך אותו לידו ,יש לו ארוסה מתוקה ואפילו ג'וב אצל אבא שלו (בהנחה שהוא יזכה בבחירות למועצה...ובעצם גם אם הוא לא יזכה ...)בקיצור --הוא צריך להתעשת ולשנות את השקפתו על הצבא ומעשיו ,ממש כשם שמג עושה זאת.....

למעלה